Bir İntihar Videosu Daha
-
Kim ne derse desin bence Şeyh haklı.Tamam hayatın insanları nereye getireceği bilinmez,fakat yön verecek olanda yine insanın kendisidir iyi düşünürsen iyiyi,kötü düşünürsen kötüyü bulursun gibi gibi...
Kişi yaptıklarıyla sorumludur.Ayrıca bayansı özellik taşıyor diye sağda solda vermesi gerekmiyor,şahsi fikrim hiç çaba göstermedikleridir.
-
üzülmedim.
ReyiZ tarafından 06/Oca/15 02:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir noktada bildiğiniz yanlışlar var.İntihar eden kişi imanlıysa ebedi cehenneme mahkûm olmayacak. İntiharın haram olduğunu bilmesine rağmen dayanamadığından yaparsa günahkâr olur. Bu kişinin cenaze namazı da kılınır. Allah onu af da edebilir. Cehenneme girse de diğer günahlar gibi cehennemde cezasını çekerek kurtulur. Cennet ona ebedi haram olmaz.
Gel gelelim trans,eşcinsellik olayına.Ben gay olarak kendi açımdan yaklaşacak olursam, her ne olursa olsun insanların psikolojik sornları da,seçimlerive tercihleri de kendini bağlar.Bu noktada müslüman geçinen kimseler bu şahıslara nazar ile bakmak durumundalardır.Kimin nerde ne noktada öleceği, cehenneme gidip gitmeyeceğini ancak yüce kudret sahibi Allah C.C bilir.
İnsan bu tür durumları görünce gerçekten bunalıyor, yaşamak istemiyor.Onca acı ,onca katliam, kötülükle yoğrulmuş insanlar, ahlak yargıçları, şeref yoksunları ile br arada yaşamak bir kez daha neden bu dünyada bunlara katlanmamız gerektiğinin cevabını veriyor aslında.
Allah rahmet eylesin, bol keseden cehennemlik falan diye atıp tutmayın.Haşa şirk koşarsınız.
Kız ölürken bile Allah'ın adını anarken, "Allah'a emanet olun" derken sonunun ne olup olmayacağını tayin etmek haddimize, haddinize değil.
Esconda tarafından 06/Oca/15 03:25 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Valla ibnelik kendi seçimidir onun için yargılamıyorum ama iyi olmuş.
Neden derseniz aklı başında bir insan görünür bir yerine küçük bir dövme yaparken bile düşünür. Ulan yarın öbürgün bir işe girdiğimde bu bende nasıl bir ilk izlenim bırakır diye. O riski göze alıyorsa yapar eywallah o da kendi seçimidir. Ama yaptıktan sonra dünya beni anlamıyor triplerine girerse başına gelenleri haketmiştir.
Bu kişi de ya bu riski alacaktı. Yada ondan sonra zır zır ağlamayacaktı. Ne bekliyordu iyi bir koca bulup toplumun kendisini bu şekilde kabul etmesini mi?
Mehmet pişkin' e lafım yok en klas şekilde 10 numara öldü, kimseye beddua vs etmedi. Aksine kimse üzülmesin diye çekmiş belli ki. Onun için tabi üzüldüm. Ama bu ibnenin yaptığı tamamen sorumsuzca yaşamının sonucunu olgunlukla karşılayamamaktan geliyor belli ki.
hoca ayıp sana.
Adam ölmüş gitmiş arkasından ibne mibne diyorsun hiç olayların arka yüzünü bilmeden.Bu hormonel bir hastalık.Adam durup dururken "ulan en iyisi ben kestireyim öndekinide vurdurmaya başlayayım bide onu tadayım" demiyor.
Nasıl ruh hastası bir insan zevk için yalan sölemiyorsa yada şeker hastası bir adam komaya girmek için bilerek fast food yemiyorsa bu insanlarda bunu keyfine yapmıyor.
Benim hiç böyle arkadaşım yok arkadaşlıkda etmem ama bir insan kendini öldürecek dereceye geldiyse bişeyleri ciddi ciddi problem etmiş demektir.
Kör ölür badem gözlü olurmuş. Ya bu hormonal bir hastalık olsa sesi öyle erkek gibi çıkmazdı belliki erkeklik hormonları yerinde abimin. Sorunu pslikolojik, tabi çevresel etkenlerinde mutlaka rolu vadır. (bu arada öldüğü kesinmi? )
-
Esconda bunu yazdı
Bir noktada bildiğiniz yanlışlar var.İntihar eden kişi imanlıysa ebedi cehenneme mahkûm olmayacak. İntiharın haram olduğunu bilmesine rağmen dayanamadığından yaparsa günahkâr olur. Bu kişinin cenaze namazı da kılınır. Allah onu af da edebilir. Cehenneme girse de diğer günahlar gibi cehennemde cezasını çekerek kurtulur. Cennet ona ebedi haram olmaz.
Gel gelelim trans,eşcinsellik olayına.Ben gay olarak kendi açımdan yaklaşacak olursam, her ne olursa olsun insanların psikolojik sornları da,seçimlerive tercihleri de kendini bağlar.Bu noktada müslüman geçinen kimseler bu şahıslara nazar ile bakmak durumundalardır.Kimin nerde ne noktada öleceği, cehenneme gidip gitmeyeceğini ancak yüce kudret sahibi Allah C.C bilir.
İnsan bu tür durumları görünce gerçekten bunalıyor, yaşamak istemiyor.Onca acı ,onca katliam, kötülükle yoğrulmuş insanlar, ahlak yargıçları, şeref yoksunları ile br arada yaşamak bir kez daha neden bu dünyada bunlara katlanmamız gerektiğinin cevabını veriyor aslında.
Allah rahmet eylesin, bol keseden cehennemlik falan diye atıp tutmayın.Haşa şirk koşarsınız.
Kız ölürken bile Allah'ın adını anarken, "Allah'a emanet olun" derken sonunun ne olup olmayacağını tayin etmek haddimize, haddinize değil.
Hocam sen bu konuda bilgili bi arkadaşa benziyosun.
Merak ettim şimdi, bu elemana öbür dünyada huriler mi verilecek yoksa kendisi huri mi olacak? çünkü huri olacaksa ona göre davranayım bende bileyim.
-
Kadınlarda 1 testesteron 10 ostrojen vardır oran olarak..
Erkeklerde tam tersidir, bu oran bozulduğunda ara cinsiyetler ortaya çıkar,
Bu oranın ana karnında bozulması durumunda çok daha ciddi sorunlar ortaya çıkar, çift cinsel organ vb.
Toplumdaki bireylerde bu oran zaman zaman bozulur stres bozuk beslenme gibi unsurlardan dolayı..
Bazılarına ise daha kalıcıdır bozukluk ve kişinin psikolojisi bunu besler veya beslenir bir çeşit geri besleme..
Bu insanlar psikolojik olarak kendilerini zorlasa belki hormonal dengeyi daha iyi kurabilirler...
Ama zorlamak zorunda değiller, herkes saygı duymalı..
-
Ulkemizde bu tur olaylar yeni degil ve asla eskimeyecekte , insanlarin cinsel tercihlerine birsey diyemeyiz ,bunu hastalik olarak gorenlerin asil hasta oldugunu dusunuyorum.
Diger bir durum ise mahalle baskisi ve ulkemiz insaninin her transi sex kolesi olarak gormesinden kaynaklaniyor bu insanlarin hep para karsiligi bunu yaptigi soyleniyor ama oyle olmadigina inaniyorum bir erkek para icin yani o kadarda degil diyorum .
Bknz ulkemizde gizli escinsellik cok ust duzeyde gecen unlu bir is adami sevgilisine mercedes aldi bu is adaminin sevgiliside erkek .
Applede ceosuydu sanirim adam acik acik soyledi ,ya bizim ulkemizde olsa bu adam yakarlar o firmayi.
Holy eger musluman olarak olduyse once cehennemde yaniyormussun sonra cennete geciyormussun ama huri mi nurimi veriyorlar bilemedim .
Bu ulkedeki en buyuk ibneyi neredeyse her gun tvlerde goruyoruz.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
Ulkemizde bu tur olaylar yeni degil ve asla eskimeyecekte , insanlarin cinsel tercihlerine birsey diyemeyiz ,bunu hastalik olarak gorenlerin asil hasta oldugunu dusunuyorum.
Diger bir durum ise mahalle baskisi ve ulkemiz insaninin her transi sex kolesi olarak gormesinden kaynaklaniyor bu insanlarin hep para karsiligi bunu yaptigi soyleniyor ama oyle olmadigina inaniyorum bir erkek para icin yani o kadarda degil diyorum .
Bknz ulkemizde gizli escinsellik cok ust duzeyde gecen unlu bir is adami sevgilisine mercedes aldi bu is adaminin sevgiliside erkek .
Applede ceosuydu sanirim adam acik acik soyledi ,ya bizim ulkemizde olsa bu adam yakarlar o firmayi.
Holy eger musluman olarak olduyse once cehennemde yaniyormussun sonra cennete geciyormussun ama huri mi nurimi veriyorlar bilemedim .
Bu ulkedeki en buyuk ibneyi neredeyse her gun tvlerde goruyoruz.
Huri olursa tehlikeli zaten, double dragon takılır artık.
-
ya diyelim hormonal olsa bile cinsiyet değiştirdi kendi içinde yasasın abi, sonucta bu ülkedeki toplumsal baskılar belli.
yasamıyosa sonuclarına da kendi katlanıcak..
fikrim bunların yüzde doksanı psikolojik nedenler..
-
HolyOne bunu yazdıEsconda bunu yazdı
Hocam sen bu konuda bilgili bi arkadaşa benziyosun.
Merak ettim şimdi, bu elemana öbür dünyada huriler mi verilecek yoksa kendisi huri mi olacak? çünkü huri olacaksa ona göre davranayım bende bileyim.
Ya holy eben :)
Bana huri diye seni gonderseler ben ne bok yicem lan :)
Bosver kapa gozleri sen bisey olmaz