folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Kız Neden Böyle Yapar? Piskolojiden Anlayan İçeri

Bir Kız Neden Böyle Yapar? Piskolojiden Anlayan İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beğenmemiş kız seni.bende kız için istanbula gitmiştim a.qm 15saatlik yol gittim kızın yurdunu buldum kıza baqtım iğrenç a.qm. sonra telefon kartımı kırıp kıza verdim mümkünse beni bida arama dedim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    kerberos bence hayat tarzını deiştrmelisin :)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

SuNNeTcHi_eFhEnDy  bunu yazdı:
    -----------------------------

abi benm toerim su ,, kiz manyak sorunlu bi psikopat ,, senle dalga gecerek aylarca zevk almistir bu belki baska insanlarada yapmsitir bunu , yurtdisinda yasayip yasamadigina da emin diiilim .. sonuc olarak sadist sorunlu bi kiza denk geldin

kusra bakma ama dost aci soyler :D

aynen katılıyorum dai başka bir şey deil bu

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kızların kafaları dumanlıdır hep.. Sevmiyorum der kuccağına atlar.. Seviorum der 2dk sonra ayrılalım der.. 

Bende internetten tanşmıştım uzun süredir çıktığım kız ark.la ayrı şehirlerdeyiz ne yapsam güvendiremedim kendimi.. vs. vs. sorunlar..

Senin işin hepten zor bence sen o kızı sevgili olarak unut.. Yurt dışındaki kızların genelde cıvataları gevşek olur..

Bi daha görmek için 1 yıl mı beklicen... :s  Kamerada soymaya filan çalış salla ama bağını koparma..

Kenarda dursun belki iş ciddiye biner 1 sene sonra yurtdışına götürür seni filan köşeyi dönersin bellide olmaz :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRBEroSs
    KeRBEroSs's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

Kızların kafaları dumanlıdır hep.. Sevmiyorum der kuccağına atlar.. Seviorum der 2dk sonra ayrılalım der.. 

Bende internetten tanşmıştım uzun süredir çıktığım kız ark.la ayrı şehirlerdeyiz ne yapsam güvendiremedim kendimi.. vs. vs. sorunlar..

Senin işin hepten zor bence sen o kızı sevgili olarak unut.. Yurt dışındaki kızların genelde cıvataları gevşek olur..

Bi daha görmek için 1 yıl mı beklicen... :s  Kamerada soymaya filan çalış salla ama bağını koparma..

Kenarda dursun belki iş ciddiye biner 1 sene sonra yurtdışına götürür seni filan köşeyi dönersin bellide olmaz :)

Benim karakterim buna uymaz, sen yapıyorsan sana diyecek birşey yok..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

vay vay uyanık türk erkeği :) valla haklısın bu kızlara güven olmaz zaten, netten güven mi olur la? camda soymaya çalış :) soyunursa güveniyor demektir. ama ayrılma kıyıda köşede kalsın :)

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoadMaster
    RoadMaster's avatar
    Erkek

D ) Kibarca Siktiri yedin

ama kibarca değil bence yani direkt sitmis atmıs 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    impressiveboy
    impressiveboy's avatar
    Erkek
    hajı hala mesajlaşıyor olmasaydınız ve seni sevdiğini falan söylemeseydi apaçık sittiri başmıştı ama bence seni ilk defa yüz yüze gördüğü için utanma gibi bi duygu oldu yanında da arkadaşın varmış bu lisedeyken banada olurd aq kızla sasbaha kadar mesajlaşırdık ama yüz yüze konuşurken acayip heyecanlanırdık şahsen ben utanmaktan konuşamazdım bence bu yüzden kafana takma ama alıştırman da iyi olur yoksa bu işin sonu ne olacak aq

Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım. Hangi ÇILGIN bana zincir vuracakmış ŞAŞARIM!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    boşver et kardeş sana kız mı yok da bu kız nie bole yaptı olum :D

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
Toplam Hit: 9632 Toplam Mesaj: 70