folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar İle İlk Nası Tanıştınız ?

Bilgisayar İle İlk Nası Tanıştınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

keen ve dave...

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

windows 3.1'in mouse nasıl kullanılır diye bi zımbırtısı vardı serüvenin başladığı andır o

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Sene 1985 mi neydi. Commodore 64 ile tanistim. Tey teyyyyy.

Hey gidi gunler. Disket surucusune paramiz yetmemisti. oyunlari kaset calarindan yuklerdik. 

Saatlerce kafa ayari yapardim.

Simon Basic den ilk programlama dilimi ogrenmistim.

90 larda 5,15 lik disket surucusunu almistim. Ya ne muhtesem bir hizi vardi.

Duygulandim ya gereksiz yere.

Ve inanirmisiniz hala saglam durur. 

Sonra Commodore PCI aldim di.

Sonra 286im olmustu. 1 ram vardi. 1 mb hdd si vardi 

offf offf

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Sene 89 du yanılmıyorsam arkadaşın comodore u vardı maç yapıyorduk :)   Şimdi oynadığım hiçbir oyun , onun yerini tutmaz...

İndia İndia !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

11 yıl önce ilkokul 4 de :D 

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

bundan 5-6 sene önce abimin dayatmasıyla bayramda internet kafeye gidip gta vice city oynayarak.Lan şaka bi yana bana saldıran kadınlardan bayağı korkmuştum :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

İlk Tanıştığımda 13-14 yasında ıdım. 95kulklanılıyordu ama benım kullandıgımda ms-dos vardı. Qbasıcde bayrak cıkartıp o gıcık sesı ıle istaklal marsı caldırıp araba yarıstıryordukekranları yan yana koyup.Disketten marıo oynuyorduk. Edıt de dosya hazırlayıp salak salak ıslemler yapıyorduk :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Sabah evde tek oturuyordum kahvaltı yapıyordum. Kapı çaldım kapıyı açtım karşı komşunun kızı. Sandım kahve yada şeker isteyecek ama dediki bilgisayar aldık anlıyormusun. Bende hiçbişey bilmiodum evet dedim evlerine gittim Allah'tan power kablosunu takmayı bilmiyorlarmış taktım çalıştı. O gün bugündür fırın,ütü,televizyon,mikser,mutfak robotu ve bilgisayar benden sorulur

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hatırlamıyorum,

Tanışmaz olaydım..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

83-84 gibiydi orta okuldaydım, ağabeyim Hacetepe elektronik okuyordu onun kitaplarını karıştırırken bugünkü ÖSYM başakanı YARIMAĞANın

Fortran4 kitabını karıştırıyordum... içinde delikli kartlar vardı... program listesi vardı yazıcıdan çıkmış BEGIN, JOB ...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 8401 Toplam Mesaj: 66