Botnet İle Leaked Şifre Deneyen Arkadaş
-
Kimmiş bu şerefsiz. Beni de düşürdü tuzağa
-
yolbulucu bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Ben nasil kacirmisim bu konuyu ya baya eğlendim:)
Herif ermeni imiş paylaşılan profillerden anladığım kadarıyla.
Bişey soylicem bu bizim @yolbulucu forumda türko lafını kullanan tek kişi.
Her firsatta Türkleri asagiliyor zaten.
Hem elemanın da herkes ergen oldugu uzerine hemfikir olmus.
E tamam yolbulucu forumun en ergeni en trolu her gun şahit oluyoruz zaten.
Üstelik ben sülalesini tanıyorum kendisi ya ermeni ya da rum kökenli.
Şeyhim biraz kurcalasan bence büyük patlatırsın bu sapık müridi :D
istersen özelden adres atayım, gel yüzyüze konuşalım bu konuyu.
hatta valideni de getir, ben evliyim ama bekar kuzenleri getiririm, malafattan anlar hangi milletten olduğumuzu ;)
ermeniysek öğrenmiş oluruz, gider vatandaşlık falan kovalarız ermenistanda.
Ben senin hiç annenle alakalı laf etmedim. Yine bozmucam kendimi.
Yalan mı söylediklerim çoğu zaman ergen bir trolsun.
Ve Türk düşmanısın sürekli Türklere hakaret ediyorsun.
Ayrıca da senin ben belli olmayan milletini sikeyim
-
korkarabatak bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Ben nasil kacirmisim bu konuyu ya baya eğlendim:)
Herif ermeni imiş paylaşılan profillerden anladığım kadarıyla.
Bişey soylicem bu bizim @yolbulucu forumda türko lafını kullanan tek kişi.
Her firsatta Türkleri asagiliyor zaten.
Hem elemanın da herkes ergen oldugu uzerine hemfikir olmus.
E tamam yolbulucu forumun en ergeni en trolu her gun şahit oluyoruz zaten.
Üstelik ben sülalesini tanıyorum kendisi ya ermeni ya da rum kökenli.
Şeyhim biraz kurcalasan bence büyük patlatırsın bu sapık müridi :D
istersen özelden adres atayım, gel yüzyüze konuşalım bu konuyu.
hatta valideni de getir, ben evliyim ama bekar kuzenleri getiririm, malafattan anlar hangi milletten olduğumuzu ;)
ermeniysek öğrenmiş oluruz, gider vatandaşlık falan kovalarız ermenistanda.
Ben senin hiç annenle alakalı laf etmedim. Yine bozmucam kendimi.
Yalan mı söylediklerim çoğu zaman ergen bir trolsun.
Ve Türk düşmanısın sürekli Türklere hakaret ediyorsun.
Ayrıca da senin ben belli olmayan milletini sikeyim
ne anlatıyorsun birader ? :D
üç defadır gelip "sülale" falan diyen sen değil misin? annem sülalem değil mi ? yabancı biri mi annem ? tövbe est
daha geçen gün geldin durduk yere aileme hakaret ettin birader ? :D
yazdıklarımla ilgili sorunun varsa (ki ben türklere hakaret etmiyorum) yazdığım mesajı getir üstüne konuşalım. forumun olayı karşılıklı konuşmak
türklere hakaret etmiyorum, ben de türküm. bu yüzden yaptığım şey eleştiri oluyor.
ayrıca şu forumda türklere hakaret etmeyen yok. akşama kadar burda haberlerde görüp sövdüğümüz adamlar ermeni mi ? yenidoğan çetesi ermeni mi ? ne bileyim rüşvet yiyen devlet memurları ermeni mi ?
bu ülkenin 80% i türk 20% si kürt. biz sürekli burda bi boklar yiyenlere hakaret ederken bunları kastediyoruz zaten.
ben bunu açık açık söylüyorum.
attığım mesajı al getir konuşalım üstüne, açıklayayım.
"bokistan" dememden güceniyorsan z kuşağı kaç sendir türkiyeye bokistan diyor . burda ergen ergen benim aileme hakaret etmek yerine git onlara türkiyenin ne kadar güzel olduğunu anlat
-
tosun bunu yazdı
Kimmiş bu şerefsiz. Beni de düşürdü tuzağa
Bshsshshshshhss gülme tuttu amk
-
CgtyAy bunu yazdı
Bir kere Sen malsın Amına koydugum Metcisi Başliğa bakar mısın Botnet İle Leaked... Yazmiş ? puhahahaha :D
Mal AMına koydugum Cocugu Cracker Ne demek bilmiyorsun daha onu öğrenememşisin 45 Yasında dayı Forum yaparsa bu olur amına koydugum S*ktir git Emekli maaşini ye
botnet ile leaked ? "Leaked ne demek" Bilmiyor bile Sağdan soldan duyma ile birşeyler yazmiş Annanı sıkerım Ben RootZeynus Orospu Cocugu Forumda Adam bırakmıycam hepsini Banlatıcam Benimle Eşşek gibi Anlaşicaksin yalvarıcaksın
Terbiyesiz adam senin o holyone dediğin sen onu tanimazsin holyone adam gibi adamdır. Lakin sen adam olmayan bir lamer sin Cracker yazmış. Lamersin ya. Checker ne cracker ne. Crack li dosyamı. Silver bülent abiden ogrenmissiniz combolisti yapıştırmayi eder oradan dimi. Botnet zombie ağı nedir cracker nedir checker nedir. Lamer seni. Birdaha oradan buradan holyona böyle ailevi hakaretler edersen bunu sana yedirtirim. Yeniyiz diye yüreğimiz var. Lamere karşıyım. Eğitim olsa saygı sevgi olur tahribat eski tahribatligini geri kazanabilir.
Bı ara bakmıştım logu txt olarak düşmüştü. silver bülentten Netflix passwd kullanıcı adı vs şekli gibi tahribat kullanıcı ad ve passwd yi ordan elegecirdiyse durum çok kötü. Tahribat çok eski bir forum. Bu açığın giderilmesini umuyorum
TheErne tarafından 07/Ara/24 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu Forumda Ne kadar bilgili Herkes Herşeyi biliyor "GARİBAN OROSPU COCUKLARİ" Mağdem Bu kadar bilgilisiniz cebinizde neden 5 kurus para yok Amına koydugum KELLERİ SİZİ
-
Mağdem değil hacı madem
-
-
garga bunu yazdı
Hergun bir hareket bir şekil aslında fena olmadı bu mal :D
valla hocam Holy yi hareketlendirdi :)
-
eskiden olsa üttürürlerdi ama eminim ki şeyh şu anda devirmiş bir tarafını yatıyordur