Bilgisayar Başında Ömür Geçiren Asosyal HIMBIL Şişman 5 Dakka Koşan İnsanlar Değiliz Dimi...
-
7.ci Sınıfta basketbol oynardım 8. sınıfta LGS nedeniyle sporu bıraktım. Özel liseyi kazandım hazırlık spordan uzak geçti. Şu an 1 deyim afla geçtim eskrim yapıyorum ( sırf sigara parası içinde olsa ) haftaya kocaelinde deplasmanım var.
-
Evet anlıyroruzki Tarikatta hımbıllar olduğu gibi böle sportif arkadşalarda war.
-
haftaya spor denetlemesi var hadi bakalım şınav barfiks mekik 50 tekrar 5 km tufek techızat kosu, pentatlon 4 dk altında gırılecek guc manıa parkuruna akılacak, dagcılık egıtımı var 25 metreden ıple sarkacan sagını solunu kayalara vuracan götün basın cızık yarık kan revan ıcınde kalacak amac spor olsun. Bıde hepsı bıtınce buyuk mukafat kavede aksama kadar pıstı yaa okey atmak ehe..
-
oo baba ben çok zayıfım artı topçuyuum :D küçüklüğümde falanda ankaragücünde top sektirdim :D
-
valla 6 senedır karete do yapıyorum masa tenısı basketbol ve futbol oynuyorum yuzuyorum pc basındayım bu yuzden okulu bırakmayı dusunuyorum :D
-
-
-
sorcerer bunu yazdı:
bende öyle asosyal değilimdir..
7. sınıfa kadar amatör futbolcuydum.. baya zayıftım ozamanlar 10 numara giyiyordum takım kaptanıydım ama 7. sınıftan sonra futbolu falan bıraktım göbek büyüttüm :D
adam 7. sınıftan beri göbek büyüttüğü için bayaa geliştirmiş kendini o konuda
-
Askerde Jandarma komandoydum ama askerde işte ömrümdeki tek spor :) şimdi kilo 80 e vurdu acil diyete girmem lazım 1 Km koş desen ıııııhh
-
Sporcu çokmuş hele hele....olimpiyat hasırlık kampı gibi her türden sporcu var...
-
Bilgisayar Başında Ömür Geçiren Asosyal HIMBIL Şişman 5 Dakka Koşan İnsanlar Değiliz Dimi...
Ben öyle sayılırım fakat 5 dk koşan kısmı yanlış 5 dk bile koşmam ne koşacam ya
Toplam Hit: 6868 Toplam Mesaj: 46