Bir Kızdan Alınabilecek En Büyük İntikam!!!!
-
Kızın abisini yada babasını ara.Aynen şunu deKızın Uyuşturucu bağımlısı ve parası olmadıgı için başka şekilde ödüyor :D
-
kızın babasını ara arkların dediği gibi
güzel bi giriş yap beyfendi benim içim rahat etmiyo ama kızınızın bazı şeylerini gördük genç kızdır böyle zıppırlıklar yapar ama çok aşırı yapıo bi uyaralım felan toplumumuza ters gibi şeyler söyle :) ben şahsen yaptım yaptığım kız 2 ay dışarı çıkamadı lol
-
Hayatından tamamen çıkar, o arayıp sorarsa selam verirse çok uzaktan arkadaş gibi kuru bir mesaj ver o kadar. Önemsenmemek en acı şeydir, ama tabi o da seni önemsemiyorsa onun da işine gelir bu tavır...
-
intikam ateşi sönmüyor dostlar .d yapılabilecek en kral şeyi sizinde fikirlerinizle oluşturmaya çalışıyorum elbet güzel bişe
çıkacak elaam :d
-
resimleri upload et adresini cebine mesajla birde sırıtan bir işaret koyarsan baya güzel olur.eminim gece uyuyamaz.ama cafeden yaparsan sorun çıkmaz .tabii ki kızı iyice gözden çıkardıysan
-
anlatmıcaktım ama bende anlatıyorum işte!:(
dostum seninle benzer durumdayız. hatta benim ki daha beter.
olayı anlatayım:
kız çokcukluk arkadasımdı. boğaziçini kazandıktan 1 yıl sonra musallat oldu. bir şekilde çıkmaya basladık. saçma sapan bir bölümde okuyordu afyonda. okulu bıraktırdım. dersa calıstırdım. ötümü yırttım. ve bu yıl yıldız teknik fizik bölümüne sokmayı başardım onu. kazandığı gün tekme yedim. BAŞKASINDAN HOŞLANIYOMUS.
yaşananlar:
kendisi gayet dindar bir ailenin cocugu. abla evinde kalıyordu. ama benimle yemediği bok kalmadı.(kızlık zarı haricinde). Yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim.
resim desen bir sürü elimde. ailesi herşeyini en ince ayrıntısına kadar biliyorum. senin gibi bir zarar vermek istiyorum. haftaya okuluna gidicem galiba. ama kararsızım.
saatlerce ağladım, günlerce ağladım, bir aydır ağlıyorum.:(
ytü den birileri varmı aranızda bu arada???
konusmak istersen msn pm bekliyom:(
-
hacı seninki benimkinin yanında çok büyük bişey dur ekliyom
-
ya şöle chat sitelerinde en abazalarını bulup onlara kızın telefonunu msn ini falan verebilirsin .... ama bu senin için basit bi intikam olur heralde....
-
Abi baskalarının yorumlarını okumadım o yuzden tekrar ise uzgunum;
Hoja seni tatmin edecek bisi yapsan da emn ol sonradan pisman olcak ve keskin sirke atasozune sarılacan cunku (seni cok ama cok uzmus de olsa) bu dokumanlaı toplayacak kadar yakın olmussun muhtemelen sevmissin. Unutmak gibi bi ceza var mı??
-
qral bunu yazdı:
-----------------------------anlatmıcaktım ama bende anlatıyorum işte!:(
dostum seninle benzer durumdayız. hatta benim ki daha beter.
olayı anlatayım:
kız çokcukluk arkadasımdı. boğaziçini kazandıktan 1 yıl sonra musallat oldu. bir şekilde çıkmaya basladık. saçma sapan bir bölümde okuyordu afyonda. okulu bıraktırdım. dersa calıstırdım. ötümü yırttım. ve bu yıl yıldız teknik fizik bölümüne sokmayı başardım onu. kazandığı gün tekme yedim. BAŞKASINDAN HOŞLANIYOMUS.
yaşananlar:
kendisi gayet dindar bir ailenin cocugu. abla evinde kalıyordu. ama benimle yemediği bok kalmadı.(kızlık zarı haricinde). Yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim.
resim desen bir sürü elimde. ailesi herşeyini en ince ayrıntısına kadar biliyorum. senin gibi bir zarar vermek istiyorum. haftaya okuluna gidicem galiba. ama kararsızım.
saatlerce ağladım, günlerce ağladım, bir aydır ağlıyorum.:(
ytü den birileri varmı aranızda bu arada???
konusmak istersen msn pm bekliyom:(
-----------------------------vay amk yaa ulan bu kızlar ne şerefsiz msn mi pm atıyorum sana hacı ekle de konuşak