Bir İntihar Videosu Daha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    sessizadam bunu yazdı

Bunu burda tartışanların akıl sağlığından şüphe edilir, size ne kardeşim kim nasıl isterse öyle yaşar. Hee, yolda yürürken gelip sarkıntılık yapan insanlara saldıran, bu işi sırf para kazanmak için yapanlara sonuna kadar karşıyım, ama bu bayanın videoda da dediklerinden öyle bir kişilik olmadığı anlaşılıyor,bana iş imkanı verilmiyor diyor, bunun tedavisi nasıl mümkün olabilir ya? Şimdi bizim gibi heterosexuel bir insan tedavi olarak homosexuel olabilir mi? Kadın intihar etmiş ve ayıp yapan kişi o değil, burda veya dışarıda onları küçük görüp aşağılayanlar asıl iğrenç olan insanlar...

Haydaa :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    sessizadam bunu yazdı

Bunu burda tartışanların akıl sağlığından şüphe edilir, size ne kardeşim kim nasıl isterse öyle yaşar. Hee, yolda yürürken gelip sarkıntılık yapan insanlara saldıran, bu işi sırf para kazanmak için yapanlara sonuna kadar karşıyım, ama bu bayanın videoda da dediklerinden öyle bir kişilik olmadığı anlaşılıyor,bana iş imkanı verilmiyor diyor, bunun tedavisi nasıl mümkün olabilir ya? Şimdi bizim gibi heterosexuel bir insan tedavi olarak homosexuel olabilir mi? Kadın intihar etmiş ve ayıp yapan kişi o değil, burda veya dışarıda onları küçük görüp aşağılayanlar asıl iğrenç olan insanlar...

:D :D :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

mesele kızın calismasina izin vermeyen diger translar

bagdat caddesinde soyup elbiselerini yakmislar.

burda aciklama yapmisti bu kapatmis herhalde facesini simdi

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007251616108&fref=ts

yok iste herkes zamani geldiginde gider bende uzuldum vs yazmisti.

bu transta yazmis sonun bogaz koprusu diye

demirci tarafından 05/Oca/15 18:49 tarihinde düzenlenmiştir

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

''yaradılanı severiz yaradandan ötürü''

Be hey Müslüman, neler okuyorum ne yorumlar görüyorum sizin zihniyetinizi s*k*y*m.

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    sessizadam bunu yazdı

:D :D :D

Çok boşsunuz be kardeşim ne dense boş

seSSizadam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

yazık üzülmemek elde değil bu insanların içine malesef cin giriyor ve cinsel tercihleriyle oynuyor arkadaşlık bağlarını bozuyor şanssız olaylara sebep oluyor inanmamakta özgürsünüz ama bunu samimi olarak yazıyorum böyle bir tanıdığınız varsa ankarada erol tangut diye para göz bir adam var oraya götürebilirsiniz aklınızda bulunsun

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı

yazık üzülmemek elde değil bu insanların içine malesef cin giriyor ve cinsel tercihleriyle oynuyor arkadaşlık bağlarını bozuyor şanssız olaylara sebep oluyor inanmamakta özgürsünüz ama bunu samimi olarak yazıyorum böyle bir tanıdığınız varsa ankarada erol tangut diye para göz bir adam var oraya götürebilirsiniz aklınızda bulunsun

https://www.facebook.com/parapisikolok

Youtube de ki  Cin çıkarma videolarını izleyin:) Flash tv oyuncuları bunların yanında oskarlık.

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı

yallah cinler yallah,kış kış cinler kış kış

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı

huaydaaa......

amk bende 92 liyimde ne ara 24 yaşına girdim diye tribe girdim lan,

Zodiac tarafından 05/Oca/15 19:41 tarihinde düzenlenmiştir

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

genelde cinsel yönelim problemi yaşayan insanlarda duygu patlamasından kaynaklanan bir durum.

adam hassas birisiyimiş atmış kendini aşşağı. bedeniyle para kazanan insanların çoğu böyle şeyler yapmaya meyil gösteriyor.

işte bu yüzden tartışmaya gerek yok. bu bir tercih değil sadece hastalık. bunu birçok transtan bizzat duydum. adam diyorki hastalık olmadığını idda edenler asıl hastadır diyor.

herneyse nasıl kahpe bir arkadaşları varsa artık ne yanlış yapmışsalar herif atmış kendini. zor  bir durum.

Rahmetli kendisine herif dediğini görseydi bikere daha intihar etmek isterdi :D

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 15322 Toplam Mesaj: 115