"Bir Islık Da Sen Çal" - Chp'nin Şarkısı
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------
SweeneyTodd bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
parti tutmuyorum, siyasetden de çakmıyorum ama yürüyen merdivene de ters binen birisinin bu ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum :)
-----------------------------Attan düşen yada ilkokul seviyesiyle konuşan birisi fevkalede yönetir dimi ?
-----------------------------İlkokul seviyesimi ? :D Hitabeti Başbakan'dan iyi olan lidermi var ?
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=hmmgLD0hMxg
Başka söze gerek yok sanırım.
Onada bahane bulunur hocam sen hiç merak etme. Ülke elden gidiyo vahimiyet üst düzeyde çıkarın at gözlüklerini.. 12 Milyon yoksul vatandaşla Dünyanın 17. ekonomisiymişiz püff bu sadece zenginlerin daha çok zenginleştirildiğini alenen göstermektedir. + Bu işler seçim şarkısıyla değil, SU yu olmayan köylere ÇAMAŞIR MAKİNESİ vermekle, bedava belediye yemek kartları dağıtmakla GEÇER. Saygılar . -
kılıçdaroğlu arabaların direksiyonunu sağa alcam dese buna inanırım. ve oyda veriririm cidden :D
-
-
xxjokerxx bunu yazdı:
merak ettiğim bişey var bu chp neden hep atatürkü arkasına alıyor?.
-----------------------------Atatürk'ü ve ilkelerini karşısına alanları sonuna kadar savunmak için
http://www.youtube.com/watch?v=tozH0M1gQWI
-

-
rahmetli Ecevitin ak güvencin şarkısından güzel seçim şarkısı duymadım daha
-
fiyuuuuuuuuuv çaldım kanka :|
-
MaTRaX bunu yazdı:
bu kilicdaroglu da cem uzan gibi la. bknz: benzin 1tl olacak.
-----------------------------suriye hatay arasına 1.5m çaplı bir boru yerleştirirsen ve dünyanın en önemli 2 petrol hattınında dünyaya açılan vanalarının ülkenden geçtiğini varsayarsak 1tl çok pahalı ;)
Ve bana kalırsa chp vizyon eksikliğinden kaybediyor. Bana görüşünü söyleyebilmeli. Bir konuda hem karşıyız hem istiyoruz demek sadece güvenimi sarsıyor. Seçim şarkılarından nefret ediyorum bütün gün kafa ütülüyorlar. Bence bob marley karışık bi albüm yapıp günboyu çalsınlar güne mutlu uyanıp mutlu yatalım :D
-
olivetti bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
Aranızda 1 kişi varmı acaba bu kılıçtaroğluna inanan merak ettim :D
-----------------------------rte'ye inananlar garibine gitmiyorda, kılıçdaroğlu'na inananlar mı garibine gidecek?:)
-----------------------------Hocam recep tayyip e ben inanırım.Çünkü adam her dediğini yapmaya gayret gösteriyor.Adamın taaaa istanbul belediye başkanı olduğu dönemden şuana kadar olan siyasi hayatında söylemiş olduğu şeylere bakarsan %75 ini hayata geçirmiş geçirmekte olduğunu görürsün.
Kılıçdaroğlu sayesinde hep birlikte göreceğiz ki chp oy kazanmak yerine oy kaybına uğrayacaktır...
+ Benim için chp, akp, mhp vs.. önemli değildir.Önemli olan verilen sözleri hangi tutarlılıkla gerçekleştirdikleridir.Ben hizmet alabiliyormuyum sorusuna evet cevabını verebiliyorsam durum iyidir.
10 yıl öncesi ile şimdiyi karşılaştırmanızı tavsiye ederim
-
K.K seçimlere genel başkan olarak girebilecek mi o bile belli değil yeni iddialar var çünkü baykal'a komploda adı geçiyor :)))