Bilgisayarcilar Neden Asosyaldir ?
-
alakası yok lan :D
abi çevrende adam akıllı kişiler yoksa dermanı sanalda ararsın, o konuda ben şanslıyım çevremde kaliteli insanlar var.
Şöyle söyleyeyim sana bu güne kadar her türlü aptallığın, kompleksliliğin ve kendini kanıtlama çabasının dışa vurumunu her tür adamdan gördüm,
ve bunlara zerre tahammülüm yok. O nedenle sosyal hayatta bunları %95 doluluk oranıyla barındırdığı için sıkıntı yaşıyor olabilir insanlar,
ama belli bir tayfan varsa, samimiyette kusur yoksa alakası yok.
Şuda var, ben bir projeye odaklandığım zaman bitirmeye zorluyorum kendimi,
yani sürekli uğraş ve üzerine düşünme isteği oluyor, dışarıdada rahat edemiyorum hep projemi düşünüyorum, o yüzden projeyi yapmadan pek dışarı takılmam,
sosyallik ihtiyacı geldiği vakit takılırım o zamanda projemi düşünmem rahat ederim.
edit: şunu söylemeyi unutmuşum ben bir taneyim yani bunu okuyup kendinizi teselli etmeyin benim gibi olamazsınız...
-
ben sırf üşenci oldugum için asosyal olabılırım hıc bı sık yapasım gelmıyo o yuzden de ınsanlarla diyalog kurmuyorum bundan mütevellit ben assoyalim cümleyi bile düzgün yazmamısım ameka varın siz düşünün gerisini.
-
-
evet asosyallıkda ayrı bir dert.evdekiler anormalsin diyorlar.haklılar ama heves yok işte.olmuyor kiminle ne konuşayım.
-
nette takılan adamların muhabbeti,zeka ve kültür seviyesi dışarıdakilerden çok daha farklı.
Yani en basitinden tbt'ye bi bakalım. Çoğunluk dışarıdaki gibi moron değil. Ve bir süre nette böyle vakit geçirince dışarıdaki muhabbet çok basit kaçıyo o ortamlara girmek istemiyorum.
Dışarı bi çıkıyorum otobüste,cafede,durakta heryerde aynı boklar. Yok facebookta o bunu eğenmiş o buna böyle yorum atmış ondan sonra çıkmışlar falan sikimsonik muhabbetler dönüyor. Burada durum biraz daha farklı.
Ve dışarıda o hoşumuza giden muhabbetleri yapamıyoruz.
http://www.sinanilyas.com/dosyalar/makale/47/birbirlerinin-gozunden-programcilar-ve-kullanicilar.jpg
Aynı bu resimdeki gibi.
-
durumumdan gayet memnunum ve asosyalim
-
Hem dışarıdakinden daha renkli bir dunya yakalamışlardır (dışarıdakiler bunu anlamaz) hemde zaten biraz daha asosyal tipler bilgisayarcı olmaya meyillidir. cok sosyal olan adamlar pek bilgisayarcı olmazlar sadece yuzeysel kullanırlar.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hem dışarıdakinden daha renkli bir dunya yakalamışlardır (dışarıdakiler bunu anlamaz) hemde zaten biraz daha asosyal tipler bilgisayarcı olmaya meyillidir. cok sosyal olan adamlar pek bilgisayarcı olmazlar sadece yuzeysel kullanırlar.
-----------------------------
Çok mantıklı... -
8 ay evden dışarı hiç çıkmadım asosyal,deli,manyak,psikolojik arıza bazende baba büyüksün dediler
4-5 ay eve hiç uğramadım aylak,serseri,cennet kuşu,playboy,takılak mı? dediler
ikisindende bi ders çıkaramadım
-
Genellemek yanlış bence