Bir Kız Neden Böyle Yapar? Piskolojiden Anlayan İçeri
-
Psikolojide buna D şıkkı derler.Salla gitsin.
-
hacı sen hala burdamısın.
söylediklerimi yapmanı tavsiye ederim. hemide beklemeksizin. hemencik yap. o zaman olup olmucanı anlarsın.
-
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------
hacı sen hala burdamısın.söylediklerimi yapmanı tavsiye ederim. hemide beklemeksizin. hemencik yap. o zaman olup olmucanı anlarsın.
Valla hocam, kız ne yapsa ne etse hala deliler gibi seviyorum.Yazıklarını şuan için yapmam imkansız, yani beni sevip sevmediğini sordum olumlu yazdı ancak tekrar onun memlekete
1-2 senede gidebilirim :) -
kız bana bunu yapıcak haaa amına gorum kızın valla :D
kesinlikle D şıkkı :|
adına üzüldüm sendede azcık gurur varsa siktir et....
-
internetten ve telefondan hiç görmeden mesajlaşıyordunuz birbirinizle şimdi geldiniz yüz yüze konuşacaksınız kız buna daha hazır değildir sonra yüz yüze konuşunca işin ciddileşip evlenmeye kadar gidebileceğini düşünmüştür onun için bu işi biraz daha böyle uzatmak isitiyordur
-
sevimsiz bunu yazdı:
-----------------------------ula pesimistzombie:D muradına erdinmi la(:
forumda bahsettiğin hatunmuydu:D
valla çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin koçummmm:) harbiden çok sevindim:) mutluluklar.
darısı başımıza:)
-----------------------------saol abü :D
----
msnde nette aşk mı olur diyorlar.
aşk heryerde .. doğru kişiyi bulduktan sonra yer mesafe ortam önemli değil :) ..
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------msnde nette aşk mı olur diyorlar.
aşk heryerde .. doğru kişiyi bulduktan sonra yer mesafe ortam önemli değil :) ..
-----------------------------Doğru söze ne hacet
-
Yauuvv!Bırakın bu aşk meşk ayaklarını arkadaşlar yaauv.Sen seviyorum zannediyosun.Şu sıralar sürekli onunla vakit geçirdiğin için hoş geliyor.Başka bişeylere yoğunlaşmayı dene.Ne biliyim git prog.öğren,ya da arkadaşlarla takıl falan filan.Ya da başka kızlar bul.hehe.Göreceksin ki aklına daha az gelecek.
Bir insan başka bi insana bağlanır mı arkadaşım yaa.Kendi gibi yiyip,içip,s..n biri..Garip valla.
Bi erkeğin erkekten başka dostu olamaz..Arkadaşın biri iyi demiş..Harcadığın paraya zamana yazık ..
Bu arada sizlere biraz ters bir zihniyet gibi geldi ama dayanamadım yazdım işte.Yorumlarınıza güldüğüm için.Çok romanticiksiniz lan..Seviyorum hepinizi Allah için :D
-
KeRBEroSs bunu yazdı:
sevimsiz bunu yazdı:
hacı sen hala burdamısın.söylediklerimi yapmanı tavsiye ederim. hemide beklemeksizin. hemencik yap. o zaman olup olmucanı anlarsın.
Valla hocam, kız ne yapsa ne etse hala deliler gibi seviyorum.Yazıklarını şuan için yapmam imkansız, yani beni sevip sevmediğini sordum olumlu yazdı ancak tekrar onun memlekete
1-2 senede gidebilirim :)
Onu gördüğünde gülümsemedinmi? kendinde beğenilmemezlik hissi oluşmuş olabilir..hazır bir esprin olup görür görmez patlatmalıydın ve ortalığın tansiyonunu düşürmeliydin.yapmadınmı? kızda herhangi bir fiziki anormallik varsa senin farketmediğini anlamayabilir. öyle bişey yok değilmi? yada bulunduğunuz yerde tanıdığı olabilir yada tanınmaktan o anda cesaretini kaybetmiş olabilir. -
Bana kalırca utanmış ve çekinmiş gibi gözüküyor.
Çünkü sana yazmış olduğu " seni çok seviyorum sen beni gördükten sonra hala seviyormusun?" cümleden anladığım kadarıyla senin onu beğenip beğenmeyeceğin konusunda belki bir takım tereddütleri vardı.Lokantada birden karşılanca da heyecana kapıldı , utandı ve aniden oradan çıkma gereği duydu.