Bilgisayar Soğutmam Nasıl Ama :)
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
Vantilatörün arkasına içi buzlu şişe koy böylece soğutma sağlarsın tek başına içe üflenen vantilatör sadece makinayı ısıtır. Çünkü yaptığın havanın yerini değiştirmek, hareketli hava moleküllerinin soğutma gibi bir özelliği yoktur. aman dikkat şişenin etrafı acayip ıslanıyo ben pover supley'ı yakmıştım :) Ha bide en düşük hızdada aynı performansı verecektir önemli olan havayı aldığı noktayı iyi soğutmak.
-----------------------------oldu içeri nemli hava üfliyelim de rutubet yapsın kasa :)
-
bence çok yakına koymuşsun .p
-
bizim arkadas cevresinde bu tip ilginç durumlar için tek bı yorum yapılır "oharo foharo dostum" :)
-
dondurmacıdan bi miktar kuru buz alın ve delikli bi konserve kutusuna doldurun ki patlamasın :) sonra onu kasanın içine koyun. bakın nasıl uçuyor pc :)
-
turk mucit helal lan siki öpülesi adamsın
-
iqsuz bunu yazdı:
bu ne saçma teşekkür ya ayıp valla öp o zaman desem ben daha büyük ayıp edicem o yüzden demiyorum : ) -
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu gibi durumlarda ban geliyorum demez biraz daha dikkat.
-
valla hoca daha yeni üyesin dikkatli olmalıısın bence editle..
-
ayakların üşür. kışın ne yapıcan. kasa yazın sorun çıkarır o yüzden yapmışsın belli ama psupply sağlamsa bir kaç tane 12 voltluk fan al paralel bağla.
şimdi idare eder ama yinede ayağın üşür. tozu dert etme orda toz mu kalır herşeyi savuşturur zaten kapak açık. bak ne diycem termal pasta felan sür ısı iletimi artsın. 6 ayda bir işlemci termal pastasını yenile. kasaya toz hücum ettirme. gerekirse polyester filtre sar.
-
ilginç.. güzel çalışma hoşuma gitti. Elektrik faturası konusunda haklılar x)