folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!!

Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek
    JuBa bunu yazdı:
    -----------------------------
    odun_komuru bunu yazdı:

@turkteam

hacı zaten verdik kararımızı intikam onun yaptığı gibi bi intikam olcak önce bi güzel yalvartıcaz ki şu an sürekli yalvarıor

telim susmuor =) her ne ise.. bundan sonrada affetmiş gibi yapıp en güzel en mutlu anında boynuzu takacam şu an 2. bi

bayanla böyle bi evreye gelmek üzereyim onunla vurucam... en uygunu bu olsa gerek diye düşündüm o resimlerde bana

kalsın neticede ayıp... sende sonuna kadar haklısın bu arada

valla hacı bilmiyorum sebebini tam olarak öğrendinmi ama geçerli bi sebebi yoksa o kız çook şeyi haketmiş...

edit: hacı seni qral la karıştırdım pardon ya kafa yerinde değil 

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yapılacak bir işlem var aslında intikam alabilmek için...

Ama gerçekten uğraşmanın vs manası var mı ?

O resimlerle vs le gelecekteki erkek arkadaşlarını caydırabılırsın.

Tamam kız suclu, ama bı de erkek acısından dusun ?

Yazık abi.

Bence tamam yedik yiyecegimizi oturalım derdım. 

Ama karar sana ait tabi. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel
    demirel's avatar
    Erkek

bütün yorumları eksiksiz okudum gerçekten iyi olay valla. odun kömürü gösterdi mertliğini olay budur iyi karar verdi....

ama ben olsam ne yaparım; alırım fotoları cartları curtları keserim önünü atarım önüne (tabi kopyalarını) derim sen rezil bir kişisin bu rezillikle nasıl yaşarsın diğip çekip giderdim en uygunu bu zaten ki
    ha şu çocuğun eline çikolata sıkıştırıp hergün bir resim gönderme olayına hasta oldum iyi fikir.... dene derim o olayda kendinken başkası duymaz ki sadece kız iyi derece acı çeker istediğin bu değilmi zaten

Baskasi Olma Kendin Ol Ki Köpeklerden fark1n Olsun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hannibal007
    hannibal007's avatar
    Erkek

intikam alırsan daha büyük bir intikamın peşinde koşarsın, kesinlikle tatmin olamazsın.

boşver gitsin.

3-4 yıldır çıkıyor olsanda

hergün sana onlarca kez seni seviyorum demiş olsada

Sen ona el sürmeye kıyamayıpta o başkasına gitmişse bile. Boşver içini intikam ateşiyle doldurma kendini yakarsın.

NAsihat değil tecrübedir doğruluğunu denemeye kalkma

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

ula mürid ta ramazanın ortasında açtğm konuyu hort ettin :|  o iş biteli yıl oldu allahından bulsun dedim bıraktım :| sen

ginede saol tavsiyelerin için :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hovarda
    hovarda's avatar
    Erkek

kardeşim sende  mi o poku yedin  çok sevdin   yazık beya .şimdi  çok şey  yapmak istiyon   ama  olmuyo  elinde  geliyo ama  birileri  tutuyo seni .çünkü hala  sana dönse   kabul edersin çünkü  it  gibi  seviyon .... bak  nedicem unut gitsin   herşey  kaldıği gibi bitsin  sana  bi tek kelime   sölese aldırma  . sanma  o  seni  unutuyo oda unutmaz ama  her şeyin bir  sebebi  vardır .emin ol o  yalanında bir  sebebi  vardır  .çünkü  bu kızlar  bir   sevdimi  bidaha sevemez başkasını .ama sen  en  küçük  bişi olsa   kıllanırsın sanarsın ki  onu seviyo  sevemez  be   kardeşm  .  yaf   hem  siz   nasıl erkeksiniz  bnm arkadaşlarda   böle   diyo kız  peşinde   koşuyo ağlıyo içiyo . bir  kızın senin  peşinde  koşmasını istiyosan  vuracaksın mala yada pozisyon  alacaksın ki  tadı damağinda  kalsın O  SENİN  PEŞİNDE  KOŞSUN...AKILLLI OLUN YA  ilk  anda  iyi zarif  olun sonra tadımlama yapın 3. GÜN   AŞKIM  DEDİNİZ   HER  KELİME  YERİNE   SİTİR   ÇEKİN   BAK  BAKALIM  NOLUYO bu  dediğim  son  şeyi  benim  için  değil  kendiniz   için  yapın KARAR  SİZİN

atın ölümü arpadan gö..ne koyum carpadan misali :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Casablanca
    Casablanca's avatar
    Erkek

3 yıl geçmiş yav. O kızın yerine en az 2 tane yeni kız geçmiştir, çoktan unutmuştur onu.

Toplam Hit: 35746 Toplam Mesaj: 98