Birisi Kız Arkadaşınızı Rahatsız Ederse Ne Yaparsınız
-
BLueShaDow bunu yazdı:
-----------------------------
birisi benim kız arkadasımı rahatsız ediyor yaron evinin onun gidip onunu kescekmiş. Ben onun yuzundeki 0rganların yerini değiştircem benim yerime siz olsa ne yaparsınız
-----------------------------
afbuyur amma yenge bunu nası duymuş ?önünü kesecekmiş felan. bunun haberini nerden aldın.
hacım yangına körükle gitme akıllı ol derim.
bu tür olaylarda hatun tavrını koyar, karşı tarafta ısrarcı olmaz.
diyelim ki birine takıldın. karşı sana , uygun bir dille git başımdan uğraşma benle dese sen ısrar edermisin, etmessin. hele hele yavşamış bi vaziyette yarın önünü kesecem deyi asla demezsin.
diyelimki dedin, ısrarcı oldun..
sahibe sahibine durumu arz eder. sahibte tavrını koyar.
anladın ?
kendini üzme,değermi değmezmi bunu iyi tart. .tüne telefonu sokup sonra teli çaldıracağın kişi sayısı iki olabilir.
şükürler olsun başıma böyle bişey gelmedi ama
gelse (Allah korusun ! cümlemizi... ) idi, tikini keser salıverirdim. babasının annesine yaptığını ona yaparlardı.
-
şiddetle hiç bir yere varılmaz o yüzden şiddet uygulamadan öldürürdüm
-
giderim çocuğun yanına ve seninle bişey konuşabilir miyiz derim..
daha sonra konuya girerim..arkadaşım neden kız arkadaşımı rahatsız ediyorsun acaba..? derim...
lütfen yapmayın kız arkadaşım sizden çok rahatsız olmuş diye eklerim..
gelin 3 ümüz bi yerde bişeyler içelim hesap benden derim ve konuyu kapatır oradan çeker giderim.. :| -
dead bodies ilginç bir yaklaşım :|
-
Amuğa gor, kalbini kırar gofretini yerim onun. dalağını zi*erim. ya düşünmesi bile esse sinirlendi beni.
-
bence yengenin tavrını uzaktan izle bakalım onunu kesince ne yapıo :S tedarikli ol.. dişi kopek kuyruk sallamadan erkek kopek yanasmazmıs. bu bole bilinir. hakkat da dogru bir laf! uzaktan izledin; yenge hos karsılamıcak tabi ama ayyy istemes yan cebime koy hareketleri ile karsılasırsan izlerken oradan cek git ve bir daha arama o kızı... o gun yapan baska gun daha buyugunude yapar. kızlara guven olmas.
he baktın ole bi durumda yok. erkekligini ortaya koy bi. (unutma dayakta yiyebilirsin) git bi cek elemanı hatunu gonder evine bi konusun bakalım derdi ne imiş? sora baktın konusarak anlasamayan okuzlerden bu dana yol kesen arkadas, agzını burnunu dagit. o kadar hızlı ol ki neye ugradıgını sasırıp karsılık bile veremesin. yani yasın kucukse die soyluorum ole burun burun diklenmeler, yok laf sokmalar gec bunları. konusmaktan anlamıorsa direk giriş. once burnunun ustune bir kafa at. kesinlikle neye ugradıgını sasırıp eli ile burnunu tutacaktır. sonra bosta kalan karın bosluguna saglam bir diz gecir. eger gecirdigin diz saglam ise cocuk muhtemelen eli burnunda one dogru egilecektir. sonra hic durmadan bitirici vurusu yap. kafasından tut ve dizinle cenesinin altına bir diz daha salla. (bu yontem denenmiştir) eger gercekten saglam vurabiliorsan ve birascık bu vukuatlardan anlıorsan sende de tutar)
sonra oradan uzaklas. bir kac gun sonra bir kez daha yolunu kes. elinde bir sopa ile diz kapaklarına direk hic bir sey demeden gecir. ikisinide acıdan inlettir. kemik sesi yan mahalleden duyulsun hatta. ondan sonra sana bi iki ark ile falan saldıracaktır kesn dikkatli ol. onuda atlattın mı bi daha karsına cıkmas emin ol :)
bunu sana ilk vukuatında bezbol sopası ile bacak kemiklerini parcalamıs biri olarak soyluorum. "ama once kesinlikle konusmalısın" yani ben bile karsımdakine ilk önce bi konusma fırsatı tanıdım. sende de dene baktın cozum yoksa bunları uygula ;) hadi kolay gele. saglam dur adamın karsısında ezik durma....
yasını da bu arada tahmin edior gibiyim de neyse sen dene bakalım neler yapabilecen :) sora bizi bilgilendir ki anlattıklarımız havaya mı gitmiş anlayalım :)
-
:d o anı yaşattın yani abi helal olsun. amma o burnunun üstüne gafa attıktan sonra adamın neye uğradığını şaşırıp burnun tutma olayı hatalı. bence öye bişe olamz. yani olsa da kesin bir yardı değil.. bu senin hipotezin :D
bana biri öyle kafa atsa gözümü hemen açmaya çalışırım (ister istemez göz kapanırya kafa yiyince ve kısa bir afallama ne oliy a.q gibisinden)
-
Götüne telefonunu sokar sonra çaldırırdım.
acayip komik beaaaa
-
çenesini kırardım yeterince acı ve ızdırap verirdi :) (konuşma zorluğu vs cekiyo)
(nasıl kırılır sorusuna eski boksör kişiliğimle cevap vereyim :P acayipten gerilmek suretiyle yumruğu tam çeneye oturtmak suretiyle çat diye ses çıkararak)
-
o ibinenin üstüne 2. katta havada 3burkuk salto ile atlar, yere varınca el baş amudunda bir breakdance figürü ile götüne sokardım :D