"Bir Islık Da Sen Çal" - Chp'nin Şarkısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------

Kılıçdaroğlunu başkan olmadan öncede takip ediyordum fakat adamın bi söyledigi öbür söyledigini tutmuyor.

Şimdide aile sigortası adında bişey çıkartmış , her aileye en az 600 tl verecem diyor .

Türkiyede 20 milyon fakir olsa ve an az 600 lira vermeye kalksan (ki en fazla ne kadar vercek belli degil) 1 senede Türkiye'nin bütçesi kadar yapıyor . Nerden verecek pek inandırıcı gelmiyor . Açıkça onun adı altında oy rüşveti gibi duruyor .Ben rte ye iyi demiyorum ama şu anda en kötüsünün iyisi bu bence tabi.

Ayrıca herkesin görüşüne saygım vardır .

Türkiye'de her öğrenciye 200 lira nerden veriliyorsa (bi kısmı geri ödemesiz) o para da oradan verilir. Para vermek değil mesele, nereye ne paralar gidiyor...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:

Kılıçdaroğlunu başkan olmadan öncede takip ediyordum fakat adamın bi söyledigi öbür söyledigini tutmuyor.

Şimdide aile sigortası adında bişey çıkartmış , her aileye en az 600 tl verecem diyor .

Türkiyede 20 milyon fakir olsa ve an az 600 lira vermeye kalksan (ki en fazla ne kadar vercek belli degil) 1 senede Türkiye'nin bütçesi kadar yapıyor . Nerden verecek pek inandırıcı gelmiyor . Açıkça onun adı altında oy rüşveti gibi duruyor .Ben rte ye iyi demiyorum ama şu anda en kötüsünün iyisi bu bence tabi.

Ayrıca herkesin görüşüne saygım vardır .

Kaç bin ton kömür dağıtldı ? Kaç kişiye hiç yoktan yeşil kart peşkeş çekildi ? kimlere çamaşır makinası, buzdolabı verildi ? demek ki yapılabiliyormuş...

Ayrıca yoksul 20 milyon olmaz.. Açlık düzeyinde yaşayan aileler için hesaplanmıştır o...

Herşeyi geçtim kılıçtaroğlu herşey olabilir ama hesapsız adam olamaz..Hesap kitaptır bu adamın işi.. veririm diyorsa desteksiz sallamıyordur..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

bu ülkede olay tamamen basının akp yi yüceltip chp yi karalama kampanyası ile insanların beynını yıkamak chp basit bir parti imajını halkın beynıne sokmak ve bsarıyorlarda

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

parti tutmuyorum, siyasetden de çakmıyorum ama yürüyen merdivene de ters binen birisinin bu ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum :)

Attan düşen yada ilkokul seviyesiyle konuşan birisi fevkalede yönetir dimi ?

attan düşüp düşmeme tecrübe meselesi hocam. merdivene tersden binmeyle alakası ne. konuşma seviyesini bilemiyecem. izleyemiyorum haberleri.

arada bir sağda solda görüyorum sadece ve gerçekten de iyi laf ettiğini düşünüyorum. ha yalan konuşuyo doğru konuşuyo buna birşey diyemem.

bu arada konu chp ile ilgili olduğu için daha deminki yorumu yaptım.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

muhalefete bakıyom da içim sızlıyor harbiden , sıradan vatandaş akp ye oy vermeyip napsın biri ıslık çalar öbürü ip atar ... 

taşşak geçmeyi bırakında memleketi yönetmeye ne gerekçeyle adaysın de ki şunu yapacam bunu yapacam diyin amacınızı ortaya koyun , akp nin yaptığı gibi - adam diyo ki (yalan olsada) tam demokrasi ileri demokrasi , ayrımcılık kalkacak , statüko yıkılacak , ab ye giricez, 3. büyük ekonomi olcaz , sorunları çözcez fln fln  .  en gerizekalı insanın bile anlayabileceği bir amaç koy dimi , kuru kuruya ideoloji, atatürk , laiklik, milliyetçilik çoban memedin kafa basmıyo bunlara , sülü demiş zamanında bize plan değil pilav lazım diye .

öte yandan akp nin arkasında olmadık bi sermaye ve medya gücü var ıslık çalarak mı bu gücün önünde duracan aptallıkta son nokta artık , yazık valla yazık

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

SweeneyTodd bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

parti tutmuyorum, siyasetden de çakmıyorum ama yürüyen merdivene de ters binen birisinin bu ülkeyi yönetebileceğine inanmıyorum :)

Attan düşen yada ilkokul seviyesiyle konuşan birisi fevkalede yönetir dimi ?

attan düşüp düşmeme tecrübe meselesi hocam. merdivene tersden binmeyle alakası ne. konuşma seviyesini bilemiyecem. izlemiyorum siyaset haberleri.

arada bir gözüm takılıyor sadece ve gerçekten de iyi laf ettiğini düşünüyorum. ha yalan konuşuyo doğru konuşuyo buna birşey diyemem.

bu arada konu chp ile ilgili olduğu için daha deminki yorumu yaptım.

aynı vidyoyu tekrar izle ilk 4 saniyeye dikkat et merdiven durdurulmuş gazetecilerden biri tekrardan çalıştırmış(ee haber yaratmak için) zaten adam düşecek gibi oldu. eğer aynı şey tayyip'in başına gelseydi merak ediyorum nasıl savunacaklardı tayyip'i.

edit:

http://www.youtube.com/watch?v=xznnUjdmY6o

youtube'da bu vidyoların çoğu merdivenin durdurulmuş anki görüntüler kesilmiş.

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

çok basit düşünüyorsun hocam sen parti tutma zaten:D

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:

hocam bende senin gibi sanıyordum ama yürüyen merdivene ters binmemiş.yürüyen merdiven hareket etmediğin de binmiş.bindiğinde hareket etmiş.şansına tersi denk gelmiş.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

CyberAngel bunu yazdı:

JackDaniels bunu yazdı:
    Aranızda 1 kişi varmı acaba bu kılıçtaroğluna inanan merak ettim :D

rte'ye inanan insanlar bile var :)

rte diye bişey yok fetodur o :)

rte diye bişey var hocam randumanlı ta*şak emici diye biliyorum. Belki de yanlış biliyorum ama =)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaphachan
    mustaphachan's avatar
    Erkek

Desiqner bunu yazdı:

İlkokul seviyesimi ? :D Hitabeti Başbakan'dan iyi olan lidermi var ?

http://www.youtube.com/watch?v=tvrZDs7z_c4

# birikimini önyargı ve yalanlara hizmet etmek için kullanan kültürlü bir insan olmaktansa maymundan gelmeyi tercih ederim.
Toplam Hit: 11368 Toplam Mesaj: 109