Bir İntihar Videosu Daha
-
torf bunu yazdı
bir iki adam öldürseydi bari gitmeden. ne bilyim ben ölecek olsam intihar bombacısı olurdum ya da adam yaralama cinayete teşebbüs vs tabiki klavye başından yazmak doğru değil ama böyle daha güzel travma yaratılır.
Çok mantikli harbi ölüyorsun ki öluyorsun birkacini gebertte git değil mi.
Kaç sayfa yazilmista biride adam gibi açiklamamis
-
Bosluk bunu yazdızalimadam bunu yazdı
genelde cinsel yönelim problemi yaşayan insanlarda duygu patlamasından kaynaklanan bir durum.
adam hassas birisiyimiş atmış kendini aşşağı. bedeniyle para kazanan insanların çoğu böyle şeyler yapmaya meyil gösteriyor.
işte bu yüzden tartışmaya gerek yok. bu bir tercih değil sadece hastalık. bunu birçok transtan bizzat duydum. adam diyorki hastalık olmadığını idda edenler asıl hastadır diyor.
herneyse nasıl kahpe bir arkadaşları varsa artık ne yanlış yapmışsalar herif atmış kendini. zor bir durum.
Rahmetli kendisine herif dediğini görseydi bikere daha intihar etmek isterdi :Dindirsin donunu eğer kuku varsa özür dilerim. ama emanet varsa herif demek en büyük hakkım :)kürdan ise iş değişebilir.
ama robinsonun dediği gibi sesini duymazam hatun zannedecem amk.
tanrı bizi günaha itelemek için türlü türlü şeyler yaratıyor arkadaş.
-
zalimadam bunu yazdıBosluk bunu yazdızalimadam bunu yazdı
genelde cinsel yönelim problemi yaşayan insanlarda duygu patlamasından kaynaklanan bir durum.
adam hassas birisiyimiş atmış kendini aşşağı. bedeniyle para kazanan insanların çoğu böyle şeyler yapmaya meyil gösteriyor.
işte bu yüzden tartışmaya gerek yok. bu bir tercih değil sadece hastalık. bunu birçok transtan bizzat duydum. adam diyorki hastalık olmadığını idda edenler asıl hastadır diyor.
herneyse nasıl kahpe bir arkadaşları varsa artık ne yanlış yapmışsalar herif atmış kendini. zor bir durum.
Rahmetli kendisine herif dediğini görseydi bikere daha intihar etmek isterdi :Dindirsin donunu eğer kuku varsa özür dilerim. ama emanet varsa herif demek en büyük hakkım :)kürdan ise iş değişebilir.
Arkadaş mahalleme troları uğratma sakın, siper et daşşağını dursun bu hayasızca akın doğacaktır sana vaadettiği kukular hakkın kim bilir belki yarın belki yarından da yakın.
Benim kuzen barda elini hatunun eteğinin altına bir atıyor diz seviyesinden malzeme geliyor eline 3 gün elini yıkadı çocuk. Fobik deyin mobik diyin sevmiyorum lan kabul edemiyorum troların varlığını. Altı kaval üstü şişane o ne amk.
-
RETRET bunu yazdızalimadam bunu yazdıBosluk bunu yazdızalimadam bunu yazdı
Arkadaş mahalleme troları uğratma sakın, siper et daşşağını dursun bu hayasızca akın doğacaktır sana vaadettiği kukular hakkın kim bilir belki yarın belki yarından da yakın.
Benim kuzen barda elini hatunun eteğinin altına bir atıyor diz seviyesinden malzeme geliyor eline 3 gün elini yıkadı çocuk. Fobik deyin mobik diyin sevmiyorum lan kabul edemiyorum troların varlığını. Altı kaval üstü şişane o ne amk.
Bizim bi abi de kamyoncu. Kafasi guzel biraz. Yolda birini goruyo aliyo arabaya. Anlasiyolar. Cekiyo tenha bir yere. İcraate basliyo bu. Bir sure sonra eline bisey geliyo. Bize anlatirken aynen boyle dedi " lan elimi gezdirmeye basladim bisey geldi elime kafa guzel anlamadim tabi ovalamaya basladim amk lan birden donunce bi gordum ciglik attim kari gibi " atmis sonra tro yu asagi :) tro dedilermi hep bu hikaye aklima gelir :)