Bir Grup O. Ç.
-
Tengri bunu yazdıBranxian bunu yazdı
Abi memlekette orospu çocuğu kat sayısı git gide artıyor.
Analarını bacılarını siktiklerim.
Al bitanede bana denk geldi.
Grupta bu.
https://www.facebook.com/TekYolHakYolu
abi tüm müslümanları kötülemek istemiyorum, arada düşünen zeki müslümanlarda var. Ama merak ediyorum ateist bir ülke olsaydık halimiz nasıl olurdu. Bu ülke şuan sırf din yüzünden durmadan geriliyor. Bu mallar dini kullanarak kendilerini üstün çıkarıyorlar. Dur konu açıcam bununla ilgili.
açtığın konuya 7 paragraf yazı yazmıştım, bi post ettim konu silinmiş. yazı da gitti.
-
Allura bunu yazdı
işin kötü yanı ise bu ayağa kalkmayan tipler üniversitelerde çatır çatır güzel türk kızlarını nese
kötü birşey bazen ülkü ocaklarına hak vermiyor degilim
yada aman banane ya onlara veren kızların salaklıgı zaten
senin derdin başka hoca.. :)
-
vanhelsink bunu yazdı
onca şehit bu babası belli olmayanlar için mi verildi veriliyor ?? elime verseler fenasikerdim bunları amk kimse tepki vermemiş orada
al eline ne alacaksan git Dicle Üniversitesine öğrencilerin % 80'i aynı görüşten öyle yada böyle? kim tutmuş seni..
töbe töbe..
geçenlerde Bordo klavyeliler diye bi fotoğraf gördüm o aklıma geldi.. sakin olun arkadaşlar sakin olun..
-
Allura bunu yazdı
işin kötü yanı ise bu ayağa kalkmayan tipler üniversitelerde çatır çatır güzel türk kızlarını nese
kötü birşey bazen ülkü ocaklarına hak vermiyor degilim
yada aman banane ya onlara veren kızların salaklıgı zaten
Allura Sen Varya Forumda Gördüğüm En İlginç Kişisin....Kendinden Utanmalısın Bence.. Vaziyet içinden Nasıl Böyle Bir Sonuca Gittiğini Aklım Almıyor... Delümüdür nediür. Hemde Komik. :)
-
pyramid allura ve shockman en derinden sevgi ve saygılar siz ve siz gibi düşünenlere.
Çok güzel hareketler bunlar böyle marşımız okununca saygısızlık yapan VATANSIZ SOYSUZ KÖPEKLERİ gördükçe kan kokusu geliyor burnuma..
ırkçıyım ya ben o bakımdan.
Konuya dönmek gerekirse bu topraklar üzerinde yaşayıp da bu ülkenin kimliğini taşıyıp kendini türk hissetmeyen bütün OROSPU ÇOCUKLARI alayınızın yatacak yeri yok alayınızın amına koymak farz. Biz buradayız ortamı size bırakmadık.Edit: Aşağıdaki satırı içimden geldiği için yukarıdaki gibi düzenledim.
Konuya dönmek gerekirse bu topraklar üzerinde yaşayıp da kendini türk hissetmeyen bütün bölücüler alayınızın yatacak yeri yok alayınızın amına koymak farz. Biz buradayız ortamı size bırakmadık.
rappermcs tarafından 13/Eki/12 14:35 tarihinde düzenlenmiştir -
rappermcs bunu yazdı
pyramid allura ve shockman en derinden sevgi ve saygılar siz ve siz gibi düşünenlere.
Çok güzel hareketler bunlar böyle marşımız okununca saygısızlık yapan VATANSIZ SOYSUZ KÖPEKLERİ gördükçe kan kokusu geliyor burnuma..
Konuya dönmek gerekirse bu topraklar üzerinde yaşayıp da kendini türk hissetmeyen bütün bölücüler alayınızın yatacak yeri yok alayınızın amına koymak farz. Biz buradayız ortamı size bırakmadık.Hooopp Yavaş Hoca, Hedef Aldığın Kimselere Dikkat et.. Klavye Komandoluğunun yeri yok.. Bizi Neyle İma Ettiğine Dikkat et... Men Ederim.. Irkçı isen Zararın kendine. Takıl Kafana Göre... Sakın Başka İnsanlara Pislik Sıçratayım deme.
Hem Neden Bize Böyle Kinaye ettin onuda anlamadım... Yahu Şu Forumda Eskilerdensin, Bari Sen Yapma Be Hocam.. Yakışıyormu Sana Böyle Söylemler...
ShockMan tarafından 13/Eki/12 14:23 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Konuya dönmek gerekirse bu topraklar üzerinde yaşayıp da kendini türk hissetmeyen bütün bölücüler alayınızın yatacak yeri yok alayınızın amına koymak farz. Biz buradayız ortamı size bırakmadık.Hooopp Yavaş Hoca, Hedef Aldığın Kimselere Dikkat et.. Klavye Komandoluğunun yeri yok.. Bizi Neyle İma Ettiğine Dikkat et... Men Ederim.. Irkçı isen Zararın kendine. Takıl Kafana Göre... Sakın Başka İnsanlara Pislik Sıçratayım deme.
Hem Neden Bize Böyle Kinaye ettin onuda anlamadım... Yahu Şu Forumda Eskilerdensin, Bari Sen Yapma Be Hocam.. Yakışıyormu Sana Böyle Söylemler...
Ne oldu hoca bir yara mı var? Allahın selamını verdim sadece. sizi ilgilendiren kısım 1.satır..
3 müridi bu şekilde yazmamın sebebini sen çok iyi biliyorsun..
-
tek sorumlu iktidar
iktidarın sorumlusu oy verenler
oy verenlerin sorumlusu cehalet
cehaletin sorumlusu devlet
devletin sorumlusu millet
milletin sorumlusu bu olay paradox .
en ıyısımı insan gibi yasamak zor kanı bozuk bazılarının.zorla takrik ediyoorlar . ama o gençler orda ayaga kalkmıyoorlarsa onlara o taşşagı verenlere bakmak lazım o piyonlara degil. -
Atatürkçü değilim bu demektir ki mustafa kemalden nefret ediyorum. Ama benim aklıma takılan bazı şeyler var misal mustafa kemalin sözlerine bakılırsa bi panteist sanırsın bi sözüne bakarsın müslüman sanarsın bi sözüne bakarsın ateist sanarsın. mustafa kemalin dindar olmadığı bi gerçek. müslüman falan değildi batının yeniliklerini aldı ona eywallah ama bazı şeyleri abarttığı da bi gerçek.
-
Tengri bunu yazdıBranxian bunu yazdı
Abi memlekette orospu çocuğu kat sayısı git gide artıyor.
Analarını bacılarını siktiklerim.
Al bitanede bana denk geldi.
Grupta bu.
https://www.facebook.com/TekYolHakYolu
abi tüm müslümanları kötülemek istemiyorum, arada düşünen zeki müslümanlarda var. Ama merak ediyorum ateist bir ülke olsaydık halimiz nasıl olurdu. Bu ülke şuan sırf din yüzünden durmadan geriliyor. Bu mallar dini kullanarak kendilerini üstün çıkarıyorlar. Dur konu açıcam bununla ilgili.
Tengri. Bu ülke *din* yüzünden gerilemiyor emin ol. Sadece bu ülkenin cemaatleşmesini böyle dini duyguları kullanmak isteyen kişiler var. misal süleymancılar bilirsiniz adamlar kafayı yemiş böyle tam yobaz kafasındalar. ama bu ülkenin geneli mi böyle hayır tabiki. bu adamların yapmak istediği *sen müslüman değil misin bizi desteklemiyorsun* diyerek dini duyguları kullanıp kendilerine çekiyorlar. cahil bi kişiyi dini kullanarak çok rahat satın alırsın. ama bu demek değildir ki bu ülke din yüzünden battı. sen ateist olsa herkes iyi bi ülke olacağımızı mı sanıyorsun. ben yobaz olmamak şartıyla bu dünyada yaşamak istediğim kişiler müslümanlardır. çünki insanın yapısı bencildir. insan eğer sadece bu dünyaya bakarsa gerçek yüzünü görürsünüz ama müslümanlar diğer dünyadaki çıkarlarını korumak için bu dünyada iyilik yaparlar. tamam ikisinin de yapısı kötü ama ben müslümanlarla yaşamak isterim. zaten din bu dünyadan yavaş yavaş siliniyor bu sebeple insanların gerçek yüzünü görmeye başlıyoruz. bu dünyada zevk almak istedikleri için insanlarımıza noldu falan diyorlar bazıları. işte insan böyledir. aslında hep kendi çıkarlarını düşünür. çevreye iyilikler yapar çünki diğer dünyayı sonsuz olarak düşünür. köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı der. aslında her insan aynı ama insan bunu anlayamıyor işte.