Birisi Kız Arkadaşınızı Rahatsız Ederse Ne Yaparsınız
-
tecavüz etcem aynaya baktıgı zaman kendiden utansın pezo
-
tornavida haklı bu konuda önce bi konus
-
Götüne telefonunu sokar sonra çaldırırdım.
-
ata kardes biz konustukta ne oldu a.q. sonra kavga ettik yine ama kız degerse buna git kavga et yoksa kendine yazık etme daha yasın kac kie yenisini bulursun
-
seksendokuz bunu yazdı:
-----------------------------
Götüne telefonunu sokar sonra çaldırırdım.
-----------------------------Muahahahhaha
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------
Asil soru: Kiza degermi?
-----------------------------katılıyorum degmezse yapma 2 günlük birisiyse uzakdur..walla ebdne ankrada yapmıştıum ama çok pis bi dayak yedim sora akıllnadım benim iç organlarım bodyguardlar tarafından yer geiştirilmişti :):)
-
kıza değermid emiş doru demiş eğer değerse kendi bokunda boğ ibneyi yok değmezse it konuş böle böle de en fazla
-
evlenmeyi dusunuyorum bunda ciddisi mi var o ibnen ejdatlarını zikmek bana farz oldu
-
kız için değiyosa ağzını burnunu kırarım.sonrada derim ki seni bu kızın 2 kilometre yakınında görmicem ulan.
-
Önce bi konuş. Konuş derkende öyle mıy mıy mıy değil. Adabıyla konuş ama ağır konuş,tehditvari konuş. Adamın sana orada dalacağını sanmam. En fazla oda tehtid eder. Sonra hatrını sayan elemanlara adam hakkında istihbarat çalışması yaptır. Hakkında bilgi falan topla.Sordur soruştur, selamını yolla ki adam senin nefesini ensesinde hissetsin. Takmadımı o zaman çök tepesine şerrefsizin.Ama dövmeden,sık takıldığı bir mekanda bütün adam desteğinle çök tepesine orada bağıra bağıra adamın ne mal olduğunu anlat,istihbarat yaptığında topladığın bilgiler desteğinde anlat. Böyle yaparsan psikolojik olarak çökeltirsin adamı insan içine çıkamaz. Dövme kısmı en kolay iş bi haltada yaramaz.Böyle yaparsan kalıcı olur...