Bitmeyen Gece " Yaz Saati Uygulaması "
-
rappermcs bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
yazında kışında sabah 5 kalkınca seve seve ortalık karanlık oluyor. kış dönemi zaten güneş aldığımız saatler belli bence insanlar yok yere laga luga yapıyor hava zaten kapalı aq. bunların derdi 2 güneş çıksın 300 500 liraya aldığım gözlüğü takayım.
zihniyetine sokayım diycem ama demiyorum çünkü o zihniyet 15 yıldır başımızda biliyorum.
benim zihniyetim 15 senedir başta olsaydı şuan burada bu muhabbeti yapıyor olmazdık.
işte o yüzden senin gibilerle muhattap oluyoruz
-
Bence saate gerek yok.
-
erken yaşlanırsın kardeş..
bırak ülkedeki tek derdin bu olsun.
hatta bence psikolojini şartlandırıp da dert olarak görme bu durumu, alacakaranlıkta voltanın tadını çıkar, geç doğan güneşi seyret, keyfine bak..
senin dert dediğin çekirdek niyetine çitlenir ülkemizde, hafif acı baharat niyetine çorbaya serpilir :)
muaythaist tarafından 20/Oca/18 11:32 tarihinde düzenlenmiştir -
5.40 kalkıyorum ondan dolayı işime bile geliyor ne güzel karanlık millet ne istediğini bilmiyor
-
DaSpOnGe bunu yazdırappermcs bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
yazında kışında sabah 5 kalkınca seve seve ortalık karanlık oluyor. kış dönemi zaten güneş aldığımız saatler belli bence insanlar yok yere laga luga yapıyor hava zaten kapalı aq. bunların derdi 2 güneş çıksın 300 500 liraya aldığım gözlüğü takayım.
zihniyetine ... diycem ama demiyorum çünkü o zihniyet 15 yıldır başımızda biliyorum.
benim zihniyetim 15 senedir başta olsaydı şuan burada bu muhabbeti yapıyor olmazdık.
işte o yüzden senin gibilerle muhattap oluyoruz
Kusura bakma tekrar okudum da aslında yorumum sana değil, baştaki zihniyete ayar olduğum için fevri davranmışım..
-
burdaki herkes memnun böle kalsın diyen tipleri özetliyim :
"ben zaten erken kalkıyom benim zaten hayatım sikiliyor sizinde sikilsin"
tam olarak busunuz lan :D
amk fakirleri kendileri sabaharın köründe kalktığı için herkesde karanlıkta kalksın istiyorlar.
şuanki uygulamayla enerji tasarrufu yapıyoruz diyenin aklını sikeyim.
-
Bence buradaki sıkıntı yaz saati uygulaması değil, bir uygulanıp bir uygulanmaması sıkıntı. 5 yıl boyunca bu sefer kaldırıyoruz diye diye uzattılar. Şimdi de bu sefer geçiyoruz diye diye oyalarlar. Ülkede kimse ne yaptığını bilmiyor. 10 yıldır her yıl sınav sistemi değişiyor. Hergün birşeyler kaldırılıp bir süre sonra tekrar eskiye dönülüyor amaçsızca yaşıyoruz valla kimse ne yapılıyor ne ediliyor bilmiyor. Komedi gibi ülkede yaşıyoruz valla.
-
RaAmLis bunu yazdı
Bence buradaki sıkıntı yaz saati uygulaması değil, bir uygulanıp bir uygulanmaması sıkıntı. 5 yıl boyunca bu sefer kaldırıyoruz diye diye uzattılar. Şimdi de bu sefer geçiyoruz diye diye oyalarlar. Ülkede kimse ne yaptığını bilmiyor. 10 yıldır her yıl sınav sistemi değişiyor. Hergün birşeyler kaldırılıp bir süre sonra tekrar eskiye dönülüyor amaçsızca yaşıyoruz valla kimse ne yapılıyor ne ediliyor bilmiyor. Komedi gibi ülkede yaşıyoruz valla.
kesinlikle hocam..
Ondan sonra ülke neden gelişmiyor. Gelişmez tabi böyle boş insanlar bizi yönettiği sürece..
-
Koyunluk testi yaptılar bitirdiler işte %80 falan çıkmıştır :D