Bilgisayar İle İlk Nası Tanıştınız ?
-
Bilgisayarla ilk kaç yaşınızda ve nası tanıştınız ? :D Çok ilginç bi sorudur galiba ben 5-6 yaşlarında halamlarda solitaire oynamayı öğrenmeye çalışırken tanışmıştım :D
-
10 yaşımda windows 95 NBA oynardım :D
-
ben 16 yasimda tanistim... aslinda gittigim yer ps oyunlari oynardim semtte acilan ilk yerlerden bitanesi bi gun pc mc laflar gecti baktim ama gecemiyorduk pc lere kiziyordu mekan sahibi bi gun arkadas chat chut felan hatun diyince dur la ne garimi buluyo nasil biseydir o ole diyerek var gucumle girdap kapisindan kader anina geciyom zan ederek tum hismimla gecmistim pc basina hay gormez olaydim..:D
-
5 yaşında tomb rider'ın ilk oyununu oynayarak tanıştım : )
iyikide tanışmışım : )
-
Bir gun telefon çaldı daha ilk okul 1 mi 2 mi ne bilmem arayan babam dedi bilgisayar istermisin olur dedim bir banka ihaleye vermiş oda almış gelimiş mario oynarak başladık devam ediyoruz şimdi nelerle ugrasıyoruz o getirdigi bilgisayar hala duruyor o zmn 95 ti şimdi 98 ve ben onu kullanmayı bırakalı daha 1 yıl oldu :)))
-
sarhoştum hatırlamıyorum :|
şaka bir yana ilk okula bile başlamamıştım peder bir yerden alıp getirmiş
tabi abim olmadan oyun felan açamıyordum okuma yazma bilmeden dos kullanamam herhalde :D
-
1. sınıfta tazmanya cafe de counter oynayarak
-
çok küçükken tanışmıştım.
Almanya'dan gelmişti laptop siyah-beyaz iki renkli ekran oyun olarak sadece puzzle sadece disket okuyodu
Edit : bilgisayar hala sağlam :D -
5 yaşında gazeteden toplanan kupon aracılığıyla tanıştım.
windows 95, pentium 75.
mario, dave...
-
orta okul da bılgısayar kursuna gıdıyordum (okulun kendı duzenledıgı)
ıs bılgısayarları dedıgımız makınalardan vardı 10 tane falan ve amıga 500 vardı 1 tane (amıga lar ıs bılgısayarı dedıgımız pc lerden daha ıyı ıdı hemde renklıydı)
kıtap boyunda dısket ler vardı (amıga larda daha kucuk)
tum gun yaptıgımız yazı cıkarmak dı. yada ızın alıp amıga 500 lerde oyun oynamak..
aynı donemde ınternetın varlıgından efsane ımıs gıbı bahsederdık. olm cok uzakta bırı ıle oyun oynuyacaksın falan (amıga dergılerınden duyduklarımızı bırbırımıze anlatırdık)
-
99'Lu yıllarda imam-sayko ikilisi ile başladım :) ... Sonra quake2 ile devamı geldi ..