Bilgisayarcilar Neden Asosyaldir ?
-
bak ayyıldız time. adamlar sosyaller. tvye falan çıkıyolar. tank hackliyolar uçak hackliyolar :D:D
-
vardır ama çok az ve neden bilgisayar cılar öyledir çünkü adam sabahın köründe kalkar gider adam yapar sonra yine bozulur yok iştre yapamaın para filan vermice vs adam da kafa mı kalır ya
-
Evet Coderlar salaştır , asosyaldir .
-Çünkü birçoğu dünyanın en zahmetli işlerinden birini yapmasına rağmen üç kuruş paraya çoluğuna çocuğuna bakmak zorunda-Çünkü yıllarca uğraştığı belkide kendisini sürekli geliştirmesi gereken tek iş olan yazılımcıların sosyal statüsü halk arasında " bilgisayarcı" dır.
-Çünkü bir coder'ın yada bir Mühendisin asla bir özel yaşantısı yoktur. Sohpet etmek için arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde bile "antivirüs çöktü napsakki" , "bilgisayarım bozuldu bi el atıversene be" , "kardeş benim kaynıma bi pc toplicaz napak sen anlıyon bu işlerden" gibi sorularla kafası bunaltılır.
-Çünkü bir yazılımcı bayram ziyaretine gittiğinde bile akrabaları tarafından taciz edilir. 2-3 kelam sohpet edildikten sonra konu hep evdeki bilgisayarın sorunlarına gelir. Ve her seferinde o koltuktan kaldırılır bilgisayarın başına oturtulursunuz.
-Çünkü bir yazılımcının özel hayatı yoktur. Gecenin 00:30 'unda bile telefon açıp uzaktan yardım isteme cürretini bulur bir yazılımcının çevresindekiler. Hep uzaktan çözülemeyecek bir sorunla ilgili yardım isterler, ve hep konuşma " kardeş sen ne zaman müsaitsin , yarın falan bi gelde bak çocuk oyun oynayamiyo " şeklinde biter.
-Çünkü yazılımcı ailesinden hep azar işitmiştir. Çocukluğundan beri bilgisayar başında kendini geliştirmeye harcadığı vakitler ailesine batmış ve " nolacak bu çocuğun hali zibidi gibi bilgisayarda takılıyor hep " gibi tepkilere maruz bırakılmıştır.
-Çünkü yazılımcının iş arkadaşları da yoktur. İş arkadaşları ya genelde kendisini kıskanır ve ayağını kaydırmak için patronu zehirler , ya da "kroyum ama para bende " edasındaki muhtemelen endüstri meslek lisesi mezunu patronu tarafından bilmişlik taslanarak aşağılanır.
-Çünkü en iyi yaptığı projede bile iş aldığı kimseler tarafından " şunuda mı eklesek , buradaki logo biraz sağda mı olsa , acaba admin paneline resim ekleme şeysidemi koysak" gibi ardı arkası kesilmeyen isteklere maruz kalır yazılımcı.
-Bu çünkülerin ardı arkası kesilmez. Çünkü bir bilgisayarcı ömür boyu kendisini geliştirse de çok afedersiniz 4 yıllık üniversitede "***aklarını yayarak okumuş , muhtemelen kodaman çocuğu beyinsiz işletme mezunu bir personel müdürünün altında çalışmak zorundadır.
LANET OLSUNKİ BİR YAZILIM EĞİTMENİYİM. AMA DURUM BUNDAN İBARET.
Sürç-ü lisan eylediysem affolsun. -
Humanka bunu yazdı:
-----------------------------Evet Coderlar salaştır , asosyaldir .
-Çünkü birçoğu dünyanın en zahmetli işlerinden birini yapmasına rağmen üç kuruş paraya çoluğuna çocuğuna bakmak zorunda-Çünkü yıllarca uğraştığı belkide kendisini sürekli geliştirmesi gereken tek iş olan yazılımcıların sosyal statüsü halk arasında " bilgisayarcı" dır.
-Çünkü bir coder'ın yada bir Mühendisin asla bir özel yaşantısı yoktur. Sohpet etmek için arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde bile "antivirüs çöktü napsakki" , "bilgisayarım bozuldu bi el atıversene be" , "kardeş benim kaynıma bi pc toplicaz napak sen anlıyon bu işlerden" gibi sorularla kafası bunaltılır.
-Çünkü bir yazılımcı bayram ziyaretine gittiğinde bile akrabaları tarafından taciz edilir. 2-3 kelam sohpet edildikten sonra konu hep evdeki bilgisayarın sorunlarına gelir. Ve her seferinde o koltuktan kaldırılır bilgisayarın başına oturtulursunuz.
-Çünkü bir yazılımcının özel hayatı yoktur. Gecenin 00:30 'unda bile telefon açıp uzaktan yardım isteme cürretini bulur bir yazılımcının çevresindekiler. Hep uzaktan çözülemeyecek bir sorunla ilgili yardım isterler, ve hep konuşma " kardeş sen ne zaman müsaitsin , yarın falan bi gelde bak çocuk oyun oynayamiyo " şeklinde biter.
-Çünkü yazılımcı ailesinden hep azar işitmiştir. Çocukluğundan beri bilgisayar başında kendini geliştirmeye harcadığı vakitler ailesine batmış ve " nolacak bu çocuğun hali zibidi gibi bilgisayarda takılıyor hep " gibi tepkilere maruz bırakılmıştır.
-Çünkü yazılımcının iş arkadaşları da yoktur. İş arkadaşları ya genelde kendisini kıskanır ve ayağını kaydırmak için patronu zehirler , ya da "kroyum ama para bende " edasındaki muhtemelen endüstri meslek lisesi mezunu patronu tarafından bilmişlik taslanarak aşağılanır.
-Çünkü en iyi yaptığı projede bile iş aldığı kimseler tarafından " şunuda mı eklesek , buradaki logo biraz sağda mı olsa , acaba admin paneline resim ekleme şeysidemi koysak" gibi ardı arkası kesilmeyen isteklere maruz kalır yazılımcı.
-Bu çünkülerin ardı arkası kesilmez. Çünkü bir bilgisayarcı ömür boyu kendisini geliştirse de çok afedersiniz 4 yıllık üniversitede "***aklarını yayarak okumuş , muhtemelen kodaman çocuğu beyinsiz işletme mezunu bir personel müdürünün altında çalışmak zorundadır.
Sürç-ü lisan eylediysem affolsun.
-----------------------------işte bu yüzden beyler :D
-
Humanka bunu yazdı:
-----------------------------Evet Coderlar salaştır , asosyaldir .
Sürç-ü lisan eylediysem affolsun.
-----------------------------Ver elini öpiyim hoca :)
-
cok sacma bişe hayat kısa tadını çıkartmak gerekir bırak millet fikirlerine saygı duymasın önemsemesin kendin ol istedigini yap durumum yeteri kadar iyi olsa teknolojiden tamamen uzaklaşırım
-
üst baş kıyafet için geçen zamanla fazladan kod yazar adam ki bilgisayar başındada kılık ğek önemli değilkdir yani senin tipini beğenmediği için açılamamazlık yapmaz bi bilgisayar. Ki bilmi alanındada böyledir en büyük bilimadamlarından einstain tesla gibi adamlar hep aynı kıyafeti giyermiş ki o gün ne giysem diye düşünerek vakit kaybetmemek için. Hayat tutkusuda aynı kafada insan bulamadığı için oluyo genelde mesela benim çok fazla arkadaşım var ama muhabbet etmekten en çok zevk aldığım arkadaşlarım sırasıyla makina müh. öğ. mak. müh. öğ. fizik öğ. fizi müh. öğ. fiz. müh. öğ. yazılım müh. öğ. ki bunların tamamıda lsiede bilgisayar çıkışlı ben bu adamalrla buluştuğum zaman bilgisayardan atom altı parçacıkalra kadar her türlü muhabbeti yapıyorum ama başka bi grubun yanında yok şu ayakkabıya 300 lria verdim fred den 180 lraiya gömlek aldım lacoste bu 100 lira dün şu kızlaydım buun bunun evindeydim cart curt bi süre sonra sıkıyo bunlar. yada otobuste arada kulaklıkalrımı çıakrtıyorum milleti dinliyorum bugüne kadar yararlı bişey konuşsan görmedim ya birinin dedikodusunu yapıyoalar ya birinin kuyusunu kazıyoalr yada facebookta beğeni muhabbeti yapıyolar. Geçenlerde otobüsle gidiyoruz bu bilgisayardan fiziğe gecen arkla multicopter projemiz var onu konuşuyoruz millet bize uzaylı gibi bakıyodu durum böyle olunca bişeyler üretmek için kendini harcayan insanlar dışardan asosyal pasaklı gözlüklü salas damgası yiyiyolar
-
elimden gelse kılozet sandalye yapıcam..
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------elimden gelse kılozet sandalye yapıcam..
-----------------------------
ben yaptım, kısa vadede koku problem oluyo yalnız :D -
bilgisayarcı, coder vs değilim boş adamım ve asosyal değilde e-sosyalim.