Botnet İle Leaked Şifre Deneyen Arkadaş
-
A_REX bunu yazdı
adam kimmiş diye bakmadılar ya :) adama konu başlıgı açıp geçtiler :)
yorumlar bakıyorum kimsede merak etmiyor :) kim oldugunu.
ben ömrümden şöyle bir 5 dk ziyan ettim aslında. Sonra içimdeki ses adı olsa olsa Berrkan'dır , Konyalı, Galatasaray'ı tutan 23 yaşında biridir dedi.. içimdeki sesi zorlasam 90*******3162 telefonuna kadar söyleyebilirdi :)ama KVKK'ya olan saygımdan sormuyorum içimdeki sese.
Bu arada merak edecek birşeyde yok zaten, bırakın biraz oynasın gençler, gençlikte olur böyle şeyler. "hello world" print ederek başlanır , sonra girdiğin her yere HACKED BY ZIRTO PIRTO gibi şeyler yazılır.. dünyanın en büyük hacker'ı olduğuna inanılır ve birkaç başarısız girişim sonunda asgeri ücretin biraz üstüne bir işe girilir
çoğunuz bu yollardan geçtiğinizden sonunu biliyorsunuz zaten.
-
GUS bunu yazdı
Tekrar konu açmayayım dedim silinen youtube videolarını 1080p de indirmenin yolu var mı wayback machine den sadece çok düşük çözünürlükte indirebiliyorum
wayback machineden düşükte olsa izleyebilmene bile şaşırdım.
-
Bu dal yarrak hayatında hiç reel dayak yememiş muhtemel hep klavye de tuşlara basıp durmuş
-
ne mal insanlar var yaw.
eline versinler bir lolipop yalasın dursun.
-
:)))
-
ben siteye niye vpn girebiliyorum siteyi açınca ddosbuy diye bir siteye yönlendiriyor.
-
C10H15N bunu yazdı
ben siteye niye vpn girebiliyorum siteyi açınca ddosbuy diye bir siteye yönlendiriyor.
çaldırmış buda hesabı banlayın
adminler millete yalan haber yayıyor heee root deyyuz hackledi burayı index attı ondan yönlendiyordur :) -
SeRDaR bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
çaldırmış buda hesabı banlayın
adminler millete yalan haber yayıyor heee root deyyuz hackledi burayı index attı ondan yönlendiyordur :)neyi çaldırması benim ip banlamışlar galiba
-
nereodi bunu yazdı
Bu dal yarrak hayatında hiç reel dayak yememiş muhtemel hep klavye de tuşlara basıp durmuş

Yani hocam 2006 yılında doğmuşsun ve 23 yaşındasın. 2024 yılındayiz. Dogmadanmi tahribata kayıt oldun.
-
TheErne bunu yazdınereodi bunu yazdı

Yani hocam 2006 yılında doğmuşsun ve 23 yaşındasın. 2024 yılındayiz. Dogmadanmi tahribata kayıt oldun.
Ah ah istersen ayarldan güncelle 2024 lü bile olabilirsin