folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Birisi Kız Arkadaşınızı Rahatsız Ederse Ne Yaparsınız

Birisi Kız Arkadaşınızı Rahatsız Ederse Ne Yaparsınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    NiGht-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

:d o anı yaşattın yani abi helal olsun. amma o burnunun üstüne gafa attıktan sonra adamın neye uğradığını şaşırıp burnun tutma olayı hatalı. bence öye bişe olamz. yani olsa da kesin bir yardı değil.. bu senin hipotezin :D

bana biri öyle kafa atsa gözümü hemen açmaya çalışırım (ister istemez göz kapanırya kafa yiyince ve kısa bir afallama ne oliy a.q gibisinden)

olum denendi diorum :D sen kafa yememişsin demekki hayatında söyle en saglamından. :D aman yeme :D burnun dagılınca eben gevrio:D ama burnuna gidio elin bi kac saniyeligine de olsa... o arayı degerlendireceksin kocum. :D kapito?

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gardiyan
    Gardiyan's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    giderim çocuğun yanına ve seninle bişey konuşabilir miyiz derim..
    daha sonra konuya girerim..arkadaşım neden kız arkadaşımı rahatsız ediyorsun acaba..? derim...
    lütfen yapmayın kız arkadaşım sizden çok rahatsız olmuş diye eklerim..
    gelin 3 ümüz bi yerde bişeyler içelim hesap benden derim ve konuyu kapatır oradan çeker giderim.. :|

Karde$ Haklısın. Yazılanlara Bakdım'da Herkes Kavgadan Bahsetmi$, Mantıksal Olarak dü$ünün Birde Kavga ettin Çocuğı Bıçakladın ? Millet Arkadan Diyecek Ki Tüh Ulan Kız için Kavga Mı Ettinder. Zaten Kız İçin Çıkan Kavgalarınınsa Sebebi Budur Siz Arkasından ne diyoRsunuz Salak Feln diyoRsuuz. Gazetede Şöyle Bir Haber Çıksa ; Sevgilisine Takılan Çocuğu Erkek Arkadaşı Bilmem Kaç Yerinden Bıçakladı.. Hangi Biriniz Helal oLsun deR soruyorum ? Ben Önce DeAd_BoDiEs ' inde Dediği Gibi Konu$urum Ama Eğer Adamın Tavrı De$ğişmezse Devreye E$ Dost Sokarım, Gene Olmadı Bu Sefer Bıçak Manyağı Yaparım..

8,14 P0ichL€r 8G0ibi 8ß0iLm€s€k †€ 8D0ans 8€0 †m€sini 8€0Lb€ † †€ 8ß0iLiriz 8D0€LikanLı 8G0ibi 8S0€vm€sini1... 
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

ne dionuz a.k amma geniş insanlarsınız be :D
    abi değsede değmesede çocuğun afedersiniz .mına korum.kuru kuruya delikanlılık olarak algılamayın bunu.değse zaten her türlü çocuğa dalarım.değmese yine dalarım çünkü kız manitan snuçta nolursa olsun bi anlama namusun gibi bişe

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Doğru aslında kız yüz vermediyse peşine takılan kısmen olmaz.Kız diğer erkeklere kapalı olduğunu gösteriyorsa sorun olmaz.Fakat yılışık tiplerde var.Kız yüz vermesede peşine takılan.O konuda kokainmana katılıyorum.Konuşma en fazla 2-3 dk sürer ondan sonra Allah ne verdiyse dalarım.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

çocukluk yıllarımda bir olay olmuştu.

şimdi, bir kızla elemanın biri çıkıyor.

kızın abisi bu işi duyuyor ve kızla elemanı beraber gezerken yakalıyor.

+ulan ne iş felan gibisinden elemanı dövmeye yelteniyor.

eleman da kızın önünde abisinin ağzını yüzünü bir güzel düzeltiyor..

konuyu şuraya getirecem.

aman hacım,, el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş:) dayak atacam derken böyle olurum deme sakınn ...

rezillikkkkk :D off Allah kimseye göstermesin be

+ olasılıkların hepsini göze almalısın. dayak atmayı düşündüğün elemanın bu yazıları okuyor olma ihtimali de var :d

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jeen
    Jeen's avatar
    Erkek

Orhaaaaaaaaaaaaaaan

suç aletini ağzına verin..!

2004"ten beri ziyaretçi... ulan simdi gördüm bu kayıt forumu yaw, tahrikey üye kodu falan ne ayaktı ya? kefaletle sanıyodum ben amk :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    at suratına iki faca bak bakalım bi daha rahatsız ediyor mu? eger bir daha rahatsız ediyorsa ic organlarını organ nakli bekleyen hastalara bagısla
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    giderim çocuğun yanına ve seninle bişey konuşabilir miyiz derim..
    daha sonra konuya girerim..arkadaşım neden kız arkadaşımı rahatsız ediyorsun acaba..? derim...
    lütfen yapmayın kız arkadaşım sizden çok rahatsız olmuş diye eklerim..
    gelin 3 ümüz bi yerde bişeyler içelim hesap benden derim ve konuyu kapatır oradan çeker giderim.. :|

hacı kendimi o çocuğun yerine koydumda bir an..

1. ne hafif nan bu içimdeki kavga isteğide gitti peh..

2. ne keriz nan bu beleşe hem kızın yanında oturdum hem hesabı o ödedi..

3. ben kıza takılmaya devam armut çıktı bu oğlan

4. ne dion lan sen sen light herif küt çotank owekfowkfk

:D .. aklıma bunlar gelirdi ve uygulardım .. öyle iş mi olur ağırdan al kendini zaten böyle kızlara yılışan rahatsız eden tipler öyle kuzu filan olmuyo..

konuşmadan anlamayan dangalak dayılar oluyo.. benim başımıda geldi ama nedense böyle bir olayla karşılaşmadım çünkü kız hep o çocukları korudu bana :@

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    abi bence önce git kimmiş neyin nesi fesiymiş onu araştır adamın karşısına çıkmadan önce yok denyonun, laftan anlamayanın tekiyse onun mekanını yık eer boş gezenin boktan kalfasıysa git konuş laftan anlamassa bi güzel... anladın sen onu

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    elemanı yakaladım hatunu eski cıktıgımız bana ayrıl diyo.. :) bende adamı yarım saat boyunca capı 1.5 cm olan kablola dovdum adam heralde 1 ay boyunca yatamaz yaralarından .

Oynama Babayla Baba Yorgun....
Toplam Hit: 9483 Toplam Mesaj: 63