folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Kız Neden Böyle Yapar? Piskolojiden Anlayan İçeri

Bir Kız Neden Böyle Yapar? Piskolojiden Anlayan İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

kız sana acıkca

siktir git

demiş

su iç üstüne :)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Dostum sana sölüyorum.Kız kendini senin yanında küçük hissetti.Muhtemelen kız fzla erkkle çıkmamıştır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    lem onu bunu boşver de yedi saat yol gelmişsin,sonra kıçına baka baka geri dönmüşsün. işte o adama koyar ;)

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

D seçeneği..

kız daha fazla ilgi beklemiş olabilir ama taa oralara kadar gitmişsin.güzelsin falan diyip alıcaktın kalbini abi kızın.gerçi iş işten geçmiş ama oyun oynamış olabilir senle..

çoktan "ben sana layık değilim" ayaklarına yatmaya başlamış kız.bu sözün anlamı ilgi bekliyorum lan konuşsana bana güzel bişeyler söyle yerli yersiz iltifatlar et demektir...

ve anladığım kadarıyla kendini çok kolay satmışsın abi.ağırdan alıcaktın biraz böyle olmazdı köpeğin olurdu senin...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kadaaa
    Kadaaa's avatar
    Erkek
    Usta bence kız herseyi ölçtü biçti tartı taradı bu işin olamayacagını bosuna ne seni nede kendisini üzmek istemediği için böle bişey yapmıs olabilir .Bizim bi ark ta eskisehire gitmişti 2 gün kaldı kızın evinde kızın odasında kaldı aşıgım fln dedi 2,5 ay sonra kız gitti urfalı biriyle nişanlandı haberi geldi.tavsiyem kendini fazla baglama hiç bi kıza.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    kız seninle mutlu oluyordu sen onu mutlu eden birsey yada tek şeydin.ve kız bu güne kadar sadece hayallerle mutlu olmuştu seni gördüğünde hayal olmaktan cıktın artık ve kız korktu .seni kaybetmekten korktu hayalini geri istiyordu.çareyi kaçmakta buldu olay gayet acık neden çakamadın davayı.birde kızla aşk yaşamışsın.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRBEroSs
    KeRBEroSs's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    lem onu bunu boşver de yedi saat yol gelmişsin,sonra kıçına baka baka geri dönmüşsün. işte o adama koyar ;)
    -----------------------------

hiç sorma abi msjda birde demişti anlayışsız, yine alttan aldım acaip bi gurur yapan insandım a.k :/

Ayrıyetten ona verdiğim değeri ve saygıyı aileme verdiğimi hatırlamıyom :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

hoca kesınlıkle yetişme tarzı sana yuzde 99 diyorum  yüzde 1lik ihtimalini konusmayalım :)

kendın ve onun hakkında konusarak biraz yarasını deşmeye çalış hala birini seviyormu diye sevmiyorsa kesin aileden yada kız beşik kertmesi sen üzülme diye filmlerdeki gibi "seni sevmiyom siktir git"  tarzı davranmaya çalışmaya çalışmış vs.. 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek

hazı aşk bir sudur iç iç kudur hiç zükleme kızı sen ona o kadar değer veririsen bu duruma dşeceğin belli ne demişler ziken sevilir seven zikilir sen önemsemezmiş gibi yapsaydın o gelirdi eminim nese geçmiş olsun dediğim gibi yaparsan gene gelir belki

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRBEroSs
    KeRBEroSs's avatar
    Erkek

Buluşmadan önce, msnden konuştuk bu mevzuyu kız dedi içim dışım birdir. İçimden ne geçiyorsa söylerim bende aynı şekilde öyle dedim.

Beni beğenmezse dost kalalım diyecekti.

Toplam Hit: 9628 Toplam Mesaj: 70