Bilgisayar İle İlk Nası Tanıştınız ?
-
ikici sınıftayken win98 vestel pc ile başlamıştım.ilk oyunum need for speed 2 ydi:) bi araba vardı mclaren 373 basıodu.. bide bi Ford marka araba vardı çok farklı bi şekli vardı handling i çok yüksekti hatırlayamadım modelini :)
-
2 sınıftayken bilgisayar destekli ilimizde ilk sınıftı . ( ordu'da ) bir almancı hibe etmişti 98 kuruluydu . azmı dalaşmıyorduk arkadaşlarla
sorası vahim .. her günün bir parçası oldu benim için .. -
yıl:2000 yaş:11 oyun:pinball yer:kamu binası :()
-
Yanlış hatırlamıyorsam 7-8 yaşlarımda dos işletim sisteminde ilk defa pc ile tanışmıştım :) o zaman babam Ericsson da çalışıyordu orda bi abi vardı onun pc sinde dövüş oyunu oynuyordum...Geçen sene yazın o abi denizde boğularak ölmüş duyduğumda acayip üzülmüştüm :( daha sonra 95 li yıllarda babamın panasonic marka laptopu vardı onda 95 ile ciddi anlamda pc ye merhaba dedim burda garip olansa işletim sistemi ingilizceydi ve ben bi bok bilmiyordum ingilizce ile alakalı rastgele karıştırıp bişiler buluyordum :D o zamanlar Need For Speed 3 vardı gece gunduz onu oynardım hea bide Commandos oyunu vardı :D ne günlerdi ya...daha sonrada 99 yılında ilk kendi pc me sahip oldum o gün bu gündür ilerlyoruz işte :D
-
comodor 64 ile Başladım ufak futbol oyunu soccer vardi sonra Celeron işlemci pc im oldu oyle boyle 11 yılım oldu .
-
aklıma şey geldi lan :D fifa 2000'in girişindeki videoyu ağzım açık izlemiştim zamanında adamlar taşı siliyolardı 2000 falan yazıyodu o tarz bişilerdi hasta olmuştum :D daha ilkokula yeni başlayacaktım :D
-
11 yaşımda commodore 64, 15 yaşımda amiga 500 ve 16 yaşımda dos sistem pc ile tanıştım :)
-
ilk okul zamanlarımda bi arkadaşım götürmüştü bi kafeteryaya. araba yarışı oynayarak. tiryakilik yapıyor. sigarayı braktım bilgisayarı brakamadım :)
-
street fighter fln oynadığımı hatırlıyorum hayal meyal ama 5e giderken 11 yaşında pc geldi eve münasebetim ordan başladı, daha mouse'la dosyayı açamıyordum, çift tıklamayı ikisinede aynı anda basmak sanıyordum:), diyordum çift tıklıyorum tıklıyorum açılmıyo :)
-
rebellisch55 bunu yazdı:
-----------------------------
ikici sınıftayken win98 vestel pc ile başlamıştım.ilk oyunum need for speed 2 ydi:) bi araba vardı mclaren 373 basıodu.. bide bi Ford marka araba vardı çok farklı bi şekli vardı handling i çok yüksekti hatırlayamadım modelini :)
-----------------------------ford indigo olmasın o :D ne oynardık eskiden yaw fzr2000 ler falan :))
tanışma işide ilkokul sıralarında komşunun win95inde dave mario oynamakla başladım sonra internet kafeler falan ilk bilgisayarımıda lise2 de aldım alın teriyle :D ordan beri level atlayarak devam ediyorum