Botnet İle Leaked Şifre Deneyen Arkadaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HitcH
    HitcH's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Botnet İle Leaked  Mal orospu cocugu Ne alakasi var CRACK NEDİR ONU BILMIYOR APTAL OROSPU COCUGU BUNLAR FORUM AÇMİŞ BİRDE PUHAHA @HolyOne amına koydugum türkosu

imzası olmayan gariban adam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Botnet: Botnetler, çeşitli dolandırıcılık ve siber saldırıları gerçekleştirmek için kullanılan ele geçirilmiş bilgisayar cihazlarından oluşan ağlardır. "Botnet" terimi "robot" ve "ağ" kelimelerinden üretilmiştir. Bir botnet'in kurulması genellikle çok katmanlı bir planın sızma aşamasıdır. Botlar, veri hırsızlığı, sunucu çökertme ve kötü amaçlı yazılım dağıtımı gibi kitlesel saldırıları otomatikleştirmek için bir araç görevi görür.

Kaynak: https://www.kaspersky.com.tr/resource-center/threats/botnet-attacks

Leaked:  Veri sızıntısı ya da veri sızdırma, hassas verilerin siber suçluların eline geçmesidir. Bilgiler kişisel olabileceği gibi bir işletme veya kuruluşla ilgili de olabilir. Sızıntı, internet veya e-posta gibi elektronik yollarla gerçekleşebileceği gibi, dizüstü bilgisayarlar ve diğer cihazlar ya da USB'ler ve harici sabit diskler gibi depolama aygıtları gibi fiziksel yollarla da gerçekleşebilir.

Mağdur ister özel bir kişi isterse yüksek profilli bir şirket olsun, veri sızıntısı büyük ve zararlı sonuçlara yol açabilir. Bir veri sızıntısının bir şahıs için sonuçları kişisel olarak yıkıcı olabilirken, bir kuruluş üzerindeki etkileri daha büyük ölçekte gerçekleşerek, kamu itibarına zarar verebilir veya büyük maddi kayıplara neden olabilir.

Bu nedenle, veri sızıntılarının nasıl meydana geldiğini, sonuçlarının neler olabileceğini ve veri sızıntılarını önlemenin çeşitli yollarını anlamak önemlidir. İşletmeler için, ister çalışanları eğitmek ister veri kaybını önleme teknolojisi veya karanlık ağ izleme kullanmak olsun, kurumsal düzeyde hafifletme stratejilerinin nasıl uygulanacağını öğrenmek özellikle önemlidir.

Kaynak: https://www.kaspersky.com.tr/resource-center/definitions/data-leakage

Crack: Kokain demekmis.

Herkes ogrendi mi?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Botnet: Botnetler, çeşitli dolandırıcılık ve siber saldırıları gerçekleştirmek için kullanılan ele geçirilmiş bilgisayar cihazlarından oluşan ağlardır. "Botnet" terimi "robot" ve "ağ" kelimelerinden üretilmiştir. Bir botnet'in kurulması genellikle çok katmanlı bir planın sızma aşamasıdır. Botlar, veri hırsızlığı, sunucu çökertme ve kötü amaçlı yazılım dağıtımı gibi kitlesel saldırıları otomatikleştirmek için bir araç görevi görür.

Kaynak: https://www.kaspersky.com.tr/resource-center/threats/botnet-attacks

Leaked:  Veri sızıntısı ya da veri sızdırma, hassas verilerin siber suçluların eline geçmesidir. Bilgiler kişisel olabileceği gibi bir işletme veya kuruluşla ilgili de olabilir. Sızıntı, internet veya e-posta gibi elektronik yollarla gerçekleşebileceği gibi, dizüstü bilgisayarlar ve diğer cihazlar ya da USB'ler ve harici sabit diskler gibi depolama aygıtları gibi fiziksel yollarla da gerçekleşebilir.

Mağdur ister özel bir kişi isterse yüksek profilli bir şirket olsun, veri sızıntısı büyük ve zararlı sonuçlara yol açabilir. Bir veri sızıntısının bir şahıs için sonuçları kişisel olarak yıkıcı olabilirken, bir kuruluş üzerindeki etkileri daha büyük ölçekte gerçekleşerek, kamu itibarına zarar verebilir veya büyük maddi kayıplara neden olabilir.

Bu nedenle, veri sızıntılarının nasıl meydana geldiğini, sonuçlarının neler olabileceğini ve veri sızıntılarını önlemenin çeşitli yollarını anlamak önemlidir. İşletmeler için, ister çalışanları eğitmek ister veri kaybını önleme teknolojisi veya karanlık ağ izleme kullanmak olsun, kurumsal düzeyde hafifletme stratejilerinin nasıl uygulanacağını öğrenmek özellikle önemlidir.

Kaynak: https://www.kaspersky.com.tr/resource-center/definitions/data-leakage

Herkes ogrendi mi?

ben öğrenemedim :( biraz daha detaylı anlatırmısın :((

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Bırakın hevesini alsın

https://www.youtube.com/watch?si=XXklsJpCas6J765x&v=2hx9J95Cm0c&feature=youtu.be

DE5TROY3R tarafından 04/Ara/24 17:40 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

La gerizekalı herif lafı götünden anlıyor

Bokunu çıkarmadıkça burada reklam yapman yasak değil ki, ben botnet satıyorum adresim şu şöyle bişiler yapıyorum diye normal bir user üzerinden başlık açsan zaten engellemiyoruz

Demiş adam düzgünce üyeliğini açıp ben bunu yapıyorum şu hizmeti veriyorum diye konunu açsana 

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lurthz
    lurthz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@TheAvenqer Banlamayin o zaman adam gibi açtim konu dursun size ne zarari var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Aferin bir kaç hesap şifresi bulduğun için.

Şimdi siktir git şu taraftan.

Aptal ilgi budalası mal.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lurthz bunu yazdı

Sorun su,

Hacklenmis uyelik ile giris yapiyorsun.

Mail adresini yaz davet gönderilsin.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Herkes ogrendi mi?

crack konusunu idrak edemedim, detaylandirabilir miyiz?

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı
    lurthz bunu yazdı

Sorun su,

Hacklenmis uyelik ile giris yapiyorsun.

Mail adresini yaz davet gönderilsin.

Bu kadar küfürden sonra bu adama davet gönderirseniz sistem çöker :) Adam hem ailevi değerlere küfür ediyor hem de türklük kimliği üzerinden ırkçılık yaparak küfür ediyor. Ailevi değerleri Holyone kendi özünde affedebilir, ama ben türklerden nefret eden birinin forumda olmasını istemem.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
Toplam Hit: 67646 Toplam Mesaj: 86
botnet mal