Bilgisayarcilar Neden Asosyaldir ?
-
Media bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tam da bizi anlatan resim :)
-
bilgisayarciyim sosyalim :)
-
Yeni nesil bu önyargıyı yıkıyor.
Top sakal bırakmıyorlar
Çay içmiyorlar
Sigarada azalmakta
Göbekde içine çekiliyor
Yazılımcılarda ziyade zaten hangi ortama koysan asosyal olan çocuklar gözüme daha çok batıyor artık. Yani adam koşa koşa gidip facebook'u açıyor bilgisayar başında
İnanırmısınız dağ tırmanışı yapan yazılımcı bile gördüm şahitlerim var :|
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------ASosyal Demeyelim genelde Coder'larla anlaşabilmek için coder olmak lazım diğer türlü muhabbet pek sarmıyor kafa teknolojiye çalışıyor normal olarak herkesle anlaşamıyorlar ki bende anlaşamam :)
-----------------------------:)
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------8 ay evden dışarı hiç çıkmadım asosyal,deli,manyak,psikolojik arıza bazende baba büyüksün dediler
4-5 ay eve hiç uğramadım aylak,serseri,cennet kuşu,playboy,takılak mı? dediler
ikisindende bi ders çıkaramadım
-----------------------------senin bi orta yol bulman lazım hep uçlarda yaşanmazki :)
-
yirmi yaşına geldim hala programlama nedir bilmiyorum. asosyallik uyuyor bir. birde mühendis olcax hadi bakalım.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hem dışarıdakinden daha renkli bir dunya yakalamışlardır (dışarıdakiler bunu anlamaz) hemde zaten biraz daha asosyal tipler bilgisayarcı olmaya meyillidir. cok sosyal olan adamlar pek bilgisayarcı olmazlar sadece yuzeysel kullanırlar.
-----------------------------şeyh noktayı koydu.
-
ben dışarı çıktığımda şu saçma muhabbet beni çok geriyor "Face'te şukadar beğeni aldım fotoğrafım", "geçen birşey paylaştım kaç kız beğendi" bu gibi muhabetler sosyal olmayı sağlıyorsa asosyalim ben ve bundan çok mutluyum...
-
insanlarla değil kodlarla seviştikleri için
-
öyle zanndiliyor ama tam olarak dış görünüş ile iyibir yazılımcı yada sistemci diye ayırt edemeyiz..böyle bişey yanlış olur, adam evde World of war craft oynamaktanda o hale gelmiş olabilir..
benim yıllar önce bişeyler kapmaya çalıştığım ilk insan kendisi vb de proğram yazıp satardı, hemde iyibir donanımcıydı, o insan gayet normal görünümlü çoluğu ile çocuğu ile yaşayan bi insandı. hepsi öyle diye birşey yok yani.