Bitmeyen Gece " Yaz Saati Uygulaması "
-
Bilgisayarı bile ayarlıyorsun, internet saatine göre bir saat geriden geliyor, neyin kafasıydı anlayamıyorum bunu getirenlerde... Milletin yaşamını bu kadar kurcalamak nedir yahu? Çocukların okula gidişi ve gelişi bile sıkıntılıydı..!
-
Sola değil sağa yatır kanununu henüz duymadınız mı?
-
Saat şuanda 6:55 ve hava yine karanlık
-
Gün aydın mı? HAYIR...
EZİYET Resmen... yazık insanlara, ot gibi yaşatılıyorlar...
-
Özel hayatın nasıl daha fazla içine edebiliriz de insanların hayatını zindan ederiz diye düşünen kişilerin über mükemmel icraati. Köstebek gibi yaşıyoruz, memleketin yarısı da aydınlığa çıkmak istemiyor da neyse...
-
Bütün herşeyi çözdüler bir saat kalmıştı zaten. Her zaman derim sistem çalışıyorsa kurcalama!
-
Kara_Mc bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
yazında kışında sabah 5 kalkınca seve seve ortalık karanlık oluyor. kış dönemi zaten güneş aldığımız saatler belli bence insanlar yok yere laga luga yapıyor hava zaten kapalı aq. bunların derdi 2 güneş çıksın 300 500 liraya aldığım gözlüğü takayım.
Benzin zamlarına karşı, ben hep 50 liralık aliyorum diyen zihniyetle akrabalık var mı?
-
İnsan gibi işi olanların derdi ( çocuklar öğrenciler hariç) %40 vardiyalı zombi gibi çalıltığından pek uyum sağlamakta zorlanmamıltır hatta 3. Vardiyadan gelince sabah 7 de zifiri karanlık ne güzel vücut gece uykusu modunda uyur :) .
Şaka şaka taşlamayın . Hepsinin mına koyim kesin daha çok elektrik harcansın diye yapmıştır ipneler
-
Neden bitsin ki bu uygulama? Damat'a para lazım.
-
28 Eylül 2017 - Albayrak: Yaz saatinde aynı istikamette devam edeceğiz - Link
10 Ekim 2017 - Albayrak: Yaz saati uygulamasının değişimi için alınmış karar yok - Link
17 Ekim 2017 - Kalıcı yaz saati 802 milyon lira tasarruf getirdi - Link
28 Ekim 2017 - Yaz saati uygulaması 2018'de sona eriyor - Link
YORUMSUZ