Bir Grup O. Ç.
-
sniperscope bunu yazdıc0der bunu yazdı
atatürk boşuna söylememiş hainler içimizdedir diye
iyi olmuş bunları fişledikleri
hükümet düşsün ben ondan sonra görecem bunları
ondan sonra ülkelerden ülke beğensinler...
bu davranışı böyle bir saygısızlığı bir avrupa ülkesinde veya amerika da yapacan var ya adamın anasını sikerler...Hocam amerikali ol veya olma. Amerikan milli marsi calindiginda ayagi kalkma. adamin gotunden kan alirlar.
Ama bizdeki sereften ve haysiyetten yoksun vekiller ve onlardan 10 kat daha haysiyetsizler sayesinde bu ibneler bu cesareti kendilerinde goruyorlar.
aynen hocam bu tarz hareketleri yapanları avrupada, amerika da anında vatandaşlıktan çıkarıp, sınır dışı ediyorlar, türkiye de aynısını uygulamak gerekir.
AllahinOglu tarafından 12/Eki/12 15:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Kansız..
Webci58 tarafından 12/Eki/12 15:32 tarihinde düzenlenmiştir -
dhmm bunu yazdıShockMan bunu yazdıdhmm bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Kesinlikle Bayrağa Ve İstiklal Marşımıza Yapılan bir Edepsizlik Affedilemez. Oradaki Gençlik Nasıl bu Hale Getirildi, Doğrusu Biliyorum ama Sanırım Anlatmaya Ansiklopedi Büyüklüğü Yazı Yazmak ve Okuyacak Sabırlı Okuyucu Bulmak Gerekecek...
Sadece Gençlik Onun Bunun Piyonu Olabileceğiniz Konulardan Uzak Durun.. Kimseye Kanmayın. Kimseyi Küçük Görmeyin.. Dilini ve Yaşam Biçimini Örselemeyin.. Ülkemiz Bu Hayinliklerin Kaynağını Kurutabilecek Güce Sahiptir.. Ancak Sabır Etmeliyiz.
Acaba bu bir cesit protestomu diye dusundum ama sadece "saygisizlik"
Hiç Bir Protestoya, Hiç Bir Gaye Ve Amaçla Milli Bütünlüğümüzün İstiklalimizin Simgeleri, Karıştırılamaz...
Kaldıki Başka Bir Devletin Bile Milli Marşına Ve Bayrağına Saygısızlık Yapmak Etik Bir Davranış Değildir..Haci ben TURK'um ve Elhamdulillah muslumanim.
Yunanistan'da yasiyorum. Lakin bu devletin de bayragina saygi gosteriyorum.
İki Gözümsün,Değil Başka Devlet Kimseye Saygısızlık etmemek Lazımdır.. Kimsenin Özlük Haklarını Alaylı Dillere Sürmemek Lazım.. Saygısızlık Çünkü Ölüm Getirir.. Saygısızlıklar Yüzünden Çıkan Savaşlar, Birbirini Öldüren Mahalleli Yada Eski Arkadaşlar Örnekler Çoğaltılabilir.
Saygısızlık Çok Kötü Bir Şeydir.
Daha Güzel Şöyle Denilebilir, Kimseye Saygı Göstermek Zorunda Değilsin, Ancak Saygısızlık da Edemez Bir Kimse.. Saygı Göstermeye Mecbur Olmaması Saygısızlık Edebileceği Anlamına Gelmez Elbette.
-
onca şehit bu babası belli olmayanlar için mi verildi veriliyor ?? elime verseler fenasikerdim bunları amk kimse tepki vermemiş orada
-
orda yuzlerce insan cikipda abi siz nabionuz saygi bari gosterin dememis bole bi millet icinmi askere gidicem shit olmayi goze alicam ne hallere geldik kimlerin eline kaldik dovizli askerlik bizi bekler !
-
Sağolsun ilkokulda hocamız ''arı soksa bile istiklal marşı okunurken kıpırdamıyacaksınız'' derdi istiklal marşı okunurken sokağın ortasında bile olsa hazırol vaziyetine geçer marş bittikten sonra yola devam ederim .
Ne haldeyiz şuraya bakın biri sorduğu zaman türküm dyebiliyorlar neyazıkki yazıklar olsun..
-
ez kuzu bovattannım dıyorum bunlara baskada bısı demıyorum
-
Abi memlekette orospu çocuğu kat sayısı git gide artıyor.
Analarını bacılarını siktiklerim.
Al bitanede bana denk geldi.
Grupta bu.
https://www.facebook.com/TekYolHakYolu
-
Türk olmayan, sadece marşa saygı duydugu için, anlamadığı marş için bile ayağa kalkan insanlar varken bu insanlar okuduğu üniversitenin devletinin marşına saygısızca davranarak ne kadar şerefsiz, soysuz olduklarını göstermişler.
-
ShockMan bunu yazdıdhmm bunu yazdıShockMan bunu yazdıdhmm bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Kesinlikle Bayrağa Ve İstiklal Marşımıza Yapılan bir Edepsizlik Affedilemez. Oradaki Gençlik Nasıl bu Hale Getirildi, Doğrusu Biliyorum ama Sanırım Anlatmaya Ansiklopedi Büyüklüğü Yazı Yazmak ve Okuyacak Sabırlı Okuyucu Bulmak Gerekecek...
Sadece Gençlik Onun Bunun Piyonu Olabileceğiniz Konulardan Uzak Durun.. Kimseye Kanmayın. Kimseyi Küçük Görmeyin.. Dilini ve Yaşam Biçimini Örselemeyin.. Ülkemiz Bu Hayinliklerin Kaynağını Kurutabilecek Güce Sahiptir.. Ancak Sabır Etmeliyiz.
Acaba bu bir cesit protestomu diye dusundum ama sadece "saygisizlik"
Hiç Bir Protestoya, Hiç Bir Gaye Ve Amaçla Milli Bütünlüğümüzün İstiklalimizin Simgeleri, Karıştırılamaz...
Kaldıki Başka Bir Devletin Bile Milli Marşına Ve Bayrağına Saygısızlık Yapmak Etik Bir Davranış Değildir..Haci ben TURK'um ve Elhamdulillah muslumanim.
Yunanistan'da yasiyorum. Lakin bu devletin de bayragina saygi gosteriyorum.
İki Gözümsün,Değil Başka Devlet Kimseye Saygısızlık etmemek Lazımdır.. Kimsenin Özlük Haklarını Alaylı Dillere Sürmemek Lazım.. Saygısızlık Çünkü Ölüm Getirir.. Saygısızlıklar Yüzünden Çıkan Savaşlar, Birbirini Öldüren Mahalleli Yada Eski Arkadaşlar Örnekler Çoğaltılabilir.
Saygısızlık Çok Kötü Bir Şeydir.
Daha Güzel Şöyle Denilebilir, Kimseye Saygı Göstermek Zorunda Değilsin, Ancak Saygısızlık da Edemez Bir Kimse.. Saygı Göstermeye Mecbur Olmaması Saygısızlık Edebileceği Anlamına Gelmez Elbette.
Hacim aslinda sorun isin kokunden kaynaklaniyor yaw. Turkiye'de nasil bilmem de burada kucuklerin buyuklere pek saygisi kalammis gibi.
Istisnalar haric....
Buyuge saygi kucuge sevgi olsaydi... Ve ilk hedef her zaman dostca uzlasmak olsaydi su yapilan savaslarin yarisi olmazdi.
Ama savaslarda v.s tek goze carpan cikar yuzunden...
Baskasina, onun malina, namusuna , sahsiyetine v.s v.s saygi gosteren kac kisi kaldi ki .....
Sanki insan gibi anlasip isimizi halletsek nolucakti .. Bokunu cikardilar afedersin...Neyse kafa utulemis gibi olmiyayim :)