"Bir Islık Da Sen Çal" - Chp'nin Şarkısı
-
mustaphachan bunu yazdı:
-----------------------------
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------İlkokul seviyesimi ? :D Hitabeti Başbakan'dan iyi olan lidermi var ?
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=tvrZDs7z_c4
-----------------------------o sırada orada Gürcistan Başbakanı da bulunuyor ve onu selamlıyor bay çok bilmiş :)
-
onur35 bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
parti tutmuyorum, siyasetden de çakmıyorum ama yürüyen merdivene de ters binen birisinin bu ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum :)
-----------------------------hocam bende senin gibi sanıyordum ama yürüyen merdivene ters binmemiş.yürüyen merdiven hareket etmediğin de binmiş.bindiğinde hareket etmiş.şansına tersi denk gelmiş.
-----------------------------aynen hocam aşağı inen bölüm aşığı yoğun acelesi varmış adamın ne yapsın yukarı çıkan merdivende de kimse olmadığı için duruyormuş bu yeni merdivenlerde öyle bir dalga var ya sensör muhabbeti ayağını bastığın zaman hareket ediyor. İşte o sırada bunlar medivene çıkmışlar tabi ters taraftan olduğu için merdiven harekete geçmiyor orada videoya dikkatli bakın adamın teki "muhtemelen akpli:D" ipneliğine aşağıdan ayağını basıp çekiyor mediveni hareket ettiriyor olay bundan ibaret ve gayet normal bir durum bence. Bununla dalga geçenler ilkokul talebesi ayarında insanlar üzülüyorum cidden cehaletlerine. Böyle birşeyi adamın devlet idaresi konusundaki yapacaklarına nasıl bağlarlar anlamıyorum.
Bu arada müzik güzel en azından bizim "Dur De" den daha hoş:)
-
Helal valla o kadar eğitim oku uğras universite bitir bi yerlere gelmeye uğras. Adamların sana oy vermeme sebepleri Attan düşmek, merdivene ters binmek olsun.
-
çene yormaya hiç gerek yok aslında.son 8 yıl içindeki ekonomik durumdan,hükümetin dış politikasından memnun olan,adaletin herkese eşit dağtıldığına inanan,hüseyin üzmezin yarın arkadan kendisine parmak atmayacağından emin olan,hizbullaçıların 10 küsür yıl yargılamasının bitmeyip dışarı salındıktan 1 hafta sonra yargılamasının bitmesinden ve suçlu bulunanların çoktan kaçmasından,referandum öncesi vaadlerin gerçekleştirilmemesinden(darbecilerin yargılanması) memnun olan,bide avrupa birliğine gireceğimize hala inananlar akp e oy verecektir.çünkü memnuniyet içerisindeler.bunlardan memnun olmayanlarda chp mhp hatta isterseniz kendiniz www partisi kurun kendinize oy atın bişeyler yapın işte,en çok inandığınız partiye verirsiniz oyunuzu.akp,mhp,chp,diğer partiler hangi parti olursa olsun oy verene saygım var.ama oy kullanın mutlaka.önemli olan akp nin chp nin mhp nin cebinin dolması değil vatanın bütünlüğü.
-
mualefet olmk chp nin kanına işlemiş..
bi gun akp gider aap gelir ama chp gene mulafet kalır.
-
merak ettiğim bişey var bu chp neden hep atatürkü arkasına alıyor?.
-
xxjokerxx bunu yazdı:
merak ettiğim bişey var bu chp neden hep atatürkü arkasına alıyor?.
-----------------------------Arkasında alma değil sahiplenmedir bu. Şöyle diyeyim, mesela "Türk Bayrağını arkasına alıyor" diyemezsin, öyle birşey. Bence soru diğerleri niye "arkasına almıyor" şeklinde sorulsa daha farklı bir açıda olaya bakabiliriz.
-
bu kilicdaroglu da cem uzan gibi la. bknz: benzin 1tl olacak.
-
Desiqner bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
parti tutmuyorum, siyasetden de çakmıyorum ama yürüyen merdivene de ters binen birisinin bu ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum :)
-----------------------------Attan düşen yada ilkokul seviyesiyle konuşan birisi fevkalede yönetir dimi ?
-----------------------------İlkokul seviyesimi ? :D Hitabeti Başbakan'dan iyi olan lidermi var ?
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=hmmgLD0hMxg
Başka söze gerek yok sanırım.
-
Bir partinin tek stratejisi karalamak olmamalı ya çok üzücü