Bir İntihar Videosu Daha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    seboist bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

Ne olursa olsun bazı şeylerin sonu insanların ölmesi olunca üzücü.
    Bu videoyu izledikten sonra ona yapılanları düşünüyorum da bu kişi istediği gibi yaşayamadı diye intihar ediyor, biz ne kadar insanız ki kendimizi rahat yaşarken bu insanları zor durumlara neden sokuyoruz..
    Lan bize ne hayat onun sonuçta.
    Öldüğüne mutlu mudur buna sebep olanlar acaba ?
    Umarım geride kalanlar için bakışlarımız ifadelerimiz değişir, böyle üzücü şeylere bir daha denk gelmeyiz..

bu hayatta hepimizi zor durumlara düşürecek şeyler yaşanıyor 

zira binlerce kilometre ötede olan ölümlere bile üzülebiliyorken yaşamın zor olduğunu kabul etmemiz lazım

ama zor süreçte burda başlıyor herşeye rağmen yaşamaya değer birşeyler görebilmek ve bunlara inanabilmek

sadece kendimizi düşünüyoruz hocam, benciliz. paylaşmaktan dostluktan arkadaşlıktan bi haberiz. bizim gibi olmayana düşmanız. farklılıkların değerine varamıyoruz, sürekli bölünüyoruz ve azalıyoruz.. yaşamaya değer bişeyler vefat eden kişi gözünden baktığında kim bilir neler yaşadı, aslında ona neler yapıldı hepimiz çok iyi tahmin ediyoruz, belki biz de aynı şeyleri yapıyoruz daha duyarlı olmak gerek böyle insanlara.

hocam elbette sevgiyi paylaşmak güzeldir

ama insanlar sevgisini paylaşmıyor diye gitmek acizliktir

çünkü sevgiyi heryerde bulabilirz sadece bir çiceğe ya da bir hayvanı bile severek mutlu olan insanlar var

küçük zannettiğimiz şeylerdende mutlu olmalıyız

ebedi devlet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

zannımca önümüzdeki yıllarda hiç kimse intihar etmeyecek yani gelecek kuşaklar şuanda 13-14 yaşındaki gençler intihara meyilli olmayacak çünkü daha fazla avmde kafede çarşıda sosyal alanların içerisinde olacaklar daha fazla kazanmak isteyecekler, pop müzik ve med cezirler olduğu sürece bu böylece devam edecek tüketilecek ve üretilecek insanlar emek vermeyecek harcayacaklar rahat rahat,
    eş cinsel olma meselesine gelince arkadaşların yazdığı gibi diye biliyorum bende hormonal bir durum var ama böyle hastalıkları olan erkeklerin çocuğu olanlarıda var... tedave edilebiliyor diye duydum...

edit : bkz.

http://www.youtube.com/watch?v=IZwh7EaCNgc

akmarky tarafından 05/Oca/15 17:14 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    ergingur bunu yazdı
    Yigit bunu yazdı
    ergingur bunu yazdı

benim anlam veremediğim olay şu..

neden bu insanlar trans olmaya eğilimliler.. sorunlu bir çocuk veya ailesel problemler vs vs.

sonucta bu eğilimde olacak olanlar ülkemizdeki insanların bu insanlara karsı bakıs acısını biliyolar.

bu ülkede bu insanların fuhus dısında baska yapabilecekleri iş imkanı yok.  

ötekileştirilmek, azınlık olmak bu ülkede herzaman problem zaten..  

bu insanların neden böyle bir tercihleri oluyor anlam veremiyorum.

hacım durum hormonel.. elinden gelen bişey yok.

tamam da yaptıgı tercih onu kısa zamanda sonunu getirecek konudaki vatandas gibi..

insan bunu bile bile böyle bir tercih yaparmı?

(ülkemizde bir cok meslekte mafyalık,zorbalık oldugu gibi bu meslektede vardır) 

bu ülkede sadece iyi ve saf olmak yetmiyor herhalde

Tercih değil işte hocam onu anlatmak istemiş mürit.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kimler üzdü seni ilyas abi

küfrederiz villalara kulübeden
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

eşcinsellik hakkında ne bir araştırmam ne de bilgim var. yazılanlara bakılırsa tedavi edilebilir olduğu biliyniyor. peki niçin bu insanlar tedavi olup da yaradılış amaçlarına uygun yaşamıyorlar. her türlü hor görülme, itilip kakılma varken bu yolun sonunda neden bu yol üzerinde devam ediyorlar;?. Cevap milli bir bilincin, milli şuurun olmamasıdır. Milli şuur bir insanın yaşama ifadesi, hayat kaynağı ve en güçlü silahıdır. Eğer ki arkamızdan gelecek nesil bilinç sahibi olursa ne kaybedilen gençler ne de intiharlar ortaya çıkar.

xxx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Video çekip sosyal medyada paylaştıktan sonra intihar etmek moda oldu.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Alkollü alkollü konuşmuş sadece. İntihar ettiğini sanmıyorum. Böyleleri ölmekten çok tırsar.

http://www.milliyet.com.tr/eylul-cansin-neden-intihar-etti--gundem-1994274/

Haber de öldüğüne dair bir kanıt yok. Kadın 92 doğumluyum diyor. 24 yaşındaki diye haber başlığı atmışlar. Herkesmi matemetik özürlü yoksa hit kaygısıyla yapılmış, yalan yanlış bilgilerle dolu medyatik bir sosyal medya haberi mi? Ben inamıyorum intihar olduğuna.

Onuda geçtim arabayı birisi kullanırken intihar vidyosu çeiyor alkollü kafayla elinde sigara ile. Geçsin bu işleri.

DrKill tarafından 05/Oca/15 17:47 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    elinizden gelse olusunu doveceksiniz amk :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Valla hacılar homofobi bende de var, bir kaç kez önüme atladıkları için birinde de durmadığım için ve olay büyüdüğü için sevmem travestileri. Fiziken erkek olan birinin kadın rolünü benimsemesi de kabullenemediğim şeylerdendir. Aynı şekilde kadının da erkek gibi olanını sevmem ancak benim bu insanlardan hoşlanmamam onların da insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. 4 sene önce transeksüellik ve cinsel kimlikle ilgili ilginç kitaplar okudum, insanlarda cinsiyetin sadece bedende olmadığı beynin de cinsiyetinin olduğu saptanmış, bu durumda bir kadın erkek beynine sahipse erkek gibi, bir erkek kadın beynine sahipse kadın gibi hareket ediyormuş. İran gibi bir ülke bile transeksüelliği doğumla gelen bir hastalık kabul ediyor ve vücudu beynin cinsiyetine uyarlamak için ameliyat masraflarını devletçe karşılıyormuş. Ee bilimsel olarak bu insanlar penisi olan birer kadınsa yapacak bir şey yok. Sikmeniz yada arkadaş olmanız gerekmiyor ama kişilik haklarını da yok saymamak gerekir, neticede insan.

Videodaki elemana pek acıyamadım, annesine acıdım, keşke bu eleman gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı olana kadar direnseydi de pembe hüviyetini alıp yaşamına kaldığı yerden devam etseydi de annesi babası evlat acısı yaşamasaydı. Yazık ne diyelim ölmüşle bitmişe çare yok.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

ne insanlar var amk ne hayat mücadelesi içindeler, geçicen ablam sen o ayakları yaptırmadılar ettirmedileri. Gecenin 4.30'u hava abartmıyorum hissedilende gözüken -9 derece. O havada sokakta hala çöp karıştıran insanlar var 40-50 yaşlarında, reklam panosunun sıcaklığıyla ısınanlar var. 

Varlar çoğalır elbette, kaldı ki zor bi durum tabii toplum olarak kabullenmiyoruz bu tarz insanları amma bunun çözümüde ölüm değil, ölüm olsada böyle reklaamlaar şeklinde hiç olmaz. Bende inanmıyorum intihar ettiğine.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 15320 Toplam Mesaj: 115