Bir İntihar Videosu Daha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Holynin homofobisi tutmuş ama bu çocuk dönüşüme girmeseydi de ömür boyu mutsuz olacaktı ve şansını denedi, kendi açısından mutlu oldu ama bu sefer dışardakiler ondan mutsuz oldu ve bir böcek muamelesi yaptılar insan olan intihar eder benim gibi hayvan olsaydı böcek diyenleri öldürürdü.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    Esconda bunu yazdı

Bir noktada bildiğiniz yanlışlar var.İntihar eden kişi imanlıysa ebedi cehenneme mahkûm olmayacak. İntiharın haram olduğunu bilmesine rağmen dayanamadığından yaparsa günahkâr olur. Bu kişinin cenaze namazı da kılınır. Allah onu af da edebilir. Cehenneme girse de diğer günahlar gibi cehennemde cezasını çekerek kurtulur. Cennet ona ebedi haram olmaz.

Gel gelelim trans,eşcinsellik olayına.Ben gay olarak kendi açımdan yaklaşacak olursam, her ne olursa olsun insanların psikolojik sornları da,seçimlerive tercihleri de kendini bağlar.Bu noktada müslüman geçinen kimseler bu şahıslara nazar ile bakmak durumundalardır.Kimin nerde ne noktada öleceği, cehenneme gidip gitmeyeceğini ancak yüce kudret sahibi Allah C.C bilir.

İnsan bu tür durumları görünce gerçekten bunalıyor, yaşamak istemiyor.Onca acı ,onca katliam, kötülükle yoğrulmuş insanlar, ahlak yargıçları, şeref yoksunları ile br arada yaşamak bir kez daha neden bu dünyada bunlara katlanmamız gerektiğinin cevabını veriyor aslında.

Allah rahmet eylesin, bol keseden cehennemlik falan diye atıp tutmayın.Haşa şirk koşarsınız.

Kız ölürken bile Allah'ın adını anarken, "Allah'a emanet olun" derken sonunun ne olup olmayacağını tayin etmek haddimize, haddinize değil.

Hocam sen bu konuda bilgili bi arkadaşa benziyosun.

Merak ettim şimdi, bu elemana öbür dünyada huriler mi verilecek yoksa kendisi huri mi olacak? çünkü huri olacaksa ona göre davranayım bende bileyim.

huriş verilcek şeyhim

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Sırf trans olduğu için öldüğüne sevinen yoksa şu forumda ben de birşey bilmiyorum.

zaten 9 sayfalık yorumların çoğu fiyasko.

Yahu kardeşim trans mrans hormondur değidir tercihidir değildir. Kendini boğaziçi köprüsünden atıp intihat etmiş bir insan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek

(REZİL EDİN İFŞA EDİN DUYURUN SUSMAYIN BU ANNENİN ÇIĞLIĞINA İÇİNDE VİCDAN OLAN GÖZ YUMMASIN) (ALLAHIM ADELETİNE GÜVENİYORUM İNANIYORUM) BEN EYLÜL CANSININ ANNESİ NURCAN ZENGİN. SÖZÜM ÖNCE YANKIYA BENİM ÇOCUGUMA SEBEP OLAN SENSİN DİYECEKSİNKİ NEDEN? BENİM ÇOCUĞUM ŞİŞLİNİN GÖBEGİNDE OTURUYORDU EVİNİ BEN TUTMUŞTUM HİÇ BİR ŞEYE İHTİYACI YOKTU OYSA SEN BENİM COCUGUMUN KANINA GİRDİN. BEN KANADAYA GİDİYORUM EYLÜL ORADA YAŞICAM EVİMİ DEVREDECEK KİŞİ ARIYORUM TOPLAM 6.500 TL YE EVİMİ SANA DEVREDİCEM BURADA DAHA GÜZEL PARA KAZANIRSIN BİR İKİ AY İÇİNDEDE ÖDESEN OLUR ÇÜNKÜ BEN HEMEN GİTMİCEM KANADAYA ,O ZAMANA KADAR SEN BU PARAYI VERİRSİN BANA. BENİM COCUGUMDA EVİNDEKİ BUTUN EŞYALARINI SATTI ANNE ARKADASIM KANADAYA GİDİYO BEN ONUN EVİNİ DEVRALIYORUM DEDİ.COCUGUMLA 6.500 TL Yİ ALANA KADAR AYNI EVDE YAŞADIN VE COCUĞUM KENDİ ÜZERİNE OLAN TELEDÜNYAYIDA SENİN EVİNE NAKİL YAPTIRDI SEN KULLANDIN ÇOCUĞUMU İCRALIK YAPTIN OYSA BORÇ SENİNDİR. SEN PARAYI ALDIKTAN SONRA YANINDAKİ BİRKAÇ KİŞİYLE COCUĞUMU DÖVÜP ELBİSELERİNİ HERŞEYİNİ YAKIP SEDECE İÇ ÇAMAŞIRLARIYLA SOKAĞA ATMIŞSIN.BANA ANLATTI DEDİKİ ANNE BEN SENİ DİNLEMEDİM EVİMİ DAĞITTIM SEN HAKLI ÇIKTIN DOLANDIRILDIM. ANNE SENİN BANA ALDIĞIN ELBİSELERİ BİLE YAKTILAR BENİ DÖVDÜLER SOKAĞA ATTILAR BİR KİLOTLA ORTADA KALDIM. HİÇ BİRŞEYİM KALMADI. ALİ ERCAN GÜL DİKEN İSE COCUĞUMUN BU DURUMUNDAN FAYDALANARAK BEN SANA YARDIM EDERİM DİYEREK YANINA ALMIŞ. OYSA ODA ÇOCUĞUMU DAHA ÇOK BAĞA SOKMUŞ.EVİNDE HERGÜN DÖVÜYORMUŞ,ZORLA UYUŞTURUCU İÇKİ İÇİRİYORMUŞ,ELİNDEKİ BÜTÜN PARASINIDA ALIYORMUŞ. ANADOLU YAKASINDA KALACAKSAN BANA ÇALIŞMAK ZORUNDASIN,GİDECEK YERİNDE YOKSA SEVE SEVE OLMAZSA S.S. ÇALIŞTIRIRIM BEN SENİ. HERGÜN EVDE EYLÜL CANSINA ZORLA UYUŞTUCU İÇİREREK VE DÖVEREK İŞKENCE YAPIYORMUŞ AZ PARA GETİRİYORSUN GİT ÇALIŞ YATMA DİYE HERGÜN İŞKENCE YAPIYORMUŞ. BUNU BANA COCUĞUM 3 AY ÖNCE KENDİNE EV TUTUP ONLARDAN AYRILDIKTAN SONRA SÖYLEDİ. NEDEN BANA DAHA ÖNCE SÖYLEMEDİN DEDİĞİMDE ANNE SENİN ÜZÜLMENİ İSTEMEDİĞİM İÇİN SÖYLEMEK İSTEMEDİM. BEN ÇOK KÖTÜ ŞEYLER YAŞADIM AMA O PİSLİKLERDEN KURTULDUM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR KÜÇÜKTE OLSA BAŞIMI SOKACAK BİR EV TUTTUM MUTLUYUM RAHATIM DEDİ AMA ALİ ERCAN GÜLDİKEN BENİMLE YARI YARIYA ÇALIŞMAZSAN SENİ ANADOLU YAKASINDAN SİLERİZ DEMİŞ VE AYRICA YANINDA ÇALIŞANLARADA EYLÜLÜ BU DAKİKADAN SONRA ARTIK BURALARDA BARINDIRMAYACAKSINIZ DİYE TALİMAT VERMİŞ. BUNDAN BİR AY ÖNCE AĞLAYARAK GECE BENİ ARADI ÇOCUĞUM O AKŞAMDA ALİ ERCAN GÜLDİKENİN ANAHTAR İSTEME BAHANESİYLE ÇOCUĞUMUN CANINA KASTETMİŞLER. BENİ GECE ARADIGINDA ANNE BENİ GENE DÖVDÜLER ÜSTÜMÜ BAŞIMI GENE ALDILAR BENİ SOYUNDURUP ELEKTRO ŞOK CİHAZLARLA VE SEHPA BACAKLARIYLA BANA İŞKENCE YAPTILAR BENİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTILAR DEDİ AMA ÇEVREDEN GÖRENLER BURADA NE OLUYOR DEYİNCE ELBİSELERİMİ VE PARAMIDA ALIP KAÇTILAR HATTA ÇANTAMIDA ALACAKLARDI AMA ÇANTAMDAKİLER ORTALIĞA DAĞILINCA İNSANLARI GÖRÜNCEDE PANİKTEN KORKUP KAÇTILAR DEDİ .HATTA O GECE SPORDAN GELEN BİR ÇİFT ÇANTASINDA PANTOLON VATANDAŞLARDAN BİR ÇOCUKTA SIRTINDAKİ TİŞÖRTÜNÜ ÇIKARTIP EYLÜLE VERMİŞ AL BACIM DEMİŞ. ERTESİ GÜN BEN SABAHTAN EYLÜLÜN YANINA GİTTİM HERYERİ MOSMORDU. O KİŞİLERİN YANINDA ÇALIŞAN BAYAN BENİ ARAYARAK SAKIN ŞİKAYETCİ OLMAYIN AKŞAM GELİCEM KONUŞALIM EYLÜLDEN NE ALDIYSALAR VERİCEKLER ŞİMDİ SİZ ŞİKAYETCİ OLUSANIZ OLAYLAR DAHA ÇOK BÜYÜR DEDİ. SONRA ERÇİN ADINDAKİ BİR KİŞİYLE BENİ TELEFONLA GÖRÜŞTÜRDÜ BU KİŞİDE ALİ ERCAN GÜLTEKİNİN KIZLARINDAN BİRİYMİŞ. ABLA YARIN GEL EYLÜLDEN ALDIKLARINI BEN SANA VERİCEM EYLÜLÜN ELBİSELERİ BENİM EVİMDE GEL BENDEN AL. VE BENDE ALİ ERCAN GÜLTEKİNİN YANINDA TEMİZLİK YAPAN ARA BULUCU KADINLA ŞÖYLE KONUŞTUM BİR ŞARTLA ŞİKAYETCİ OLMAM GİDİP EYLÜLÜN ELBİSELERİNİ VE PARASINI ALICAM AMA COCUĞUMU RAHAT BIRAKICAKSINIZ ÇOCUĞUMUN PEŞİNİ BIRAKICAKSINIZ, ÇOCUĞUMDAN HARAÇ ALMAYACAKSINIZ DEMEK İÇİN EVLERİNE GİTTİM AMA BENİ EVLERİNE ÇAĞIRAN İNSANLAR KAPIYI ARALAYIP ÖNCE DEDİLERKİ ELBİSELERİ HASAN PAŞADAKİ EVDE BEN KIZINCADA BİZ ELBİSELERİ YIRTIP ETTIK DEDİLER. HASAN PAŞAYA ALİ ERCAN GÜLDİKENİN EVİNE GİDİN BİZDE ORAYA GELECEĞİZ ORADA KONUŞACAĞIZ DİYEREK KAPIYI YÜZÜME KAPATTILAR. BUNU ÜZERİNE BİZDEHASAN PAŞAYA GİTMEK İÇİN TAKSİYE BİNDİK ORAYA GİTMEKTEKİ MAKSADIMDA ÇOGUMUN YAKASINDA DÜŞÜN ARTIK DEMEK İÇİNDİ,BİZ TAKSİDEYKEN BİR TELEFON DAHA GELDİ GERİ GELİN PASTANEDE BULUŞUP KONUŞALIM DEDİLER. BİZDE PASTANEYE GİTMEYEREK ALİ ERCANI ARADIK VE ÇOCUĞUMA ŞÖYLE DEMİŞ O O... ANANIDA AL TOKATA GİT GİTMEZSEN SENİ ANADOLU YAKASINDA YAŞATMAM DEDİ. BUNU ÜZERİNE BİZ KARAKOLA GİTTİK KARAKOL BİZE DEDİKİ BİRGÜN ÖNCE OLMUŞ BİZ HİÇBİRŞEY YAPAMAYIZ KİŞİLERİN ADRESİNE GİDİP 155 ARAYIN ANCAK ÖYLE ALIRLAR O ŞAHISLARI BİRKAÇ DEFA 155 İ ARADIKTAN SONRA GELDİLER VE GELEN MEMUR O GECE OLAYIN ÜZERİNE GELEN MEMURLARDI EYLÜLE DEDİLERKİ OLAY GECESİ BİZ SANA ŞİKAYETCİ OL DEDİK NEDEN O GECE ŞİKAYETCİ OLMADIN ŞİMDİ BİRŞEY YAPAMAYIZ DEDİLER. BUNUN ÜZERİNE EYLÜL CANSIN DARP EDİLDİĞİ YERLERİNİ GÖSTERMEK İÇİN ÜSTÜNÜ ÇIKARTARAK GÖRMÜYORMUSUNUZ HALİMİ O GECE BEN ONLARDAN KORKTUĞUM İÇİN ŞİKAYETCİ OLAMADIM ÇÜNKÜ TEKTİM KİMSEM YOKTU BURADA AMA ŞİMDİ ANNEM YANIMDA BİZ ŞİKAYETCİYİZ GEREĞİNİ YAPIN DEDİ. BİZİ POLİS OTOSUNA ALDILAR ŞAHISLAR POLİS ARABASININ KAPISINI AÇATRAK ÇOCUĞUMU DIŞARIYA ÇEKMEYE ÇALIŞTILAR VE EYLÜL,E SEN DAHA AKILLANMADINMI DİYE SALDIRDILAR DAHA SONRA POLİS KAPISINI KAPATINCA BENİM TARAFIMDAKİ KAPIYI AÇARAK BENİ ÇIKARMAYA ÇALIŞTILAR BEN ÇANTAMA BIÇAK KOYMUŞTUM VE ÇOCUĞUMLA BANA DOKUNAN OLURSA SENİ ÖLDÜRÜRÜM DİYEREK BIÇAĞI KALDIRDIM SONRA KAPIDAN GERİ DURDU POLİSLER BU KİŞİLERE BİLE MÜDAHALE EDEMEDİEĞER BEN BIÇAĞI ÇIKARMASAYDIM İKİMİZİDE POLİS OTOSUNDAN ÇIKARMAYA ÇALIŞTILAR.

kaynak

https://www.facebook.com/elcin.tekin.545/posts/10204603360356838

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Valla ibnelik kendi seçimidir onun için yargılamıyorum ama iyi olmuş.

Neden derseniz aklı başında bir insan görünür bir yerine küçük bir dövme yaparken bile düşünür. Ulan yarın öbürgün bir işe girdiğimde bu bende nasıl bir ilk izlenim bırakır diye. O riski göze alıyorsa yapar eywallah o da kendi seçimidir. Ama yaptıktan sonra dünya beni anlamıyor triplerine girerse başına gelenleri haketmiştir.

Bu kişi de ya bu riski alacaktı. Yada ondan sonra zır zır ağlamayacaktı. Ne bekliyordu iyi bir koca bulup toplumun kendisini bu şekilde kabul etmesini mi?

Mehmet pişkin' e lafım yok en klas şekilde 10 numara öldü, kimseye beddua vs etmedi. Aksine kimse üzülmesin diye çekmiş belli ki. Onun için tabi üzüldüm. Ama bu ibnenin yaptığı tamamen sorumsuzca yaşamının sonucunu olgunlukla karşılayamamaktan geliyor belli ki.

hoca ayıp sana.

Adam ölmüş gitmiş arkasından ibne mibne diyorsun hiç olayların arka yüzünü bilmeden.Bu hormonel bir hastalık.Adam durup dururken "ulan en iyisi ben kestireyim öndekinide vurdurmaya başlayayım bide onu tadayım" demiyor.

Nasıl ruh hastası bir insan zevk için yalan sölemiyorsa yada şeker hastası bir adam komaya girmek için bilerek fast food yemiyorsa bu insanlarda bunu keyfine yapmıyor.

Benim hiç böyle arkadaşım yok arkadaşlıkda etmem ama bir insan kendini öldürecek dereceye geldiyse bişeyleri ciddi ciddi problem etmiş demektir.

Kör ölür badem gözlü olurmuş. Ya bu hormonal bir hastalık olsa sesi öyle erkek gibi çıkmazdı belliki erkeklik hormonları yerinde abimin. Sorunu pslikolojik, tabi çevresel etkenlerinde mutlaka rolu vadır. (bu arada öldüğü kesinmi? )

Helal olsun sesinden çözdün olayı, bunca sene niye kimse bunu düşünememiş?

Homofobik olmak nedir yav küçük beyinli ırkçı şizofrenler...

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Ne kadar yazıktır ki "Toplumsal baskılar bunlar, bir tercih yapacaktı ve yaptı, sonuçlarına da katlandı " deniyor.

Peki bunu söyleyen müritlere sormak istiyorum: Siz, hiç mi toplumun ayıpladığı şeyleri yapmadınız? Sözümona eve kız atmadınız, içki içmediniz, yalan söylemediniz vb yapmadınız mı? Yaptığınızı düşünerekten soruyorum: Yaptıklarınız için toplum sizi ölüme sürükleseydi, çarmıha gerseydi, siz de "Yapamadım, izin vermediler"  demez miydiniz?

Şu uçsuz bucaksız evrende bir insan, toplu iğnenin ucu kadar bile büyük değil. Ve yine kaç milyar yıldan beri yaşamakta olan evrende bir insanın ömrü de ortalama 60 kısa yıl olup evrenin yaşamı karşısında bir hiç. Şimdi, bu insan 23 yıl yaşayabildi, onda da türlü acılar çekerek. Birazcık empati yapsanız acımaz mıydınız şu insanın başına gelenlere? Yazık değil mi elinizi vicdanınıza koyun müritler.

Lütfen, sadece empati yapın. Sempati yapın değil, empati yapın. 

Hoşçakalın müritler :)

Pragmatism&Realism
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

bu forumda homofobik takilan her firsatda millete ibne damgasi vuran milletin orf adet geleneklerinden devletin bakasindan vs ovune ovune bahseden tipler ve toplumun on yargisi var yapmicaksin abi diyenlerin %95 i

firsati gectimi her kizi  mikilecek pozisyonda gormeyi hayal eden yeteri miktarda paralar verildiginde arkasina bakmadan avrupaya calismaya vs kosarak gidecek vatan millet sakarya diye gotunu yirtip millete ibne diyenlerinde bi rus karisi gel dese moskovoya kadar yuruyerek gidip beni vatandas yapin abi diye yalvaricak tiplerden olustuguna adim gibi eminim

birakin artik milletin pesini istyen istedigi gibi yasasin bu ulkedende insanlarindanda bir bok olmayacagi bin yil gecsede zaten kesin bir olay artik en cahilide en bilgiliside belli tabulardan oteye gidemiyor imkanim olsa bu ulkeden olabildigince uzakda yasardim

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

Kendini kadın gibi hissetmek, öyle olmak istemek, öyle davranmak; hormonal bir durum, burası kesin. Östrojen, testosteron vs vs vardır illa ki bilimsel bir yoldan anlatacak olan mürid/e..

Homofobik, transfobik kişileri cidden anlayamıyorum. Tutturmuşlar yok tercih yok bilmem ne.. Güdülerinden sebep, yaşam tarzında illa ki değişiklikler oluşabilir insanın ama asıl;

Ahlaksız olan durum, güdü ve hormonların etkisinde, birincil cinsel kişiliğini koruyamayıp, çekinik olan kişiliğin bir şekilde baskın gelmesi değil, bu tarzdaki insanla "para" karşılığında cinsel ilişkiye girmektir. Asıl hasta olan, bu tarzdaki insanlardır.

Sen toplum olarak, bağrına bastın, bireyliğini kabul ettin ona rağmen mi hatası oldu da ötekileştirdin?

İpimle kuşağım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zputnik bunu yazdı

Kendini kadın gibi hissetmek, öyle olmak istemek, öyle davranmak; hormonal bir durum, burası kesin. Östrojen, testosteron vs vs vardır illa ki bilimsel bir yoldan anlatacak olan mürid/e..

Homofobik, transfobik kişileri cidden anlayamıyorum. Tutturmuşlar yok tercih yok bilmem ne.. Güdülerinden sebep, yaşam tarzında illa ki değişiklikler oluşabilir insanın ama asıl;

Ahlaksız olan durum, güdü ve hormonların etkisinde, birincil cinsel kişiliğini koruyamayıp, çekinik olan kişiliğin bir şekilde baskın gelmesi değil, bu tarzdaki insanla "para" karşılığında cinsel ilişkiye girmektir. Asıl hasta olan, bu tarzdaki insanlardır.

Sen toplum olarak, bağrına bastın, bireyliğini kabul ettin ona rağmen mi hatası oldu da ötekileştirdin?

anlamadım hocam şimdi trans oldu diye insanlar onu bağrına basmak zorunda mı?

ebedi devlet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

bir iki adam öldürseydi bari gitmeden. ne bilyim ben ölecek olsam intihar bombacısı olurdum ya da adam yaralama cinayete teşebbüs vs tabiki klavye başından yazmak doğru değil ama böyle daha güzel travma yaratılır.

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
Toplam Hit: 15336 Toplam Mesaj: 115