"Bir Islık Da Sen Çal" - Chp'nin Şarkısı
-
Bu arada şarkı 10 numara olmuş :)
-
parti tutmuyorum, siyasetden de çakmıyorum ama yürüyen merdivene de ters binen birisinin bu ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum :)
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
parti tutmuyorum, siyasetden de çakmıyorum ama yürüyen merdivene de ters binen birisinin bu ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum :)
-----------------------------Attan düşen yada ilkokul seviyesiyle konuşan birisi fevkalede yönetir dimi ?
-
kendiniz olun başkasını eleştirene kadar kendiniz birşey yapın ortaya koyun
hep bundan kaybediyorlar
-
CyberAngel bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
Aranızda 1 kişi varmı acaba bu kılıçtaroğluna inanan merak ettim :D
-----------------------------rte'ye inanan insanlar bile var :)
-----------------------------rte diye bişey yok fetodur o :)
-
Stargazer bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
Aranızda 1 kişi varmı acaba bu kılıçtaroğluna inanan merak ettim :D
-----------------------------rte'ye inanan insanlar bile var :)
-----------------------------rte diye bişey yok fetodur o :)
-----------------------------fetogülün suçu ne ki ? :)))
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------Attan düşen yada ilkokul seviyesiyle konuşan birisi fevkalede yönetir dimi ?
-----------------------------İlkokul seviyesimi ? :D Hitabeti Başbakan'dan iyi olan lidermi var ?
-
Kılıçdaroğlunu başkan olmadan öncede takip ediyordum fakat adamın bi söyledigi öbür söyledigini tutmuyor.
Şimdide aile sigortası adında bişey çıkartmış , her aileye en az 600 tl verecem diyor .
Türkiyede 20 milyon fakir olsa ve an az 600 lira vermeye kalksan (ki en fazla ne kadar vercek belli degil) 1 senede Türkiye'nin bütçesi kadar yapıyor . Nerden verecek pek inandırıcı gelmiyor . Açıkça onun adı altında oy rüşveti gibi duruyor .Ben rte ye iyi demiyorum ama şu anda en kötüsünün iyisi bu bence tabi.
Ayrıca herkesin görüşüne saygım vardır .
-
koskoca chp wordpress sitemi yaptırmış :D
a.q
-
Paylaştığım şarkı Ak Dediler Kara Çıktı değil. O sanırım partinin bi ilinin ya da ilçesinin felan yaptırdığı bir şarkı olabilir, emin değilim. NoLanded in paylaştığı şarkıyla bi ilgim yok arkadaşlar :D