Bilgisayar Soğutmam Nasıl Ama :)
-
vantilatörün verdiği hızlı hava sayesinde ne tozu ya :D o hıza tozmu dayanır toz moz olmaz. hava o tozları etrafa saçar. kasa tertemiz olur merak etme :D
-
vahşet bi proje olmuş yaw :)
-
Bir b*ka yaramaz.
-
Soğutmak performans sağlamaz
Bilgisayarın çökmemesi ve işlemcinizin yanmaması içindir:)
-
djtyk bunu yazdı:
-----------------------------
metalati bunu yazdı:
-----------------------------elektrik faturası gelince de ":)" bu işareti yap lütfen..
hocam ne elektrik faturası kaçak kullanıyoruz vala yalan mı yani :Sşimdi birisi eleştirecek biliyorum :) şimdiden cevap wereyim.??? ;
hocam geçen yıl bi ay dedik ki hem tasarruf yapacaz hemde kaçak yapmayacaz bakalım kaç lira gelecek... ;
279 YTL.....
279 = mardin deki bi işçinin maaşı..... fazla uzatmayayım.
-----------------------------hocam ne kadar gelirse gelsin odemek zorundasın!
siz odemeyince sizin yerinize biz odemek zorunda kalıyoruz...
klima yada herneyse kullanmayın o zaman ama tukettiginiz enerjinin hakkını verin!!! -
O derece bir soğutma sistemi gerekmez. Soğutucusu yeterli zaten."Kasanın yan tarafını açanlar derneği"ne üyeyim ve mutluyum :D
-
hocam soğutma yapıcam diye işlemci fanının ömrünü kısaltıyorsun.. öyle yapacağına gidersin iki tane akasa 12 cm fan alırsın ısı sensörlü olanından paşalar gibi soğutursun (: bakınız örnekte ben.. ben sensörleri devre dışı bıraktım hayvan gibi üflüyor :D işlemci , board, hdd vs. hepsinin ısısı nerdeyse 10 derece düştü :D
-
caves bunu yazdı:
bence bitane Ufo marka Soguk hava üfleyen zımbırtı Vantilator lerden al o daha iyi işlem gorur :)
o soğuk hava üfleyen alete baktım ben bizim orda beyaz eşyacı war dükkanın önüne koymuş elimi uzattım o soğuk buhara doğru ama sıcacıktı :)) görüntüye aldanmayın yani :)) harbi söylüyom rüzgardan bile sıcaktı resmen :| -
djtyk bunu yazdı:
bugrahan45 bunu yazdı:
djtyk bunu yazdı:
metalati bunu yazdı:
-----------------------------elektrik faturası gelince de ":)" bu işareti yap lütfen..
hocam ne elektrik faturası kaçak kullanıyoruz vala yalan mı yani :Sşimdi birisi eleştirecek biliyorum :) şimdiden cevap wereyim.??? ;
hocam geçen yıl bi ay dedik ki hem tasarruf yapacaz hemde kaçak yapmayacaz bakalım kaç lira gelecek... ;
279 YTL.....
279 = mardin deki bi işçinin maaşı..... fazla uzatmayayım.
-----------------------------hocam 279 lira ne ya. benim 1 senelik elektrik faturam anca 250 lira ediyor. evi eyfel kulesi gibi aydınlatıyomusunuz siz.
hacıcım evde 7 kişi var. 24 saat klima açık kalmak zorunda çünkü çok sıcak 40 dereceyi aşar sıcaklık. v.b lazım olan herşey açık kalmak zorunda televizyonudur , buzdolabıdır , fırındır(fırından ısıtma yapıyor herkes) , işte ışığııdır şuyudur buyudur...
tv ve buzdolabinin 24 saat fisi takili olsa bu para yine gelmez..klimayi da 24 saat acmanin bi anlami yok..insafsizlik etmeyin..tarlada tapanda calisan adam da ayni sıcaktan etkileniyor.onlar napsin?ayrıca yaptigin hic de hos bisey degil.milyonlarca insanin hakkına giriyosun.(bence)
bu arada vantilator gayet güzel olmuş.
-
Termaltake yada Feel kasa üreticileri bunu düşünmemişmidir sence
bu sana sadece cok ses cok toz ve extra elektrik ücreti demektir
maliyet bakımından ucuzdur ama çokta sağlıklı deildir