folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar İle İlk Nası Tanıştınız ?

Bilgisayar İle İlk Nası Tanıştınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ilk lisede 8086 cihazlar vardi onlari gormustum hoca soyledigi tuslara tikliyorduk ekrana yazilar resimler (resim dedigim yesil ekrandaki vektorel grafikler) falan geliyordu  kocaman disketleri vardi,

sonra 80386 lar gelmisti onlarla giris yapmistim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

İlk 2004'dü Sanırım Antalya Kemik Cafe'de Baktım Millet Gta Oynuyor,

bir Gün Aldım Babadan Harçlıgı Oturdum Gta'nın Başına Sonra Arkadaşımla Ortak Bir Msn Açmıştık.

Şifre Değiştirmeyi Öğrendim Değiştirdim Msn Benim Oldu İlk Heykimi Gerçekleştirdim :D 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SanitariuM
    SanitariuM's avatar
    Erkek

1997 POD adında bi araba yarışıyla o zamanlar Pentium MMX işlemicili Win95 makinam wardı hey gidi günler:) oyunlar daha zevkliydi, şimdi oyunlar görsel olmasına rağmen o zevki alamıyorum.

" Bir Türk dünyaya bedeldir " Mustafa Kemal Atatürk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Bilgisiyarla teyzemin evinde tanistim.Windows 98.Bilgisiyarda sadece okey oyunu vardi..Teyzemin kizlari surekli okey oynardi ve benim bakmama bile izin vermedikleri oluyordu.Daha sonra bilgisiyara virus girince laptop almaya karar verdiler o pcyide bana verdiler.Ama pc mario oynarken bile takiliyordu..Ama ben genede severek oynuyordum..Birgun elektirikler gidince pc yi birdaha acamadim..Bundan 5 sene sonra Casper bilgisiyarim oldu.. :)

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

94 senesinde çalıştığım muhasebe bürosuna alınmıştı. geçe yarılarına kadar windows 3,1 de soliter ve supaplex oynardık.

üniversiteyi kazanamamın sebebide o allahın cezası supaplex oyunudur. :)

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

sanıırm 2000 yılında tanıştım..:d..800 mhz işlemcili, 64 mb ramli windows 98 kullanan bir bilgisayardı kullandığım pc..:D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

1997-1998 yıllarında tanıştım intel 400-486 16mb ram bellekli 512 mb hdd si olan bi makinam vardı win95 kullanıyordum o zamanlar.

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

97 de falan tanıştım valla kuzenime ne zaman gitsem ya nfs ya fifa oynardık tabi o oynardı bana oynatmazdı xD + iyide oldu şimdi iş kapısı :D ve tabi gözlerin bozulma, doktar'a gidip gözlük alma sebebi ki bugün aynısı banada oldu :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

Shawn bunu yazdı:
    -----------------------------

97 de falan tanıştım valla kuzenime ne zaman gitsem ya nfs ya fifa oynardık tabi o oynardı bana oynatmazdı xD + iyide oldu şimdi iş kapısı :D ve tabi gözlerin bozulma, doktar'a gidip gözlük alma sebebi ki bugün aynısı banada oldu :D

-----------------------------
    fifa ve nfs 97 de varmı idi peki?

yunusozturk.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

ah o mario :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 8403 Toplam Mesaj: 66