Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!!
-
JuBa bunu yazdı:
-----------------------------
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------@turkteam
hacı zaten verdik kararımızı intikam onun yaptığı gibi bi intikam olcak önce bi güzel yalvartıcaz ki şu an sürekli yalvarıor
telim susmuor =) her ne ise.. bundan sonrada affetmiş gibi yapıp en güzel en mutlu anında boynuzu takacam şu an 2. bi
bayanla böyle bi evreye gelmek üzereyim onunla vurucam... en uygunu bu olsa gerek diye düşündüm o resimlerde bana
kalsın neticede ayıp... sende sonuna kadar haklısın bu arada
-----------------------------valla hacı bilmiyorum sebebini tam olarak öğrendinmi ama geçerli bi sebebi yoksa o kız çook şeyi haketmiş...
-----------------------------edit: hacı seni qral la karıştırdım pardon ya kafa yerinde değil
-
Yapılacak bir işlem var aslında intikam alabilmek için...
Ama gerçekten uğraşmanın vs manası var mı ?
O resimlerle vs le gelecekteki erkek arkadaşlarını caydırabılırsın.
Tamam kız suclu, ama bı de erkek acısından dusun ?
Yazık abi.
Bence tamam yedik yiyecegimizi oturalım derdım.
Ama karar sana ait tabi.
-
bütün yorumları eksiksiz okudum gerçekten iyi olay valla. odun kömürü gösterdi mertliğini olay budur iyi karar verdi....
ama ben olsam ne yaparım; alırım fotoları cartları curtları keserim önünü atarım önüne (tabi kopyalarını) derim sen rezil bir kişisin bu rezillikle nasıl yaşarsın diğip çekip giderdim en uygunu bu zaten ki ha şu çocuğun eline çikolata sıkıştırıp hergün bir resim gönderme olayına hasta oldum iyi fikir.... dene derim o olayda kendinken başkası duymaz ki sadece kız iyi derece acı çeker istediğin bu değilmi zaten -
intikam alırsan daha büyük bir intikamın peşinde koşarsın, kesinlikle tatmin olamazsın.
boşver gitsin.
3-4 yıldır çıkıyor olsanda
hergün sana onlarca kez seni seviyorum demiş olsada
Sen ona el sürmeye kıyamayıpta o başkasına gitmişse bile. Boşver içini intikam ateşiyle doldurma kendini yakarsın.
NAsihat değil tecrübedir doğruluğunu denemeye kalkma
-
ula mürid ta ramazanın ortasında açtğm konuyu hort ettin :| o iş biteli yıl oldu allahından bulsun dedim bıraktım :| sen
ginede saol tavsiyelerin için :|
-
kardeşim sende mi o poku yedin çok sevdin yazık beya .şimdi çok şey yapmak istiyon ama olmuyo elinde geliyo ama birileri tutuyo seni .çünkü hala sana dönse kabul edersin çünkü it gibi seviyon .... bak nedicem unut gitsin herşey kaldıği gibi bitsin sana bi tek kelime sölese aldırma . sanma o seni unutuyo oda unutmaz ama her şeyin bir sebebi vardır .emin ol o yalanında bir sebebi vardır .çünkü bu kızlar bir sevdimi bidaha sevemez başkasını .ama sen en küçük bişi olsa kıllanırsın sanarsın ki onu seviyo sevemez be kardeşm . yaf hem siz nasıl erkeksiniz bnm arkadaşlarda böle diyo kız peşinde koşuyo ağlıyo içiyo . bir kızın senin peşinde koşmasını istiyosan vuracaksın mala yada pozisyon alacaksın ki tadı damağinda kalsın O SENİN PEŞİNDE KOŞSUN...AKILLLI OLUN YA ilk anda iyi zarif olun sonra tadımlama yapın 3. GÜN AŞKIM DEDİNİZ HER KELİME YERİNE SİTİR ÇEKİN BAK BAKALIM NOLUYO bu dediğim son şeyi benim için değil kendiniz için yapın KARAR SİZİN
-
3 yıl geçmiş yav. O kızın yerine en az 2 tane yeni kız geçmiştir, çoktan unutmuştur onu.