Bir Kız Neden Böyle Yapar? Piskolojiden Anlayan İçeri
-
psikolojide buna şok denir kardeşim:)) hem senin açından hemde kız acısından bir şok yaşanmış..
yazdıklarının hepsini okudum..gercekten enteresan!..senin net alemine guvenip bunları göze alman cesurca..nerdeyse başarıyormussun..ama basaramamısta deilsin..bir kez daha tekrarla 1-2 sene beklersin ama dene yani:)))
birincisini hata olarak kabul et ama ikinciyide yaparsa yanlış olur!..affedilmez..
belki kız utangac..belki çekingen..belki insanlarla olan diyaloğu zayıf...bunlar mesajla msn ile cozulmez.yüzyüze olman gerek..neyse uzattım.sen benim dediğimi yap 1 sene daha bekle:D:D -
kadın milletini anlamak imkansız!!
-
meta bunu yazdı:
-----------------------------
:S allam yaw http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=42622&sayfa=1#375429 -
E) kız ayağı göt ayağı geçmiş olsun saygılar ve sevgiler bunalm yapma derim ;)
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------meta bunu yazdı:
:S allam yaw http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=42622&sayfa=1#375429
-----------------------------hocam sen de beyinsiz demişin karşı cinse
öyle olsaydı akıl verenler yine kadınlar olduğuna göre birbirlerine olmayan bişeyi veremezlerdi
yani kendi mantığınla da hareket edebilirler tamam imkansız olmasa bile zordur ne zaman kendi mantığınla hareket ettiklerini bilemezsin ):
-
ben psikoloji eğitim aldım,ancak bunun psikoloji bilgisiyle ilgisi yok.Öyle olsaydı kızla görüşme yapmak gerekirdi.hikayeyle olacak iş değil.Kişisel düşüncem,kız ilişki türünü msn,telfon gibi uzaktan sürdürmek istiyor.Belki de korkusu var normal bir duygusal ilişki için.Yaşını bilmiyorum,ama ilk olacak snırım o yüzden çekiniyor olabilir.Telfon ve msnde rahat bir şekilde romantizmini yaşıyor,sosyal beceriden yoksun bir kız ilk ilişki için emin olmak ve olamamk arasında çelişki yaşayınca kendini rahat hissedeği msn ve telfonu uygun görüyor demektir.Bu düşünce sana mantıklı gelmeyebilir,ve hatta "msn telfon nereye kadar" diye sırabilirsin.Bu ilişkinin boyutuna da sen karar vereceksin.Bize sorduğun gibi kızdan da açık cevaplar bekleyeceksin.Sabır ve bağlanmışlık katsayısına göre de buna sabreder veya etmezsin.Böylelikle olur yada olmaz.
-
meta bunu yazdı:
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------meta bunu yazdı:
:S allam yaw http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=42622&sayfa=1#375429
-----------------------------hocam sen de beyinsiz demişin karşı cinse
öyle olsaydı akıl verenler yine kadınlar olduğuna göre birbirlerine olmayan bişeyi veremezlerdi
yani kendi mantığınla da hareket edebilirler tamam imkansız olmasa bile zordur ne zaman kendi mantığınla hareket ettiklerini bilemezsin ):
bne hepsi için demedim zaten. Kadınlara-kızlara da gıcığım yok. onları seviyorum ^^ :D ama böyle tip tip şey yapanların %50si böyle yapıyor. demek istediğim budur ;) -
KeRBEroSs bunu yazdı:
-----------------------------Selam arkadaşlar;
Sitenize yeni üye oldum, içimi döküp merak ettiğim konuyu tartışarak bir açıklık getirmenizi temenni ediyorum..
Bundan 3-4 ay önce MSN üzerinden bir kızla tanıştım başka ülkede yetişmiş halada orda yaşayan bir Türk kızı. Kıza güvenim sonsuz, daha önce birisine aşık olmuş tabiki platonik.. Sonra bu kızla tanışınca bir birimize deliler gibi aşık olmaya başladık. Nerdeyse 24 saat boyunca MSN aracılığıyla bir birimize zaman ayırıyorduk bir birimize hep daha çok bağlanıyoruz. Neyseki kız ailece Türkiye'ye tatile geldi tabi bu esnada telefon hattı açtırdı Nete pek giremediğinden sürekli telefonla mesajlaşıyorduk. Gel git zaman derken ara sıra küsüp barışırdık gurur yüzünden kavgalarımız olurdu ama hepsini geride bıraktık ve sonunda buluşmaya karar verdik. Benimle onun arasında 7 saatlik bir mesafe vardı, otobüse atladım direk onun memlekete gittim sırf o kız için, o memleketten arkadaşım vardı sağolsun karşıladı ve ilgilendi.. Kıza dedim yetiştim, buluşacağımız zamanı kesinleştirdik lokantada buluşmaya karar verdik. Aylarca beklediğim zaman geldi ve çattı!;
Tam kızla lokantanın 1.katında karşılaşmamızla benimle tokalaşarak hiç bir sebep söylemeden tokalaşıp yüzüme bile bakmadan"biz gidiyoruz" demesi bir oldu (giderken bir kez olsun arkasına bakmadı), benle arkadaşım şok geçirdik kızın peşinden gidip konuştuk. Ailesi galiba tutucu, dedesinden ve birinin görmesinden korktuğunu söyledi ve gözümün içine bakarak gitti, ben ise şok geçirmiş bir vaziyette hiç birşey diyemedim oysa bu kadar yolu sırf onun için katletmiştim kızda bunu biliyordu.
Neyseki sonra msj çektim neden böyle yaptın diye, yapamadım filan dedi, beni sevdiğini sorduğumda "seni çok seviyorum sen beni gördükten sonra hala seviyormusun?" diyebildi ve hala mesajlaşıyoruz. Bu kızın sorunu nedir neden böyle yaptı sizce? Yardımcı olursanız sevineceğim yoksa kafayı yiyeceğim.
Aklımda olan sebepler:
A) Dediklerinin tümü doğru
B) Ortam çok kalabalık ve sesliydi sıkıcı geldi
C) Utandı ve çekindi
D) Kibarca siktir yedimSaygılar :)
-----------------------------Bence kız kendisini sana bir çok alanda layık görmüyor arkadaşım.
-
wah wah;
bak aslanım kız sana kibarca beni rahat bırak diyor. bunun nedeni kızın daha önce sevdiği kişiyle hala irtibatının dewam etmesi demktir. git gellerde kalmış tamam doğrudur senden de hoşlanmış ama bence seni unutma aracı olarak görmüş. büyük ihtimalle diğeriyle arası düzelmeye başlamıştır.belki memlekettendi yada yeni birisini beğendi. sana bu konumda böyle yapan bi kızı zaten bırak derim. diğer dediğim durum ve ailesi olsa bile neden seni böyle yüz üstü şimdi bırakıyorsa gelecekte bırakmayacağı garanti değil ve bu kız buna yatkın demektir. msn den gelen kızlar zaten hep sorunlu sende de sorun olmalı canlı kanlı kızlar dururkrn neden ekran arkasındaki kızlara yavşarız.galiba klavye cesareti geliyor insanlara. neyse ne demiş atalarımız seven s..r, s,..n sevilir...kalın sağlıcakla
WarPig bunu yazdı:
KeRBEroSs bunu yazdı:
-----------------------------Selam arkadaşlar;
Sitenize yeni üye oldum, içimi döküp merak ettiğim konuyu tartışarak bir açıklık getirmenizi temenni ediyorum..
Bundan 3-4 ay önce MSN üzerinden bir kızla tanıştım başka ülkede yetişmiş halada orda yaşayan bir Türk kızı. Kıza güvenim sonsuz, daha önce birisine aşık olmuş tabiki platonik.. Sonra bu kızla tanışınca bir birimize deliler gibi aşık olmaya başladık. Nerdeyse 24 saat boyunca MSN aracılığıyla bir birimize zaman ayırıyorduk bir birimize hep daha çok bağlanıyoruz. Neyseki kız ailece Türkiye'ye tatile geldi tabi bu esnada telefon hattı açtırdı Nete pek giremediğinden sürekli telefonla mesajlaşıyorduk. Gel git zaman derken ara sıra küsüp barışırdık gurur yüzünden kavgalarımız olurdu ama hepsini geride bıraktık ve sonunda buluşmaya karar verdik. Benimle onun arasında 7 saatlik bir mesafe vardı, otobüse atladım direk onun memlekete gittim sırf o kız için, o memleketten arkadaşım vardı sağolsun karşıladı ve ilgilendi.. Kıza dedim yetiştim, buluşacağımız zamanı kesinleştirdik lokantada buluşmaya karar verdik. Aylarca beklediğim zaman geldi ve çattı!;
Tam kızla lokantanın 1.katında karşılaşmamızla benimle tokalaşarak hiç bir sebep söylemeden tokalaşıp yüzüme bile bakmadan"biz gidiyoruz" demesi bir oldu (giderken bir kez olsun arkasına bakmadı), benle arkadaşım şok geçirdik kızın peşinden gidip konuştuk. Ailesi galiba tutucu, dedesinden ve birinin görmesinden korktuğunu söyledi ve gözümün içine bakarak gitti, ben ise şok geçirmiş bir vaziyette hiç birşey diyemedim oysa bu kadar yolu sırf onun için katletmiştim kızda bunu biliyordu.
Neyseki sonra msj çektim neden böyle yaptın diye, yapamadım filan dedi, beni sevdiğini sorduğumda "seni çok seviyorum sen beni gördükten sonra hala seviyormusun?" diyebildi ve hala mesajlaşıyoruz. Bu kızın sorunu nedir neden böyle yaptı sizce? Yardımcı olursanız sevineceğim yoksa kafayı yiyeceğim.
Aklımda olan sebepler:
A) Dediklerinin tümü doğru
B) Ortam çok kalabalık ve sesliydi sıkıcı geldi
C) Utandı ve çekindi
D) Kibarca siktir yedimSaygılar :)
-----------------------------Bence kız kendisini sana bir çok alanda layık görmüyor arkadaşım.
----------------------------- -
KeRBEroSs bunu yazdı:
-----------------------------Bu arada yazmayı unuttum, kızda bi ton fotom vardı kameradanda gördü elimdeki tüm imkanlarla beni gördü anlıyacağınız :)
Birde kızla yaşıdız ..
-----------------------------sen yanlış anladın 2 numara demekle başka bir şeyi kastetti... en azından ben öyle anladım :)