Botnet İle Leaked Şifre Deneyen Arkadaş
-
blackhammer bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Crack: Kokain demekmis.
Herkes ogrendi mi?
crack konusunu idrak edemedim, detaylandirabilir miyiz?
Valla anlamadik bizde, crack mrack birseyler diyor. Internette arattirdim uyusturucu madde imis.
-
underzero bunu yazdıblackhammer bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Herkes ogrendi mi?
Valla anlamadik bizde, crack mrack birseyler diyor. Internette arattirdim uyusturucu madde imis.
Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 190. maddesince sıkıntı olmasa açıklardım.
Arkadaş vpn ine güveniyorsa kendi açıklasın :)
DE5TROY3R tarafından 04/Ara/24 18:03 tarihinde düzenlenmiştir -
çayımı kahvemi aldım, var mı 900 dolarına iddaya gircek olan :D
Edit: kankam bana da bir oyunda hile lazım. Memory'de read-only alandaki verileri değiştirmem lazım.
Telegram : @CuneytKuscu. bi el atsana sevabına hem belki içerden bilgi falan sızdırırım :D :D
GodKlaus tarafından 04/Ara/24 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdıblackhammer bunu yazdıunderzero bunu yazdı
Herkes ogrendi mi?
bu avel hala forumu uyanamadı :)) bence 14-15 yaşlarında biri. Algıları kapalı. Kesin crack kullanıyor :D malum para dayanmıyordur ondan başlamış bu işlere.
-
@holyone gözünü seveyim 2 dakika üyelik olan yerlere bi captcha koyda bizi ergenlerle muhattap etme
-
CgtyAy bunu yazdı
Bir kere Sen malsın Amına koydugum Metcisi Başliğa bakar mısın Botnet İle Leaked... Yazmiş ? puhahahaha :D
Mal AMına koydugum Cocugu Cracker Ne demek bilmiyorsun daha onu öğrenememşisin 45 Yasında dayı Forum yaparsa bu olur amına koydugum S*ktir git Emekli maaşini ye
botnet ile leaked ? "Leaked ne demek" Bilmiyor bile Sağdan soldan duyma ile birşeyler yazmiş Annanı sıkerım "Ben RootZeynus Orospu Cocugu" Forumda Adam bırakmıycam hepsini Banlatıcam Benimle Eşşek gibi Anlaşicaksin yalvarıcaksın
:D
-
bruteforce yapıyor https://www.tahribat.com/Account/Login captica yada 3 deneme sonrası block koyarsın eline alır oynar
-
EcHoLL bunu yazdı
bruteforce yapıyor https://www.tahribat.com/Account/Login captica yada 3 deneme sonrası block koyarsın eline alır oynar
Ne bruteforce beee kokoin cekiyom dediya adam sende hiç bişey bilmiyon.
-
cloudflarede rate limit açarsın /Account/Login sayfasına 5 periyod sonrasına 30 dakika bekleme koy geçsin gitsin
-
EcHoLL bunu yazdı
cloudflarede rate limit açarsın /Account/Login sayfasına 5 periyod sonrasına 30 dakika bekleme koy geçsin gitsin
sorunda orada @holyone yapmıyor :D