Birisi Kız Arkadaşınızı Rahatsız Ederse Ne Yaparsınız
-
az bile etmişin lan o herifi domaltıp bi gsl o kabloyu sokmak sona da diğer taraftan gaz verip adamın götünü patlatmak vardı ya nese
dikkat et de yaraları iyileşince bikaç kişiyle gelip seni gafil avlamasın bi iki hafta içinde tekrar uğra önce konuşuomuş gibi yap adama çay may ısmarla sona yavaş yavaş sesinin tonunu yükselt ve bu sefer daa kötü patlat herife
-
BLueShaDow bunu yazdı:
-----------------------------
elemanı yakaladım hatunu eski cıktıgımız bana ayrıl diyo.. :) bende adamı yarım saat boyunca capı 1.5 cm olan kablola dovdum adam heralde 1 ay boyunca yatamaz yaralarından .
-----------------------------
Eline sağlık :) -
ist. daysa bnide çağır beraber dövelimbir daha:D
-
ben manisalıyım and Arnavutum gelsin kac kişyle en fazla 1 dayak yeriz. Ama bu sefer evini basarım ipnenin
-
waLLa Haco iLk önce inSan Gibi Konuşurum İnsan Gibi AnLatmaya Calışırım Baktım TınLamıyormu.! ondan Sonra Organ NagLine gecerim Kalın BağırSakLA ince BağırSakLarın Yer değiştirmeyLe BaşLarım:) NaSıL...tamamen Duygusalca DeğiLmi :))):Pp
-
bakala hacı?
sen yengenin sırtından sopayı eksik etme
-
Aşiretime s.tirim...
-
bana bi kere olmştu gittim adamla konuştm insana yakışır şekilde adam anlayşlı oldu tmm dedi
tam aksine olsaydı walla adamı hastanelik ederdim walla bu kadar söliyim krdş -
Uzantısından alır tavana asar ve kopana kadar vantilatör niyetine çeviririm.
Yada ibret i alem niyetine sokağa serer gelip geçenlerin ayağını öptürürüm.
Yada tenha bir yere kaldırır etek giydirir, şişeye oturtur. kameraya çeker. Çırıl çıplak orada bırakır. Basar gelir ve elimdeki görüntüleri nette yayınlarım.
Yada kimseye fark ettirmeden, bir yerde kıstırır kafasına bir kurşun sıkıp gebertirim.
-
KıZı SeviYorSan HAber Ver YarDım Bile Ederiz...