folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!!

Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

sen farklı bi yönden yaklaşmışsın olaya mit kardeş fakat mantıksızda değil hiç... fakat zaten karar belli diğer mesajları

okuyunca görürsün şu an için yutmuş gibi yapmaya sonrada aldatmaya karar werdim.. bu ona en büyük ceza olacaktır

eminim

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

böyle bir isle ugrasman icin yasın cok büyük eger 37 yasındaysan kendine yediremez gider sıkarsın biter bu is eger 37 yasında degilsen 14 - 15 yasında ancak varsın ve sende yalan söylüyorsun neden bu kadar zoruna gitti derim..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aldatma sakın altacak kadar adi bir insan olamazsın sen

aynı şey benimde başımda var ve ben aynı sınıftayım uzak durmak istiyosun bakarak acı çekiyosun falan

iğrenç bir duygu ama sadece onu tınmıyormuş gibi yap ilgilenme kendi haline bırak

ne hali varsa görsün... 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    Kahraman bunu yazdı:
    -----------------------------

böyle bir isle ugrasman icin yasın cok büyük eger 37 yasındaysan kendine yediremez gider sıkarsın biter bu is eger 37 yasında degilsen 14 - 15 yasında ancak varsın ve sende yalan söylüyorsun neden bu kadar zoruna gitti derim..

lan olm piyangodanmı çıktın ikindi ikindi profilime bakmışta yazmış allahım :D 20 yaşındayım zoruma gider gitmez :d ne

kasıon kendini rahat ol yalan sölüon felan ney onlar öyle oruç başına wurdu heralde :D he bide bi ara hatırlat sıkayım

kafama sen dedin diye... :d

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

yotube gir kaşar yaz senin gibi bir sürü arkadaş kız arkadaşlarına çok güzel bir parca karsılıgında video apmış parça hep aynı ama kızlar değişiyor rapci kardes sizin duyguları dile getirmiş sanırım

aha bir arkadaşın yorumuda su sekılde olmus aynen c/p

KaşarLık İnsan Irkının Kız türünde Yer Edinmiş Dünyayı Giderek Tehdit Eden Çevre Kız TürLerindede Merak Uyandıran ßi Virüstür Yok EdiLmesi Mümkündür AmsaLakLıga gerek Yok Kardeş HeLaL oLsun Hakedene Haketiinden Gereken MuameLe Vermişin Hakını Şerefin Var Adama Küfredenin anasını avradını Yedi Cedini .... Nerde Aşk Varsa Nerde ßi Kaşar Varsa ALayını

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

qral

hacı şimdi başına gelen harbi çok kötü insanın sinirini bozup o güzel cümle olan seven s... s... sevilir i aklına getiriyor bu konuda haklısın. Fakat şunuda belirtmek istiyorum kız senden hoşlanmış belkide deli gibi sevmiştir bunu sadece o bilir şöle düşündü ki dedi ben bu çocuğu seviyorum ileride evlenmek de isterim ama düşündü  dedi ya benim ailem bana onu vermez ileride çok kötü olur şöle olur böle olur (veya hani bazı kişiler onlar doğulu vermem seni onlara tarzı muhabbetler olur ya bu gibi) bir durum oluşmuştur kızda bakar nasıl olsam sonumuz yok ben yol yakınken bu çocuğu bırakayım kalbime taş basıp tekrar düşünür ben şimdi gidip güzel güzel dersem ayrılalım yapamıyorum çocuk peşimi bırakmaz ama dersem ben başkasından hoşlannıyorum (erkeklerin en gıcık olduğu durumdur) hee o zaman beni bırakır en iyisi ben böle diyim 

hacım ben derim sen kızı ara bi sor iyice

heeeeeeee tabi bunlar benim kurduğum senaryolar böle bir şey olmayadabilir ki eğer yoksa harbi kız her boku haketmiş sana pm den msn atıyorum konuşalım 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qral
    qral's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı:

qral

hacı şimdi başına gelen harbi çok kötü insanın sinirini bozup o güzel cümle olan seven s... s... sevilir i aklına getiriyor bu konuda haklısın. Fakat şunuda belirtmek istiyorum kız senden hoşlanmış belkide deli gibi sevmiştir bunu sadece o bilir şöle düşündü ki dedi ben bu çocuğu seviyorum ileride evlenmek de isterim ama düşündü  dedi ya benim ailem bana onu vermez ileride çok kötü olur şöle olur böle olur (veya hani bazı kişiler onlar doğulu vermem seni onlara tarzı muhabbetler olur ya bu gibi) bir durum oluşmuştur kızda bakar nasıl olsam sonumuz yok ben yol yakınken bu çocuğu bırakayım kalbime taş basıp tekrar düşünür ben şimdi gidip güzel güzel dersem ayrılalım yapamıyorum çocuk peşimi bırakmaz ama dersem ben başkasından hoşlannıyorum (erkeklerin en gıcık olduğu durumdur) hee o zaman beni bırakır en iyisi ben böle diyim 

hacım ben derim sen kızı ara bi sor iyice

heeeeeeee tabi bunlar benim kurduğum senaryolar böle bir şey olmayadabilir ki eğer yoksa harbi kız her boku haketmiş sana pm den msn atıyorum konuşalım 

aga yapmadığım şey kalmadı. en son okuluna gidecem işte. konusmaya calısıcam. olmazsa zaten kafamda herşeyi yerleştirdim. bende senin gibi yaklaşmaya çalısıyorum aslında. olumlu tarafından. ama aslında ...

neyse yorum için sağol:)

bokvarsendegel@hotmail.com iletişim adresim;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imgesel
    imgesel's avatar
    Erkek
    hacı walla bilmiyom ama bizim bi bayan ark a şole yaptılar olan bir çok ziyarat edilen arkadaslık sitelerine kzızn proflinini yaaprak kişiler oluşturmuş sonrada bu id lerle erekklere falan iş atmış kzızn numarayı  mail adresini fln vermiş tum arkadaslarına bu kızız rahatsıdin die msj atmış bole fazla kaçar diosan sen bilin(accuk sadist durdu gibi)

yenenek olmadan resim <br> ÇİZİLEMEZ <br> çalışma olmadan yetenek <br> FAYDA ETMEZ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek

fotoshop'u çok iyi ögren sonra kızın resimlerini  fotoshopta baskalarıyla birlestir kopyalarını gönder tehdit et babana annene felen gönderirim resimleri de ,kızın resımlerıyle chat sıtelerınde profil olustur isim soyad vs tamamıyle kızla birebir olsun ıyıce sıtelere yaygınlastır sonra onlarla tehdit et .bir arkadas bul kendine yakısıklı biri bu kızı kendıne asık etsın çevresinde dolansın sonra kızla çıkmaya basladıgında dünyayı zehir etsin veya askına karsılık vermesın. akrabalarına da gönder fotoshoplu resımlerını bı kaç ayrı kısılerle fotoshop yap .suan en kötü bunları düsünebildim .son çare olarak :D -[kızı böbrek mafyasına ver ]- jajajajajja saka okadar da deıl aslında hiçbirine gerenk yok tmm intikam istiyosun ama zamana bırak unut gitsin unutmak kolay olmasada sen büyüklük yap kendı gönlünde affet sıttıret gitsin :)

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

her iki tarafa da uygulanabilecek bir intikam :

degisik bir isimle, degisik bir nickle yazisarak internetten tanisip, onu yeniden kendinize asik edeceksiniz.

karsinizdaki'nin elinizde olan ona ait bilgilerle (hobileri, kisiligi...) daha kolay baglanti kurup, onun istedigi tarz insan gibi görüneceksiniz.

asiri derecede asik olunca (tabi kendiniz ona yeniden asik olmamak sartiyla) onu terkedecsin... ;)

erkek arkadasindan böyle bir intikam alan bir kizin hikayesini okumustum derginin birinde.

Toplam Hit: 37358 Toplam Mesaj: 98