Bilgisayar İle İlk Nası Tanıştınız ?
-
keen ve dave...
-
windows 3.1'in mouse nasıl kullanılır diye bi zımbırtısı vardı serüvenin başladığı andır o
-
Sene 1985 mi neydi. Commodore 64 ile tanistim. Tey teyyyyy.
Hey gidi gunler. Disket surucusune paramiz yetmemisti. oyunlari kaset calarindan yuklerdik.
Saatlerce kafa ayari yapardim.
Simon Basic den ilk programlama dilimi ogrenmistim.
90 larda 5,15 lik disket surucusunu almistim. Ya ne muhtesem bir hizi vardi.
Duygulandim ya gereksiz yere.
Ve inanirmisiniz hala saglam durur.
Sonra Commodore PCI aldim di.
Sonra 286im olmustu. 1 ram vardi. 1 mb hdd si vardi
offf offf

-
Sene 89 du yanılmıyorsam arkadaşın comodore u vardı maç yapıyorduk :) Şimdi oynadığım hiçbir oyun , onun yerini tutmaz...
-
11 yıl önce ilkokul 4 de :D
-
bundan 5-6 sene önce abimin dayatmasıyla bayramda internet kafeye gidip gta vice city oynayarak.Lan şaka bi yana bana saldıran kadınlardan bayağı korkmuştum :D
-
İlk Tanıştığımda 13-14 yasında ıdım. 95kulklanılıyordu ama benım kullandıgımda ms-dos vardı. Qbasıcde bayrak cıkartıp o gıcık sesı ıle istaklal marsı caldırıp araba yarıstıryordukekranları yan yana koyup.Disketten marıo oynuyorduk. Edıt de dosya hazırlayıp salak salak ıslemler yapıyorduk :)
-
Sabah evde tek oturuyordum kahvaltı yapıyordum. Kapı çaldım kapıyı açtım karşı komşunun kızı. Sandım kahve yada şeker isteyecek ama dediki bilgisayar aldık anlıyormusun. Bende hiçbişey bilmiodum evet dedim evlerine gittim Allah'tan power kablosunu takmayı bilmiyorlarmış taktım çalıştı. O gün bugündür fırın,ütü,televizyon,mikser,mutfak robotu ve bilgisayar benden sorulur
-
Hatırlamıyorum,
Tanışmaz olaydım..
-
83-84 gibiydi orta okuldaydım, ağabeyim Hacetepe elektronik okuyordu onun kitaplarını karıştırırken bugünkü ÖSYM başakanı YARIMAĞANın
Fortran4 kitabını karıştırıyordum... içinde delikli kartlar vardı... program listesi vardı yazıcıdan çıkmış BEGIN, JOB ...