folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Başında Ömür Geçiren Asosyal HIMBIL Şişman 5 Dakka Koşan İnsanlar Değiliz Dimi...

Bilgisayar Başında Ömür Geçiren Asosyal HIMBIL Şişman 5 Dakka Koşan İnsanlar Değiliz Dimi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek
    Bende 5 sene nanbudo yaptim mavi kemerde biraktim
    ama sen yanlis sormusun hoca,niye spor yapiyonuzmu diye soruyosun buradakilerin cogu kafa olarak kirik.

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnarchisT
    AnarchisT's avatar
    Erkek

Sporr mehuehumehuehu yatakda daha  ii spor yapılıyo sen onu dene bence   bosversene yaaa  (:

by A n à r ¢ h ï $ T   Alayina İsYannnnnn  DoSTLARİM SAOLSUN

Bazen Aradıkların Sana Cok Yakındır...!! By AnarchisT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    baktım ki bizim tahribatin buyuk cogunlugu taekwon-do, kung-fu, Kick box Full contact,judo, aikido, nanbudo, boks ve hatta sayokan bile yapan/yapacak olan var...

Ulen bravo ne kavgaci toplumuz. Tahrıbatın bı kez daha psıkopat arkadasların bulusma noktası oldugu ıspat edılmıs oldu bence.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    :D psi psi kopatım vallahi yakarım : )

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

Walla derslerden pek spora zaman kalmıyor ama amerikan futbolu oynuyorduk yazın:P sadece yazın spor yapabiliyorum. Basketbol yüzme ve dalış. Walla şu öss falan olaylar bitsin dalışta yıldızı mı alıcam, şimdilik öle yazın sarozda takılıyoruz.

Göbek falan yok boy kaç bilmiyorum, ölçmedim ama 1.90 lı bişi=) yaşamak için yemek yiyorum, eskiden o kadar çok fast food yedim ki şimdi hiçbirini yiyemiyorum doğru düzgün, alerji gibi bişi oldu.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
Toplam Hit: 6869 Toplam Mesaj: 46