Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!!
-
hacı çok sıkışırsan ver sen bize bilgileri yayalım int e (ev iş cep telefon msn vs) bunlar akfadan bi iptal olur tabi bu son çare arkadaşları bilemem ama bu itp bir intikam konusunda yardımcı olurum ark .larımın fake kız adresleri var onlara dedim mi yayarlar AMA BENCE BU SON ÇARE
-
elmas madenini kes ;) hey Allahım ya intikammış. baştan uyanık olmak lazım hoca intikam boş iş. bırak bulur belasını.
-
Bu kadar orjinal görüşe göre sanırım bir fikir oluşmuştur.icraat yapıncada sonuçlarını yeni bir konu olarak bekliyoruz))).
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kadar orjinal görüşe göre sanırım bir fikir oluşmuştur.icraat yapıncada sonuçlarını yeni bir konu olarak bekliyoruz))).
-----------------------------en kısa zamanda =)
-
hocam fazla kasma bence diğerlerlenin b.ku çıkar yani sana zararı olur.telefonunu otobüse yaz sağa sola yaz msn adresini dağıt falan yeterli yani.fazlası herkesi aşar:)
-
konuyu sevdim onun için ilk mesajımı buraya atıyorum!!! dostum ne dememizi bekliyorsun bilmiyorum ama bence bi kaç arkadaşınla kaçırın ben tecavuz edin :D:D bu şakaydı kız milletiyle uğraşılmaz salla gitsin ya adamın başını belaya sokarlar..
-
Şimdi ben sana bir tavsiye edeyim.
Aslında etmeyi sevmem de...
Bir bu kız etmiş bir eşeklik... Sen sevmişsin yanmışsın.. İntikam duygularının seni sarması normal.
Diyelim biriyle beraber olmaya başladı. Birincisi bu kızın artık eskiyi tamamen kapadığını farz edip bunu söylüyorum. Onu seven çocuğa ne olacak ? Onun hayalleri ne olacak ?
Hadi diyelim kızın resimlerini orta yere saçtın ? Ben sana dışardaki insanların ne gözle bakacağını söyleyeyim. Evet, belki kız şerefsiz diyecekler ama sende de zerre mertlik yokmuş diyecekler.
Hadi diyelim kızı, abisine veya babasına karşı zor durumda bıraktın... Kızı bir temiz dövdüler, attılar dışarı, dışladılar. Kız belki adam olacakken oldu orospu !
Ya abi ve babalarının yangınları ne olacak ? Nasıl yaşayacaklar o lekeyle ? Onların suçu ne kızın ve senin yaptıklarından ?
Ben derim ki ;
Eğer güçlüysen, kendine güveniyorsan, Allah'ından bulsun dersin, kendine yeni bir hayat kurarsın.
Öyle ucuz hareketlerle bu işler de intikam alınmaz. On yıl sonra kendi yaptığın işten utanacaksın... Yaktığın hayatlar, kendini yıprattığın günler, gözyaşların... Bakacaksın ki hepsi boş... Şimdi anlayamamanı doğru buluyorum. Çünkü şu an intimak hissiyle yanıyorsun ve haklılık payında var.
Dikkat et, kendi aileni de yakma... Sana bağlı annen ve baban var.
-
@turkteam
hacı zaten verdik kararımızı intikam onun yaptığı gibi bi intikam olcak önce bi güzel yalvartıcaz ki şu an sürekli yalvarıor
telim susmuor =) her ne ise.. bundan sonrada affetmiş gibi yapıp en güzel en mutlu anında boynuzu takacam şu an 2. bi
bayanla böyle bi evreye gelmek üzereyim onunla vurucam... en uygunu bu olsa gerek diye düşündüm o resimlerde bana
kalsın neticede ayıp... sende sonuna kadar haklısın bu arada
-
kızı gördüğün her ortamda siklememek, umursamamak, yokmuş gibi çok rahat - cool davranmak.. alınabilecek en büyük intikamdır. Kızlar umursanmamaya çıldırır..
Ben şahsen denedim..
Bulunduğum ortama geldi.. Hiç kafamı çevirip bakmadım..
Biraz oturdum tavla oyuyordum bitirdim karşımda da bi kız vardı(sevgilim değildi ama olsun)
Hesabı ödedim ama hiç bakmadan çıktım gittim..
Arkamdan balkondan sarkıp bakmış :D benim yanımdaki kız kafasını kaldırıp yukarı baktığında göz göze gelmişler.. :D -
odun_komuru bunu yazdı:
-----------------------------@turkteam
hacı zaten verdik kararımızı intikam onun yaptığı gibi bi intikam olcak önce bi güzel yalvartıcaz ki şu an sürekli yalvarıor
telim susmuor =) her ne ise.. bundan sonrada affetmiş gibi yapıp en güzel en mutlu anında boynuzu takacam şu an 2. bi
bayanla böyle bi evreye gelmek üzereyim onunla vurucam... en uygunu bu olsa gerek diye düşündüm o resimlerde bana
kalsın neticede ayıp... sende sonuna kadar haklısın bu arada
-----------------------------valla hacı bilmiyorum sebebini tam olarak öğrendinmi ama geçerli bi sebebi yoksa o kız çook şeyi haketmiş...