Bilgisayar İle İlk Nası Tanıştınız ?
-
ilk lisede 8086 cihazlar vardi onlari gormustum hoca soyledigi tuslara tikliyorduk ekrana yazilar resimler (resim dedigim yesil ekrandaki vektorel grafikler) falan geliyordu kocaman disketleri vardi,
sonra 80386 lar gelmisti onlarla giris yapmistim.
-
İlk 2004'dü Sanırım Antalya Kemik Cafe'de Baktım Millet Gta Oynuyor,
bir Gün Aldım Babadan Harçlıgı Oturdum Gta'nın Başına Sonra Arkadaşımla Ortak Bir Msn Açmıştık.
Şifre Değiştirmeyi Öğrendim Değiştirdim Msn Benim Oldu İlk Heykimi Gerçekleştirdim :D
-
1997 POD adında bi araba yarışıyla o zamanlar Pentium MMX işlemicili Win95 makinam wardı hey gidi günler:) oyunlar daha zevkliydi, şimdi oyunlar görsel olmasına rağmen o zevki alamıyorum.
-
Bilgisiyarla teyzemin evinde tanistim.Windows 98.Bilgisiyarda sadece okey oyunu vardi..Teyzemin kizlari surekli okey oynardi ve benim bakmama bile izin vermedikleri oluyordu.Daha sonra bilgisiyara virus girince laptop almaya karar verdiler o pcyide bana verdiler.Ama pc mario oynarken bile takiliyordu..Ama ben genede severek oynuyordum..Birgun elektirikler gidince pc yi birdaha acamadim..Bundan 5 sene sonra Casper bilgisiyarim oldu.. :)
-
94 senesinde çalıştığım muhasebe bürosuna alınmıştı. geçe yarılarına kadar windows 3,1 de soliter ve supaplex oynardık.
üniversiteyi kazanamamın sebebide o allahın cezası supaplex oyunudur. :)
-
sanıırm 2000 yılında tanıştım..:d..800 mhz işlemcili, 64 mb ramli windows 98 kullanan bir bilgisayardı kullandığım pc..:D
-
1997-1998 yıllarında tanıştım intel 400-486 16mb ram bellekli 512 mb hdd si olan bi makinam vardı win95 kullanıyordum o zamanlar.
-
97 de falan tanıştım valla kuzenime ne zaman gitsem ya nfs ya fifa oynardık tabi o oynardı bana oynatmazdı xD + iyide oldu şimdi iş kapısı :D ve tabi gözlerin bozulma, doktar'a gidip gözlük alma sebebi ki bugün aynısı banada oldu :D
-
Shawn bunu yazdı:
-----------------------------
97 de falan tanıştım valla kuzenime ne zaman gitsem ya nfs ya fifa oynardık tabi o oynardı bana oynatmazdı xD + iyide oldu şimdi iş kapısı :D ve tabi gözlerin bozulma, doktar'a gidip gözlük alma sebebi ki bugün aynısı banada oldu :D
-----------------------------
fifa ve nfs 97 de varmı idi peki? -
ah o mario :)