folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilgisayarcilar Neden Asosyaldir ?

Bilgisayarcilar Neden Asosyaldir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Simdi benim kafama takilan bisey var.Neden bilgisayarcilarin hepsi genelde asosyal ve salas oluyor.Genelde ( ozellikle coderler ) hep salas takilan giyime kiyafete cok onem vermeyen hayat tutkusu cok fazla olmayan insanlar gibi.Cogunun fiziki durumu biraz bozulmus ve gozluk takiyorlar.

Yani bole degilde bunlarin tam tersine gayet sosyal,fiziki yapisi kambura ugramamis,saclari dokulmemis,mizah anlayisi ve hayat sevinci maximumda basarili insanlar var mi acaba.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

inkepsindaki gibi bir sure sonra gerceklik algisi zayifliyor.

internette senin giyimine kusamina bakmayan insanlarla muhattapsin. adamlar sadece fikirlerini onemsiyor.

ama realitede oyle degil.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

ASosyal Demeyelim genelde Coder'larla anlaşabilmek için coder olmak lazım diğer türlü muhabbet pek sarmıyor kafa teknolojiye çalışıyor normal olarak herkesle anlaşamıyorlar ki bende anlaşamam :)

Hatasız Kod Olmaz... :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek

bahsettiğin özellikte birine bende henüz rastlamadım zuckerberg mesela adamda saç bonus gibi ama terlikle dolanıyor :D sosyal arkadaşlık site sahibi ama kendisi ne kadar sosyal orası mechul :D bu adam coder mı orasıda mechul ne ayakla bu :))

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

asosyal insanlar eğlenceli insanlardır. bilgisayarıma sorabilirsin (:

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

:) Onların hepsi bende var :) mesele suan sunları yazarken atletle sortla duruyorum pc başında ama normalde böle konuyor için git giyin şaçını yap yok bilmem ne sür hiç uğraşamam yani :) Hem pc başındaki insan olmak iştediği insandır. ama gerçek hayattaki insanda olmaya çalıştığıdır :) tabi tam anlamadım ama siz anlamıssınızdır :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

atakan21 bunu yazdı:
    -----------------------------

:) Onların hepsi bende var :) mesele suan sunları yazarken atletle sortla duruyorum pc başında ama normalde böle konuyor için git giyin şaçını yap yok bilmem ne sür hiç uğraşamam yani :) Hem pc başındaki insan olmak iştediği insandır. ama gerçek hayattaki insanda olmaya çalıştığıdır :) tabi tam anlamadım ama siz anlamıssınızdır :)

Mod aynı :))

Konunun yeri de ilginç hani :)

Derin Konular
          Bilgisayarcilar Neden Asosyaldir ? : Yeni Mesaj

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

asosyal insanlar eğlenceli insanlardır. bilgisayarıma sorabilirsin (:

AbdullahAzad bunu yazdı:

internette senin giyimine kusamina bakmayan insanlarla muhattapsin. adamlar sadece fikirlerini onemsiyor.

bu iki yoruma da imzamı atıyorum ; " şüphesiz ki, biz core u size debug edesiniz diye dump ettik. compiler debug edenleri sever.  "

beyler, o üstteki fiziksel görünüme takmıyorum tipim oldukça iyidir hani :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

:D hahaha aynen. 

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Tam asosyal oldugum soylenemez ama az asosyalim :D:D asosyal olmak kötü hatta çok kötü la :S Kimilerini görüyorum tanımadıgı insanla 2 dk kanka bile oluyor :D ben 2 çift laf edemiyorum. Ulan aklımda bilgisayar ,web , programlar vsvs dışında muhabbet edebilicegim bişey yok :S haberleri okuduysam ogün azda olsa yırtabiliyorum:D

Gezmekten tozmaktan kalabalık ortamlardan pek fazla haz etmiyorum. Kendi kafamın uyuştugu 4-5 arkadaş haricinde yenisini edinme arzusundada degilim :D İlginç ama ben böyle mutluyum ^^

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Kendimden biliyorum dış görünüş için harcanan zamanı boşa geçiyormuş gibi hissediyoruz galiba. Saçını yap 2 saat uğraş kıyafet seç alırken gir bir sürü mağaza gez seç bul ne için biri bakacak aa çok tatlı görünüyor mu diyecek. Dese ne olacak demese ne olacak. Dış görünüşe ayıracağım vakitte 2 satır kod yazarım bir işe yarar. Dışarıda insanlarla takılıp boş boş muhabbet edeceğime bilgisayar başında kendimi daha mutlu hissediyorum. Sosyal olup ne olacak. Birileriyle buluş git gez onu yaptım bunu yaptım geçen gün şöyle birşey aldım hava da çok güzel yaz geldi karı kız falan boş boş muhabbetler. Bilgisayarım beni herkesten çok mutlu ediyor.

Toplam Hit: 7794 Toplam Mesaj: 62