folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilgisayarcilar Neden Asosyaldir ?

Bilgisayarcilar Neden Asosyaldir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

alakası yok lan :D

abi çevrende adam akıllı kişiler yoksa dermanı sanalda ararsın, o konuda ben şanslıyım çevremde kaliteli insanlar var.

Şöyle söyleyeyim sana bu güne kadar her türlü aptallığın, kompleksliliğin ve kendini kanıtlama çabasının dışa vurumunu her tür adamdan gördüm,

ve bunlara zerre tahammülüm yok. O nedenle sosyal hayatta bunları %95 doluluk oranıyla barındırdığı için sıkıntı yaşıyor olabilir insanlar,

ama belli bir tayfan varsa, samimiyette kusur yoksa alakası yok.

Şuda var, ben bir projeye odaklandığım zaman bitirmeye zorluyorum kendimi,

yani sürekli uğraş ve üzerine düşünme isteği oluyor, dışarıdada rahat edemiyorum hep projemi düşünüyorum, o yüzden projeyi yapmadan pek dışarı takılmam,

sosyallik ihtiyacı geldiği vakit takılırım o zamanda projemi düşünmem rahat ederim.

edit: şunu söylemeyi unutmuşum ben bir taneyim yani bunu okuyup kendinizi teselli etmeyin benim gibi olamazsınız...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

ben sırf üşenci oldugum için asosyal olabılırım hıc bı sık yapasım gelmıyo o yuzden de ınsanlarla diyalog kurmuyorum bundan mütevellit ben assoyalim cümleyi bile düzgün yazmamısım ameka varın siz düşünün gerisini.

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Neden%20asosyalim%20aq

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

evet asosyallıkda ayrı bir dert.evdekiler anormalsin diyorlar.haklılar ama heves yok işte.olmuyor kiminle ne konuşayım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

nette takılan adamların muhabbeti,zeka ve kültür seviyesi dışarıdakilerden çok daha farklı.

Yani en basitinden tbt'ye bi bakalım. Çoğunluk dışarıdaki gibi moron değil. Ve bir süre nette böyle vakit geçirince dışarıdaki muhabbet çok basit kaçıyo o ortamlara girmek istemiyorum.

Dışarı bi çıkıyorum otobüste,cafede,durakta heryerde aynı boklar. Yok facebookta o bunu eğenmiş o buna böyle yorum atmış ondan sonra çıkmışlar falan sikimsonik muhabbetler dönüyor. Burada durum biraz daha farklı.

Ve dışarıda o hoşumuza giden muhabbetleri yapamıyoruz.

http://www.sinanilyas.com/dosyalar/makale/47/birbirlerinin-gozunden-programcilar-ve-kullanicilar.jpg

Aynı bu resimdeki gibi. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

durumumdan gayet memnunum ve asosyalim 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hem dışarıdakinden daha renkli bir dunya yakalamışlardır (dışarıdakiler bunu anlamaz) hemde zaten biraz daha asosyal tipler bilgisayarcı olmaya meyillidir. cok sosyal olan adamlar pek bilgisayarcı olmazlar sadece yuzeysel kullanırlar.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------

Hem dışarıdakinden daha renkli bir dunya yakalamışlardır (dışarıdakiler bunu anlamaz) hemde zaten biraz daha asosyal tipler bilgisayarcı olmaya meyillidir. cok sosyal olan adamlar pek bilgisayarcı olmazlar sadece yuzeysel kullanırlar.

-----------------------------

Çok mantıklı...

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

8 ay evden dışarı hiç çıkmadım asosyal,deli,manyak,psikolojik arıza bazende baba büyüksün dediler

4-5 ay eve hiç uğramadım aylak,serseri,cennet kuşu,playboy,takılak mı? dediler

ikisindende bi ders çıkaramadım

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Genellemek yanlış bence

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 7803 Toplam Mesaj: 62