Bir Grup O. Ç.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı

ayakta olup birbiriyle kıs kıs gülenlerde, istiklal marşı sırasında kamera elinde milleti fişleyen kameramanda , oturup eşlik etmeyen saygısızca davrananda aynıdır. 

dikkatli davranan sayısı daha az...

Katılıyorum, ayaktakilerin çoğunun da ciddiyeti yok ki amk.. 

Kaldı ki provakasyon olduğunu düşünüyorum, istiklal marşı öyle tepki gösterilecek, atıyorum "andımız" gibi ırkçılık unsurlarına sahip değil, ne Türklüğe bir vurgu, ne bir yüceltme yok veyahut diğer milletleri yermiyor.

İstiklal marşı bizzat Osmanlı anlayışıyla, ulus devlet anlayışıyla hazırlanmış ve ifadeleri bu şekilde olan bir marştır..

noname tarafından 12/Eki/12 14:08 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Fırat Üniversitesi'de öğrencileri zorla oraya götürüp yoklama almış rezalet.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Kesinlikle Bayrağa Ve İstiklal Marşımıza Yapılan bir Edepsizlik Affedilemez. Oradaki Gençlik Nasıl bu Hale Getirildi, Doğrusu Biliyorum ama Sanırım Anlatmaya Ansiklopedi Büyüklüğü Yazı Yazmak ve Okuyacak Sabırlı Okuyucu Bulmak Gerekecek...

Sadece Gençlik Onun Bunun Piyonu Olabileceğiniz Konulardan Uzak Durun.. Kimseye Kanmayın. Kimseyi Küçük Görmeyin.. Dilini ve Yaşam Biçimini Örselemeyin.. Ülkemiz Bu Hayinliklerin Kaynağını Kurutabilecek Güce Sahiptir.. Ancak Sabır Etmeliyiz.

Acaba bu bir cesit protestomu diye dusundum ama sadece "saygisizlik"

Hiç Bir Protestoya, Hiç Bir Gaye Ve Amaçla Milli Bütünlüğümüzün İstiklalimizin Simgeleri, Karıştırılamaz...

Kaldıki Başka Bir Devletin Bile Milli Marşına Ve Bayrağına Saygısızlık Yapmak Etik Bir Davranış Değildir..

Haci ben TURK'um ve Elhamdulillah muslumanim.

Yunanistan'da yasiyorum. Lakin bu devletin de bayragina saygi gosteriyorum.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Bide Böyle orospu evlatları var

swordfish tarafından 12/Eki/12 14:33 tarihinde düzenlenmiştir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Böyle gereksiz ne idüğü belirsiz piçleri üniversiteye bile sokmayacaksın.Her zaman dediğim gibi Türkiyenin ileri gitmesi için ortadan kaldırılması gereken 15 milyon insan var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    CoolerMaster bunu yazdı

Yedikleri ekmeğe içtikleri suya ihanet eden şerefsiz evlatlarıdır aşağıdaki...

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/39525/21680708/1/istiklal-marsi-okunurken-ayaga-kalkmadilar.aspx

bunlara böle dediğinizde hocaları diyorki..kardeşim zorla istiklal marşı okutuyorlar ayaa dikiyorlar adamı...

bende diyorum ki atatürk olmasaydı o marşı yazdırmasaydı o savaşı kazanmasaydı oturduğunuz ye o koltuk değil elin ingilizinin yunanının kucağı yarrağı olacaktı siktiğiminin kuş beyinlileri...5dk lık saygıyı çok görüyorlar ejdatlarını kurtaran bu topraklar için kan döken şehitlerimize...

dinimizde şehitlik kavramı var ama bu müslümanların versiyonlarına update yapılmamış...adamlar 5dk marşa saygı göstererek onları saygıyla anamıyorlar bile...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

seneee bir on sene önce, soğuk bir kış günü, günlerden de pazartesi.

istiklal marşı okunuyor tüm sınıflar dizilmiş, bizde kalabalığın bitiminin yani tam süper liselerin bir metre kadar yanındaki kantinin içinde yanan 

kömür sobasını çevrelemişiz çaylar içiliyor keyifler çıtır. dünya sikimizde değil az önce söndürdüğümüz sigaranın keyfi hala taze. serseriyiz ya amk.

ben sıraya uzanmışım ayaklarımı ısıtıyorum felan. derken istiklal marşı bitti. bizim de o zamanlar bir müdür yardımcımız var. 

tazmanya canavarı amk. harbiden de eski beden hocası iri yarı. 3' ümüz girsek 10 saniyede haşat eder hepimizi. koşarken bastıgı yerler titrer felan.

vurduğunda dönerek yere kapaklanırsın. kalkmaya çalışırken yalpalar yine düşersin. öyle bir hoca bizimkisi.

neyse tam marş bitti bizim arkadaşlar saniyenin 3 te birinde kantini terkedince anladım ki birşey oldu amk.

tam ayaga kalkmamla tazmanyanın gürlemesi bir oldu amk bende arkadasların peşinden gittim 1500 kişilik kalabalıgı öyle bir yarıyorumki. 

emmeli gömmeli herkesle seviştim resmen önüme gelen. ama arkamdan gelen ses resmen bir gergadanın böğürmesini andırıyordu ki. kim olsa

aynı şekilde kaçar. o gün orada o kantinin 2 tane çıkışı olması , belki de hayatım boyunca yaşayacağım bir paranoyaklık psikozundan beni 

kurtarmıştır. yalnız şöyle birşey oldu bende de; bir yere girdiğimde her zaman çıkışa bakarım. çıkış yoksa pencereye bakarım. 

pencerenin altında toprak mı beton mu zeminin olduguna bakarım. yine de panik rahatsızlıktan iyidir amk.

neyse bu kadar konuştuk sosyal msjı mı da vereyim tam olsun.

arkadaşlar 

bu marş türk milli marşı.

bu marşa diğer milletten insanların türkler kadar saygı göstermemesi pek yadırganıcak birşey değil. olamaz da.

adam marş sırasında 31 çekmemiş ya sessizce marşın bitmesini beklemiş oturarak bu da bir saygıdır.

ayağa kalkmak ise birşeylerin gururundan dolayıdır. tabiki o gururdan yoksunlar çünkü türk değiller bu kadar basit amk.

ha bana derseniz be pezevenk sen türksün sen neden kantinde keyif çattın marş okunurken.

ben anarşistim amk zorunda tutulamam hiçbirşeye. yıllar boyunca her gün karda güneşte sen bunu eziyet haline dönüştürürsen bende 

tabiki kafamın dikine giderim. 

saygılar.

tabi lan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

adamın içinden gelmiyorsa tutup kafasına vurarak bunu yapmasını bekleyemezsin.

şerefsiz, hain vb. ithamları doğru bulmuyorum.

bu şerefsiz,hain diyenler taksimde bölücü propagandası yapılırken sadece olan biteni çekirdek çıtlayarak izleyip akşam sözlük vb. platformlarda kuşandığı bordo klavyesiyle memleket kurtaran tiplerden oluşuyor.

sığ ideolojilerini kadrolaştırabilmek adına köprü-ayı-dayı mantığıyla atayı dilinden düşürmeyen nice mevki makam sahipleri geçti ve geçiyor bu memleketten..

onlar koymadı da bu mu koydu şimdi?

bu öğrenciler en azından saflarını belli edebilecek haysiyete, karaktere sahipler. 

oradaki psikolojik baskıya rağmen çıkıp hür iradesiyle ben buyum ve rol yapmayacağım diyebiliyorsa her ne kadar ideolojileri özüme, karakterime aykırı da olsa  birer birey olarak ele aldığımda bu insanlara saygı duyuyorum.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

atatürk boşuna söylememiş hainler içimizdedir diye

iyi olmuş bunları fişledikleri

hükümet düşsün ben ondan sonra görecem bunları

ondan sonra ülkelerden ülke beğensinler...

bu davranışı böyle bir saygısızlığı bir avrupa ülkesinde veya amerika da yapacan var ya adamın anasını sikerler...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    c0der bunu yazdı

atatürk boşuna söylememiş hainler içimizdedir diye

iyi olmuş bunları fişledikleri

hükümet düşsün ben ondan sonra görecem bunları

ondan sonra ülkelerden ülke beğensinler...

bu davranışı böyle bir saygısızlığı bir avrupa ülkesinde veya amerika da yapacan var ya adamın anasını sikerler...

Hocam amerikali ol veya olma. Amerikan milli marsi calindiginda ayagi kalkma. adamin gotunden kan alirlar.

Ama bizdeki sereften ve haysiyetten yoksun vekiller ve onlardan 10 kat daha haysiyetsizler sayesinde bu ibneler bu cesareti kendilerinde goruyorlar.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 10488 Toplam Mesaj: 108