Birisi Kız Arkadaşınızı Rahatsız Ederse Ne Yaparsınız
-
BLueShaDow bunu yazdı:
-----------------------------
evlenmeyi dusunuyorum bunda ciddisi mi var o ibnen ejdatlarını zikmek bana farz oldu
-----------------------------dal hoja kır kafasını kaldırma sürt kıvılcım cıkart ortalık alev alsın
-
Önce anlarım bi kız mı suçlu yoksa çocukmu çünkü kız kuyruk sallamasa erkek gelmez :S, fakat sonra anlarsam erkek peşinden gidiyor, artık o çocuğun halini düşünmek bile istemiyorum, ağzını yüzünü kırarım...
-
hoja kıza bağlı o kaşarın biriyse kılımı bile kıpırdatmam. ha gerçekten sewiosam o zaman o piçi domaltıp sikerim.
-
affetmez bunu yazdı:
hoja kıza bağlı o kaşarın biriyse kılımı bile kıpırdatmam. ha gerçekten sewiosam o zaman o piçi domaltıp sikerim.
-----------------------------adam evlenecem dio senin dedigine bak a.q
-
G-Turk bunu yazdı:
Asil soru: Kiza degermi?
Adam Gibi Seviyorsa, Neden Değmesin ki ?? -
Değmiş değmemiş kızın erkek arkadaşı olduğu halde asılan o.çna ne oluyor.
-
evlenecem demişsin. Bende başlıktaki soruya cevabımı vereyim.
Birisi kız arkadaşımı (nişanlımı, eşimi) rahatsız edemez. kör bıçakla keserim alimallah bir allahın kulu işimi bitirmeden elimden de alamaz.
-
McyargiC bunu yazdı:
adam evlenecem dio senin dedigine bak a.q
pardon hoja o zaman direk dalarım
----------------------------- -
kıza verdiğim değere göre değişir benim en ufak şakam adam öldürmek :P
-
giderim önce kız arkadaşımı dinlerim sonra adama giderim lan lavuk sen kim oluyon benim sevgileme göz koyuyon ibine herif derim sonra aman abi yok öyle bişey bakmadım etmedim derse gidip kızı döverdim ama bakarım bakmam lan artis asıl sen kimsin dayılık yapıyon derse aman abi bana kızmı yok al senin olsun deyip sıvışıdım.ama şaka biyana öyle bişey varsa önce konuş sonra lafını yarıda kesip dal herife...
Toplam Hit: 10126 Toplam Mesaj: 63