folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bitmeyen Gece " Yaz Saati Uygulaması "

Bitmeyen Gece " Yaz Saati Uygulaması "

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

yazında kışında sabah 5 kalkınca seve seve ortalık karanlık oluyor. kış dönemi zaten güneş aldığımız saatler belli bence insanlar yok yere laga luga yapıyor hava zaten kapalı aq. bunların derdi 2 güneş çıksın 300 500 liraya aldığım gözlüğü takayım. 

zihniyetine sokayım diycem ama demiyorum çünkü o zihniyet 15 yıldır başımızda biliyorum.

benim zihniyetim 15 senedir başta olsaydı şuan burada bu muhabbeti yapıyor olmazdık. 

işte o yüzden senin gibilerle muhattap oluyoruz

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Bence saate gerek yok.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

erken yaşlanırsın kardeş..

bırak ülkedeki tek derdin bu olsun.

hatta bence psikolojini şartlandırıp da dert olarak görme bu durumu, alacakaranlıkta voltanın tadını çıkar, geç doğan güneşi seyret, keyfine bak..

senin dert dediğin çekirdek niyetine çitlenir ülkemizde, hafif acı baharat niyetine çorbaya serpilir :)

muaythaist tarafından 20/Oca/18 11:32 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

5.40 kalkıyorum ondan dolayı işime bile geliyor ne güzel karanlık millet ne istediğini bilmiyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

yazında kışında sabah 5 kalkınca seve seve ortalık karanlık oluyor. kış dönemi zaten güneş aldığımız saatler belli bence insanlar yok yere laga luga yapıyor hava zaten kapalı aq. bunların derdi 2 güneş çıksın 300 500 liraya aldığım gözlüğü takayım. 

zihniyetine ... diycem ama demiyorum çünkü o zihniyet 15 yıldır başımızda biliyorum.

benim zihniyetim 15 senedir başta olsaydı şuan burada bu muhabbeti yapıyor olmazdık. 

işte o yüzden senin gibilerle muhattap oluyoruz

Kusura bakma tekrar okudum da aslında yorumum sana değil, baştaki zihniyete ayar olduğum için fevri davranmışım..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

burdaki herkes memnun böle kalsın diyen tipleri özetliyim :

"ben zaten erken kalkıyom benim zaten hayatım sikiliyor sizinde sikilsin"

tam olarak busunuz lan :D

amk fakirleri kendileri sabaharın köründe kalktığı için herkesde karanlıkta kalksın istiyorlar.

şuanki uygulamayla enerji tasarrufu yapıyoruz diyenin aklını sikeyim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Bence buradaki sıkıntı yaz saati uygulaması değil, bir uygulanıp bir uygulanmaması sıkıntı. 5 yıl boyunca bu sefer kaldırıyoruz diye diye uzattılar. Şimdi de bu sefer geçiyoruz diye diye oyalarlar. Ülkede kimse ne yaptığını bilmiyor. 10 yıldır her yıl sınav sistemi değişiyor. Hergün birşeyler kaldırılıp bir süre sonra tekrar eskiye dönülüyor amaçsızca yaşıyoruz valla kimse ne yapılıyor ne ediliyor bilmiyor. Komedi gibi ülkede yaşıyoruz valla.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Bence buradaki sıkıntı yaz saati uygulaması değil, bir uygulanıp bir uygulanmaması sıkıntı. 5 yıl boyunca bu sefer kaldırıyoruz diye diye uzattılar. Şimdi de bu sefer geçiyoruz diye diye oyalarlar. Ülkede kimse ne yaptığını bilmiyor. 10 yıldır her yıl sınav sistemi değişiyor. Hergün birşeyler kaldırılıp bir süre sonra tekrar eskiye dönülüyor amaçsızca yaşıyoruz valla kimse ne yapılıyor ne ediliyor bilmiyor. Komedi gibi ülkede yaşıyoruz valla.

kesinlikle hocam..

Ondan sonra ülke neden gelişmiyor. Gelişmez tabi böyle boş insanlar bizi yönettiği sürece..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sixth
    sixth's avatar
    Erkek

Koyunluk testi yaptılar bitirdiler işte %80 falan çıkmıştır :D

Toplam Hit: 7657 Toplam Mesaj: 60
bitmeyen gece yaz saati uygulaması