folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!!

Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviOnlineTeaM
    MaviOnlineTeaM's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zorlauye bunu yazdı:
    -----------------------------

Sana akil vermek degil haddimize dusmemis ..

Kizi seviyorsan sakin ama sakin zarar verme seni aldatmis olsa dahi . Bilmelisinki hirsla kalkan zararla oturur. Sevgin gercekse zarar verirsen kendi fikrine IHANET etmis olursun buda yakismaz.

Ama hala seviyorum dersen olay boka saplanmissa UNUT unutacaksin belki yuregin kor gibi yanacak belki COK uzuleceksin ama UNUT gor bak sonunda sende kotuluk yapmadigina sevinecek doya doya bir hayat yasiyacaksin.

Kardesime tavsiyem budur seveceksen sev ama unut gitsin her kotuluk cezasiz kalmaz ..sen ailene sevenlerine lazimsin..

Saygilar.

+1

Arkadaş ne güzel açıklamış işte. Aklında kurma olayları onun iç yüzünü öğrendiğine sevin benc eya ilerde onla evlenmiş olsaydın ne olcaktı katilmi olcaktın şükret haline!!!

BEŞİKTAŞ bir gerilla"nın hayata itirazıdır, Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ, Yazarsa DESTAN, Severse DEVRİM olur..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

şu an itibariyle msn üstünden juba,qral ve odun_kömürü buluşması gerçekleşmiştir en baba intikam

yolunun  bulunması dileğiyle... kalın sağlıkcalla ey tahribat :d

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    JuBa bunu yazdı:
    qral bunu yazdı:

anlatmıcaktım ama bende anlatıyorum işte!:(

dostum seninle benzer durumdayız. hatta benim ki daha beter.

olayı anlatayım:

kız çokcukluk arkadasımdı. boğaziçini kazandıktan 1 yıl sonra musallat oldu. bir şekilde çıkmaya basladık. saçma sapan bir bölümde okuyordu afyonda. okulu bıraktırdım. dersa calıstırdım. ötümü yırttım. ve bu yıl yıldız teknik fizik bölümüne sokmayı başardım onu. kazandığı gün tekme yedim. BAŞKASINDAN HOŞLANIYOMUS.

yaşananlar:

kendisi gayet dindar bir ailenin cocugu. abla evinde kalıyordu. ama benimle yemediği bok kalmadı.(kızlık zarı haricinde). Yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim.

resim desen bir sürü elimde. ailesi herşeyini en ince ayrıntısına kadar biliyorum. senin gibi bir zarar vermek istiyorum. haftaya okuluna gidicem galiba. ama kararsızım.

saatlerce ağladım, günlerce ağladım, bir aydır ağlıyorum.:(

ytü den birileri varmı aranızda bu arada???

konusmak istersen msn pm bekliyom:(

değmez değmez seni bu şekilde aldatan kız çok şeyi haketmiş.ancak sen ona hakettiğinden fazla önem vermişsin işte mesele burda.bende çektim bu çileyi zamanında..gönderdiği mektupların fotokopsini okul ilan panosuna asmıstım bu yüzden.yeni sevgilisi okusun diye.ortalık allak bullak olmuştu.gereğinden fazla değer verdinmi tepene çıkarlar kendilerini hint kumaşı sanmaya başlarlar.   neyzen tevfik in bu konudaki şiirlerini oku moral bulursun.

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qral
    qral's avatar
    Erkek

odun_kömürü kardeşim ve juba kardeşimle tanıstık konustuk, dertleştik.

çok memnun oldum.

bunu sık sık yapmalıyız mürit kardeşlerim:)

aldığımız kararlar da daha yapıcı olmaya özen gössterdik.

cıkartılan sonuç: :P

inadına TAHRİBAT desek de,
    bazen verdiğimiz TAHRİBATı vermemeliyiz:)

bokvarsendegel@hotmail.com iletişim adresim;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qral
    qral's avatar
    Erkek

ne demişim ben ya.

okuyom okuyom anlamıyom kafa gitmiş galiba amk:)

hadi eyi sahurlar:D

bokvarsendegel@hotmail.com iletişim adresim;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

millet odun_komuru  qral ve benim yaptığımız toplantı sonucu ulaştığımız sonuçlar

1: herkese 1 sanş daha verilmeli

2: ne kadar muhafazakar görünsede kız milletine hiç bi şekilde güvenmemek lazım

3: siken sevilir seven sikilir (örnek qral) 

4: kız sana tekme atmışsa iyi analiz  etmeli tekmenin sebeplerini iyice araştırmalıyız. yoksa intikam alacaz derken suçsuz yere kızı yakabliriz.

5: eğer kızdan intikam alınacaksa namusu karıştırmak hiç hoş değil.

6: intikamı aldatma yoluyla  almak da hiç hoş değil.

7: kız milleti nankördür (geneli)

8: bu yaratıklara fazla değer vermemek gerekir  versek de göstermemek gerekir.

falan filan fıstk

qral arkadaşımızın derdi harbi çok büyükmüş Allah kolaylık versin kardeşim.

odun_komuru  de kızı sikine takmayıp sonra da hiç ummadığı bir anda aldatarak alacak itikamını

ne diyelim hayırlısı olsun. Allah bizi bunların gazabında korusun (amin.) 

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek
    bende ne dediğimin farkında deilim yaaa :S amk benim de uçtu kafa girdik damara derinlere of offf

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jeen
    Jeen's avatar
    Erkek

hoja yapman gereken tek şey var. elinde ne varsa kıza yolla.  ''Al ulan al a.q, sittiri boktan resimlerini, çöpe bile atmaya kıyamadım, çöpümüz kirlenmesin'' de.. buda koymassa daha ne koysun..

Ben zamanında eşşeklik edip babasına her boku mail atmıştım.

Ne mi oıldu ?

Apar topar evlendirdiler kızı :S

2004"ten beri ziyaretçi... ulan simdi gördüm bu kayıt forumu yaw, tahrikey üye kodu falan ne ayaktı ya? kefaletle sanıyodum ben amk :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kotusirine
    kotusirine's avatar
    Dişi
    odun_komuru bunu yazdı:

ey mürdiler başımda bir dert var fakat fazla teferruata girmeyeceğim ben elimdeki malzemeleri söyleyim siz bana

bunlarla bi kızdan en iyi şekilde nasıl intikam alınır,hayatı nasıl karartılır onu söyleyin;

malzemeler;

yalan söyleyen bir kız

intikam ateşiyle yanan bir odun_kömürü (ben:D)

kızın;anne,baba,abi,kuzen,arkadaşlarının,evinin,kendisinin tel noları bi kısmının msn adresleri

kızın ev adresi,okulu,dersanesi,adım attığı her yerin adresi

babasının iş yeri(adam tam pskio bunuda hesaba katalım)

elimde namus cinayeti işlemeye yarayacak kızla ilgili çeşitli dökümanlar... (bunu son çare olarak görüyorum)

bu bayanla çekildiğim 100 ve bayanın sadece kendisinin olduğu 600 kadar resim

şimdilik bu kadar aklıma geldikçe ekleyeceğim....

evet dostlar bunlarla ne yapabilirim kıza zarar gelmicek fazla ama başı çok ağrıcak ve ömrü boyunca unutmucak ve

ölene kadar peşini bırakmıcak bişey yapmak istiyorum çalıştırın kafayı ey müridler....

-----------------------------ODUN KÖMÜRÜ 
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

Bence   bişiyi  unutuyorsunuz  arkadaşlar şimdi  kızın uzun süreli bi ilişkisi  oldu diyelim çocuk  ya  kızı  geberecek kadar   çok severse   o zaman  kanıtları  fotoları verse  bile   çocuk öküs  gibi  aşıksa   KABUL EDER  o şekilde.

insan  asıksa  bakire  olmamayı  bile   kabul  edebiliyor. böle  birini  bulursa  kız   sen istediğin kadar  tehdit  et  çocugu mikinde  olmaz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hee bu arada   babası psikopat  demişsssin eger  babasına  bu  fotoları  yollarsan  kıza  YAPCAĞIN en BUYUK İYİLİĞİ yapmıs  olursun haberin olsun. kız  belki  dayak yer belki 2 gun hastanelik olur ama  bi dahda  böle  şeyler  yapmaz  senle  yaptıgı gibi  artı babası hep yanında  olur  kızının etrafından ayrılmaz.buda  kıza  iyilik olur.dayak kötü olasada  sonu iyi olur:)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bence  tehdit  et  korkut  kıza belgelerin kopyalarını  ona  yolla,o 1 şekilde  senin  istediğin şartları  yapmakzorunda  kalıcaktır.

ama  burdada  şu sorun var  kız  eğer   paniğe   kapılıp POLİSE  GİDERSE  ŞANTAJTAN İÇERİ  GİRERSİN  haberin olsun bu işler  çocuk oyuncagı değil

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

saygılarımla gökhan

Toplam Hit: 37362 Toplam Mesaj: 98