Bilgisayarınızın En Fazla Ne Kadar Açık Kaldı?
-
6 gün
-
Tahribatın eski serverını 3 mart 2007 de actık, 1 kere mavi ekran verdi, nisan 2010 da kapattık...
48 saatte bilisayarmı bozulur lan :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
laptop 11 günü görmüştü bir kere çalışma süresini gösteren dalaverede ekran görüntüsü almıştım
daha sonraları 15 felan olduğu oluyordu
tabi laptop 2 kere tamir gördü
1.sinde anakart yandı
2.sinde ekran kartı şimdi tamirde
-----------------------------yenisi daha ucuz;)
-
en büyük masaüstü:):):)
-
renegadealien bunu yazdı:
Tahribatın eski serverını 3 mart 2007 de actık, 1 kere mavi ekran verdi, nisan 2010 da kapattık...
48 saatte bilisayarmı bozulur lan :D
-----------------------------bu server tam olarak nerde?
-
god bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam, 410 gün acık kalan makinanın, ki bu en azından internetle haşır neşir olan bi makinadır, sadece 306 milyon paket yollaması cok enteresan...
tahribat günde 10 milyar paket yolluyo...
biraz hikaye gibi geldi o...
-
bu konu klasik olmaya basladi senede 1-2 kere açiliyor :)
-
anladıgım kadarı ile açık kalmasında çok bi sakınca yok saten benim pc de masa üstü. işte sorun şuy du ki oldu ki pc ye bişi oldu bu aralar yenisini alıcak durum mevcut deil bende korku onun korkusu : )
edit : @ antivirüs hoca aradım ama böle bi konu bulamadım. belki yanlış kelimeler ile aradım o da ayrı konu tabi.
-
zeyrekli bunu yazdı:
yanlış yapıyorsun üstat laptop o hangi modeli olursa olsun o kadar ısınma deşarj olamama statik filan ne olursa olsun bir yerleri aşırı yorar. Ömrünü kısaltıyorsun. arada kapanmalı. Masaüstü olsa sorun değil laptop masraflı olur sonra:)
-----------------------------hocam ısındığı falan yokki, bilgisayarın ekranını kapatıyorum,hiçbi işlem yapmıyo o arada
kapatıp açarkenki geçen süreyi beklemeye üşeniyorum
neyse yinede tavsiyelerinize uyup kapatayım bundan sonra
bu arada konu sahibinden özür diliyorum, piç ettim konunu
-
laptop 3 - 3.5 gün açık kaldı
masaüstüde 10 gn falan
masaüstüde işlerime göre 1 hafta boyunca 2 günde bir 1-2 saat dinlenmeyle açık bırakırım