Bir Kız Neden Böyle Yapar? Piskolojiden Anlayan İçeri
-
beğenmemiş kız seni.bende kız için istanbula gitmiştim a.qm 15saatlik yol gittim kızın yurdunu buldum kıza baqtım iğrenç a.qm. sonra telefon kartımı kırıp kıza verdim mümkünse beni bida arama dedim.
-
kerberos bence hayat tarzını deiştrmelisin :)
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------abi benm toerim su ,, kiz manyak sorunlu bi psikopat ,, senle dalga gecerek aylarca zevk almistir bu belki baska insanlarada yapmsitir bunu , yurtdisinda yasayip yasamadigina da emin diiilim .. sonuc olarak sadist sorunlu bi kiza denk geldin
kusra bakma ama dost aci soyler :D
-----------------------------aynen katılıyorum dai başka bir şey deil bu
-
Kızların kafaları dumanlıdır hep.. Sevmiyorum der kuccağına atlar.. Seviorum der 2dk sonra ayrılalım der..
Bende internetten tanşmıştım uzun süredir çıktığım kız ark.la ayrı şehirlerdeyiz ne yapsam güvendiremedim kendimi.. vs. vs. sorunlar..
Senin işin hepten zor bence sen o kızı sevgili olarak unut.. Yurt dışındaki kızların genelde cıvataları gevşek olur..
Bi daha görmek için 1 yıl mı beklicen... :s Kamerada soymaya filan çalış salla ama bağını koparma..
Kenarda dursun belki iş ciddiye biner 1 sene sonra yurtdışına götürür seni filan köşeyi dönersin bellide olmaz :)
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------Kızların kafaları dumanlıdır hep.. Sevmiyorum der kuccağına atlar.. Seviorum der 2dk sonra ayrılalım der..
Bende internetten tanşmıştım uzun süredir çıktığım kız ark.la ayrı şehirlerdeyiz ne yapsam güvendiremedim kendimi.. vs. vs. sorunlar..
Senin işin hepten zor bence sen o kızı sevgili olarak unut.. Yurt dışındaki kızların genelde cıvataları gevşek olur..
Bi daha görmek için 1 yıl mı beklicen... :s Kamerada soymaya filan çalış salla ama bağını koparma..
Kenarda dursun belki iş ciddiye biner 1 sene sonra yurtdışına götürür seni filan köşeyi dönersin bellide olmaz :)
-----------------------------
Benim karakterim buna uymaz, sen yapıyorsan sana diyecek birşey yok.. -
persian bunu yazdı:
-----------------------------Kızların kafaları dumanlıdır hep.. Sevmiyorum der kuccağına atlar.. Seviorum der 2dk sonra ayrılalım der..
-----------------------------vay vay uyanık türk erkeği :) valla haklısın bu kızlara güven olmaz zaten, netten güven mi olur la? camda soymaya çalış :) soyunursa güveniyor demektir. ama ayrılma kıyıda köşede kalsın :)
-
D ) Kibarca Siktiri yedin
ama kibarca değil bence yani direkt sitmis atmıs
-
hajı hala mesajlaşıyor olmasaydınız ve seni sevdiğini falan söylemeseydi apaçık sittiri başmıştı ama bence seni ilk defa yüz yüze gördüğü için utanma gibi bi duygu oldu yanında da arkadaşın varmış bu lisedeyken banada olurd aq kızla sasbaha kadar mesajlaşırdık ama yüz yüze konuşurken acayip heyecanlanırdık şahsen ben utanmaktan konuşamazdım bence bu yüzden kafana takma ama alıştırman da iyi olur yoksa bu işin sonu ne olacak aq
-
boşver et kardeş sana kız mı yok da bu kız nie bole yaptı olum :D