Bir Kız Neden Böyle Yapar? Piskolojiden Anlayan İçeri
-
Tek başına gitmen lazımdı , mekan seçimi uygun değil,
bunlar öncelikle hata.
bir diğeri daha önceden o günün hayalini neyin ne olacağını detaylıca konuşmanız lazımdı, aksilik çıkma olasılığı, birilerinin görme olasılığı vs.
kızlar genelde gerçekten daha önce fazla bi aşk yaşamamışlarsa mekan konusunda kalabalık konusunda fazla çekingenler
bu tür ortamlarda sevgili değil, arkadaş gibi gözükmek istiyorlar. yanında biri olması bile onu tedirgin eder sonuçta ilk defa buluşmuşunuz
bende 3 gün önce buluştum aynen 7 saatlik yol :) hiç bir sorun çıkmadı sözlendim gayet mutluyum. kız ne istiyosa onu yapacaksın.
kızlar bu tür konularda çok hassas. tam aksine çok rahat, her ortamda sarmaş dolaş olabiliyosa korkacaksın kızdan :)
bir müddet daha bu şekilde devam etmek istiyor olabilir. sanırım erken daha öyle bir ihtimal de var.
-
ulan karı milleti değil mi alayı dengesiz.
-
La msn camda senı gomuş edmış madem O kadarda Konuştunuz madem sevıyorda neden gıtı a.q:))))
senIn fiziyinde Bı şey yuok demı yada ne bilem camda dahamı yaKıŞıklıydın nee:D:DD
Kıza ozz Unut sie eedd:DDD
kIbarca yemışsın zaten
-
aga sen rağat takıl ben cede bukadar dengesiz bi harekete sürükleyen mutlaka anormal ve eni gelişen bi durum vardır...
sen kıza bu olydan nasıl etkilen diğini adeta dumura uğradığını falan anlat ve onun üzülme sevi yesine görede yorum ve yargılama yap ALLAH yardımcın olsun benimde başımda var bakalım hep babam burada yazamam konuşam falan diyo ama bakalm ALLAH kerim...
-
kız milleti bu her boku yapar
şaşırmamak lazım
-
sevimsiz kardesi dinle ne guzel anlatmıs :)
bize pek anlatacak laf kalmamıs :D
*bir daha ki bulusmana asla yanın da baska birini götürme tek git ;)
-
ula pesimistzombie:D muradına erdinmi la(:
forumda bahsettiğin hatunmuydu:D
valla çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin koçummmm:) harbiden çok sevindim:) mutluluklar.
darısı başımıza:)
-
Msn üzerinden "birbirimize deliler gibi aşık olduk" gibi saçmalıklara inanmaya devam ederseniz böyle bir şey yaşamanız normal, aklınızı başınıza alın, ne yaptığınızın farkına varın. Aşk o kadar çabuk olabilecek bir şey değil kaldı ki bunu sanal alemde yaşamaya başlayıp telefonda mesajlaşmak daha bir saçmalık. Ben bu olayı gayet doğal karşıladım, kendine bir ders çıkar ve çevrende, sürekli görebileceğin, normal birilerini ara... Yazık kaybettiğin zamana ve paraya.
-
a4tech bunu yazdı:
-----------------------------
Msn üzerinden "birbirimize deliler gibi aşık olduk" gibi saçmalıklara inanmaya devam ederseniz böyle bir şey yaşamanız normal, aklınızı başınıza alın, ne yaptığınızın farkına varın. Aşk o kadar çabuk olabilecek bir şey değil kaldı ki bunu sanal alemde yaşamaya başlayıp telefonda mesajlaşmak daha bir saçmalık. Ben bu olayı gayet doğal karşıladım, kendine bir ders çıkar ve çevrende, sürekli görebileceğin, normal birilerini ara... Yazık kaybettiğin zamana ve paraya.
-----------------------------
Belliki Internet'ten büyük bir kazık yemişsin :)
Internet oldu artık 2.Dünya, realde bulamadığım sağlam kişileri nette buldum. Evime misafir ettim, misafir oldum zor anımda destek aldım.
Internetten gelen aşk neden yalan olsunki? İnsanın nerden olması önemli değil önemli olan kişiliğidir, kişiliği çıkarmak zor olmasa gerek.. -
abi bana sorarsan kızın ufak bi sorunu var ve bunu takıntı haline getirmiş insanlarla yüz yüze gelmektensede sanla alemde aşkı aramış ve bulmuş yada bulduğunu zannetmiş.asıl olan böyle takıntılı insanlar sevdiğini zannedebilir hoşlandığını zannedebilir içine düştükleri boşlukta ne yaptıklarını bilmezler yani denize düşen yılana sarılır yaa o andada sana sarılmış olabilir.yapman gereken şey sadece kızın kendine olan güvenini yerine getirmek yanii biraz yalakalık yapman gerekecek onu kendi silahlarıyla vur sende ona beni gördükten sonra hala seiyomusun falan dee kendini ondan aşağı gördüğünü ona hissettirdiğin an senindir.
hayde allaha emanet ol.