"Bir Islık Da Sen Çal" - Chp'nin Şarkısı
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------
ottomanmurat bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
bereketli iktidarmı.kartal tibette iyi bi futbolcuydu
-----------------------------Kartal Tibetin Yönetmen Oyuncu Oldugunu Ayrit Edemeyip Futbolcu Diyen Kişi De Anca Merdivene Ters Binen Biz Başbaşbakan Gibi Sözünü Yerine Getiren Biri Degiliz Diyen Zihniyet ile Aynı Zihniyet..Ne Vatana Ne Millete Faydası Olur Bunların
kartal tibeti ses sanatçısı sanıyorduk .. :D hocam ayarı almadın heralde
-----------------------------bende var sanırsam sorun.olympic lyon a attığı son dakika golü hala gözümün önünde :D
-
Kardeş Ben Gerçek Sandım Kem-ala Oy Veren kişiden Herşey Beklerim Aklındanda Şüpe Ederim
http://www.facebook.com/video/video.php?v=113599735381668 İzle De Tuttugun Adamın Bile Tayyip Erdoganı Ne Kadar sözünün Eri Biri Oldugunu Kabullenen Kemal bile Agzıyla Söylüyor Var Sen Düşün Artık Aklın Uçmadıysa.
-
onur35 bunu yazdı:
blmrt bunu yazdı:
ottomanmurat bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
bereketli iktidarmı.kartal tibette iyi bi futbolcuydu
-----------------------------Kartal Tibetin Yönetmen Oyuncu Oldugunu Ayrit Edemeyip Futbolcu Diyen Kişi De Anca Merdivene Ters Binen Biz Başbaşbakan Gibi Sözünü Yerine Getiren Biri Degiliz Diyen Zihniyet ile Aynı Zihniyet..Ne Vatana Ne Millete Faydası Olur Bunların
kartal tibeti ses sanatçısı sanıyorduk .. :D hocam ayarı almadın heralde
-----------------------------bende var sanırsam sorun.olympic lyon a attığı son dakika golü hala gözümün önünde :D
hocam bu akpartili insanlara bi eleştiri yapınca olayı kaldıramıyorlar yapma etme -
ottomanmurat bunu yazdı:
Kardeş Ben Gerçek Sandım Kem-ala Oy Veren kişiden Herşey Beklerim Aklındanda Şüpe Ederim
http://www.facebook.com/video/video.php?v=113599735381668 İzle De Tuttugun Adamın Bile Tayyip Erdoganı Ne Kadar sözünün Eri Biri Oldugunu Kabullenen Kemal bile Agzıyla Söylüyor Var Sen Düşün Artık Aklın Uçmadıysa.
-----------------------------hocam şimdi burda zeka yeterlilik testimi paylaşmıcam sana."sözünün" eri olayını yanlışlıkla söylediğini herkes bilir.merdivene ters binme olayınıda bi kaç sayfa önce konuşmuştuk.bu durumda izin verde isteyen istediğine oy versin.en azından saygı duy.chp ye oy verenlere gerizekalı muameleasi yapmaya hakkın yok
-
blmrt Kardeş Bunlar Eleştiri Yapmıyor Ki Yalan Atıyorlar Sallıyorlar Bunu da Mal insanlar Yiyor Ama Biz Yemiyoruz Biz Ne iktidarlar Gördük ondan Tepkimiz..
-
hocam şu gerçegi kabul edin medya elinizde ve istediginiz gibi yönlendiriyorsunuz halkı .CHP yi saf salak bir parti gösterme çabasını sonuna kadar medya ile kullanıyorsunuz .halkı chpye karsı sankı bu partiyi tutan insanları salak muamelesi yapılıyor .Akpe aleyhine hiçbir haber yapılmıyor halk zannediyorki ne oluyorsa chp de oluyor ya akpnin bu ülkeye yaptıkları .bırakın artık inkar etmeyin .tamam hizmetleri oldu bak biz inkar etmiyoruz ama ülkeye verdıgı zararda ortada ..bunuda meyda ile kapatmaya calısıyorsunuz
-
Şu adamla Atatürk'ün resmini yanyana koymayın ! Nerede Atatürk'ün kurduğu CHP nin Milliyetçilik oku ? Nerelerine girmiş bunların ? Tayyipte buda aynı kişilik(siz)te insanlar...
-
CyberAngel bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
Aranızda 1 kişi varmı acaba bu kılıçtaroğluna inanan merak ettim :D
-----------------------------rte'ye inanan insanlar bile var :)
----------------------------- -
Desiqner bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
parti tutmuyorum, siyasetden de çakmıyorum ama yürüyen merdivene de ters binen birisinin bu ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum :)
-----------------------------Attan düşen yada ilkokul seviyesiyle konuşan birisi fevkalede yönetir dimi ?
-----------------------------İlkokul seviyesimi ? :D Hitabeti Başbakan'dan iyi olan lidermi var ?
Var; Mustafa Kemal ATATÜRK ! -
mortyr bunu yazdı:
Desiqner bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
parti tutmuyorum, siyasetden de çakmıyorum ama yürüyen merdivene de ters binen birisinin bu ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum :)
-----------------------------Attan düşen yada ilkokul seviyesiyle konuşan birisi fevkalede yönetir dimi ?
-----------------------------İlkokul seviyesimi ? :D Hitabeti Başbakan'dan iyi olan lidermi var ?
Var; Mustafa Kemal ATATÜRK !
-----------------------------"Direk ATATÜRK'ün aklasına saklanıyosunuz" yazcak biri sana şimdi iyi izle :D Bilmiyolar ki akepe binasında recebin resmi ATATÜRK'den yukarda duruyo.