folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bitmeyen Gece " Yaz Saati Uygulaması "

Bitmeyen Gece " Yaz Saati Uygulaması "

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı

28 Eylül 2017 - Albayrak: Yaz saatinde aynı istikamette devam edeceğiz - Link

10 Ekim 2017 - Albayrak: Yaz saati uygulamasının değişimi için alınmış karar yok - Link

17 Ekim 2017 - Kalıcı yaz saati 802 milyon lira tasarruf getirdi - Link

28 Ekim 2017 - Yaz saati uygulaması 2018'de sona eriyor - Link

YORUMSUZ

Bu adamın enerji sektöründe yatırımı var ve cumhurbaşkanın damadı. Sanki kongo demokratik cumhuriyeti aq ailece işin başındalar

Blue Screen of Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    MaviEkran bunu yazdı
    JOE bunu yazdı

28 Eylül 2017 - Albayrak: Yaz saatinde aynı istikamette devam edeceğiz - Link

10 Ekim 2017 - Albayrak: Yaz saati uygulamasının değişimi için alınmış karar yok - Link

17 Ekim 2017 - Kalıcı yaz saati 802 milyon lira tasarruf getirdi - Link

28 Ekim 2017 - Yaz saati uygulaması 2018'de sona eriyor - Link

YORUMSUZ

Bu adamın enerji sektöründe yatırımı var ve cumhurbaşkanın damadı. Sanki kongo demokratik cumhuriyeti aq ailece işin başındalar

Ya abi nasıl bir ülke komedi...

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

yazında kışında sabah 5 kalkınca seve seve ortalık karanlık oluyor. kış dönemi zaten güneş aldığımız saatler belli bence insanlar yok yere laga luga yapıyor hava zaten kapalı aq. bunların derdi 2 güneş çıksın 300 500 liraya aldığım gözlüğü takayım. 

Alternatif forumlarda yazar engelleme var keşke buraya da gelse.

sizin yerinize düşünülmüş cümleleri kullanmak kolay olduğundan al kullan.

laga luga yapıyor diyen ağzını sikesim geldi tiksindim sizden amk.

kış dönemi aldığımız güneş belli demiş amk malı ya. lafa bak sanıyor ki güneş ışığı almak illa direk güneşi görmek. gün ışı uyandırıcı etkisi kanıtlanmış bir gerçek. sabah o güneşi görmesen bile gün ışığını gördüğünde çok rahat ayılırsın. bu da güne başlaman için seni hazırlar.

öf siktir et amk he güneş gözlüğümü takmak için istiyom. şuan niye takamıyom saat 1 saat ileri diye yoksa takacaktım ama ileri olunca takamıyorum niye güneş çünkü ileri olunca çıkmıyor geri olunca çıkıyor birde 300 500 lük gözlük evet. 2 güneş çıksın ama zati akşama kadar ofisten çıkmayan adam zaten sabahın göründen bahsediyor ama işte güneş gözlüğü önemli.

amk sinirlendim yine sabah sabah.

Anıl
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    oinomaos bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

yazında kışında sabah 5 kalkınca seve seve ortalık karanlık oluyor. kış dönemi zaten güneş aldığımız saatler belli bence insanlar yok yere laga luga yapıyor hava zaten kapalı aq. bunların derdi 2 güneş çıksın 300 500 liraya aldığım gözlüğü takayım. 

Alternatif forumlarda yazar engelleme var keşke buraya da gelse.

sizin yerinize düşünülmüş cümleleri kullanmak kolay olduğundan al kullan.

laga luga yapıyor diyen ağzını sikesim geldi tiksindim sizden amk.

kış dönemi aldığımız güneş belli demiş amk malı ya. lafa bak sanıyor ki güneş ışığı almak illa direk güneşi görmek. gün ışı uyandırıcı etkisi kanıtlanmış bir gerçek. sabah o güneşi görmesen bile gün ışığını gördüğünde çok rahat ayılırsın. bu da güne başlaman için seni hazırlar.

öf siktir et amk he güneş gözlüğümü takmak için istiyom. şuan niye takamıyom saat 1 saat ileri diye yoksa takacaktım ama ileri olunca takamıyorum niye güneş çünkü ileri olunca çıkmıyor geri olunca çıkıyor birde 300 500 lük gözlük evet. 2 güneş çıksın ama zati akşama kadar ofisten çıkmayan adam zaten sabahın göründen bahsediyor ama işte güneş gözlüğü önemli.

amk sinirlendim yine sabah sabah.

Teletabi misin bilader güneş ardından batarken tepelerin de üzülüyor musun 😁😁

ben lisedeykende sabahçıydım güneşi görmüyordum okula gidip gelirken. Ne ağladınız aq alın güneşte dilimde sizin olsun. 

Üslubuna da dikkat et eline veririm güneş panellerin kısa devre yapar

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

7 yasindaki çocukla saat 5 te kalkip yollara dökülenler var.

Arkadaslar bu basit bir mevzu değil. Çünkü uzmanlar bu gidisle kanser bile olabilirsiniz diyor.

https://www.hemensaglik.com/makale/sirkadyen-ritim-nedir

Bu yüzden huzuru kendi işini kurmakta buluyorum :))

Sacmaliklardan arınmıs bir hayat diliyorum.

Bosuna hükümete atmayın. En manyakça şeye bile kulp bulup savunuyorlar. Kendini şartlandırmış adama birsey anlatamazsiniz.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Halk olarak düzülmekten zevk alınıyor ise düzerler. Gitme abi işe sikem işini göndermeyin çocuğu okula.. 1 ay yapın bakalım analarınkjini tersten görüyolar mı görmüyorlar mı...

next next next install
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Olaya dar bakan arkadaşlar var sanırım, konu sadece karanlıkta işe gidiyoruz değil, yurt dışı ile iş yapan binlerce insan şirket var ve saat farkı işleri ciddi anlamda etkiliyor örneğin.

طדṮ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

İnsanları güne mutsuz, umutsuz, mağlup şekilde hissettirerek başlatıyorlar. Vardır bir bildikleri..

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Ben çok abartıldığını düşünüyorum, sanki önceden herkes saat 6,30 da işe gitmekten zevk alıyodu da şimdi höff oyonomoyoroz oldu.

Şu saat sadece çocuklar için sıkıntılı onun haricinde zaten insan güneş doğmadan önce kalkmalı evrimsel olarak buna ayarlanmış vucut ve bu en güzeli en uygunu, birileri gece 3 e kadar bilgisayarda saçma sapan diziler izleyecek diye sabah güneş tepedeyken kalkalım ağaböy böle çhok zor yea olmaz.

başka zaman olsa sabah erken kalkana ya nasıl yapıyosun abie çok özeniyorum yeaa diye söylenir şimdi sistem saat erken kaldırımca ağğbi ben anarşiştim yea kanımda var qurumsal olmıyorooom diyosunuz

Bir de zaten hükümetle de  alakalı bu hükğmet ne yapsa batacak halk herşeyi eleştirmeyi seviyo çünkü bedava

sonuç çocuklar haricinde bu iş biyolojik olarak çooook güzel bir şey umarım bi 100 sene daha böyle devam eder

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

bundan önce ki MGK da hükümet. 1 saati aşmamak kaydıyla yaz saati uygulamaya etmeye yetkildir. diye bir ibare vardı.

28 ekimde yine devam edebilir...

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
Toplam Hit: 7662 Toplam Mesaj: 60
bitmeyen gece yaz saati uygulaması