folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Başında Ömür Geçiren Asosyal HIMBIL Şişman 5 Dakka Koşan İnsanlar Değiliz Dimi...

Bilgisayar Başında Ömür Geçiren Asosyal HIMBIL Şişman 5 Dakka Koşan İnsanlar Değiliz Dimi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jezreel
    jezreel's avatar
    Erkek
    7.ci Sınıfta basketbol oynardım 8. sınıfta LGS nedeniyle sporu bıraktım. Özel liseyi kazandım hazırlık spordan uzak geçti. Şu an 1 deyim afla geçtim eskrim yapıyorum ( sırf sigara parası içinde olsa ) haftaya kocaelinde deplasmanım var.

gaipten görüntüler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Evet anlıyroruzki Tarikatta hımbıllar olduğu gibi böle sportif arkadşalarda war.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    haftaya spor denetlemesi var hadi bakalım şınav barfiks mekik 50 tekrar 5 km tufek techızat kosu, pentatlon 4 dk altında gırılecek guc manıa parkuruna akılacak, dagcılık egıtımı var 25 metreden ıple sarkacan sagını solunu kayalara vuracan götün basın cızık yarık kan revan ıcınde kalacak amac spor olsun. Bıde hepsı bıtınce buyuk mukafat kavede aksama kadar pıstı yaa okey atmak ehe..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tam1Hacker
    Tam1Hacker's avatar
    Erkek
    oo baba ben çok zayıfım artı topçuyuum :D küçüklüğümde falanda ankaragücünde top sektirdim :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XxX_CoDeR
    XxX_CoDeR's avatar
    Erkek

valla 6 senedır karete do yapıyorum masa tenısı basketbol ve futbol oynuyorum yuzuyorum pc basındayım bu yuzden okulu bırakmayı dusunuyorum :D

C:\WINDOWS\XxX_CoDeR Program Files
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek
    -

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    sorcerer bunu yazdı:

bende öyle asosyal değilimdir..

7. sınıfa kadar amatör futbolcuydum.. baya zayıftım ozamanlar 10 numara giyiyordum takım kaptanıydım ama 7. sınıftan sonra futbolu falan bıraktım göbek büyüttüm :D

adam 7. sınıftan beri göbek büyüttüğü için bayaa geliştirmiş kendini o konuda 

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongpeople
    wrongpeople's avatar
    Erkek
    Askerde Jandarma komandoydum ama askerde işte ömrümdeki tek spor :) şimdi kilo 80 e vurdu acil diyete girmem lazım 1 Km koş desen ıııııhh

Access Denied dedik ya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Sporcu çokmuş hele hele....olimpiyat hasırlık kampı gibi her türden sporcu var...

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeriSaN
    PeriSaN's avatar
    Erkek

Bilgisayar Başında Ömür Geçiren Asosyal HIMBIL Şişman 5 Dakka Koşan İnsanlar Değiliz Dimi...

Ben öyle sayılırım fakat 5 dk koşan kısmı yanlış 5 dk bile koşmam ne koşacam ya

Dağlar Gışımış Yolcu Üşümüş Nasıl Edem Ben, Dağlar Harami Deşme Yarami PERİŞANIM Ben
Toplam Hit: 6868 Toplam Mesaj: 46