Botnet İle Leaked Şifre Deneyen Arkadaş
-
KaptaN bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
cloudflarede rate limit açarsın /Account/Login sayfasına 5 periyod sonrasına 30 dakika bekleme koy geçsin gitsin
sorunda orada @holyone yapmıyor :D
belki de reis kendini heyecanlandırsın diye velet neler yapabiliyor diye bakınıyordur. Koskoca Şeyh. Kabugunu 14 yaşında bi pij kırar ve sonrası malum. Alta ekliyorum :))
-
underzero bunu yazdı
Botnet: Botnetler, çeşitli dolandırıcılık ve siber saldırıları gerçekleştirmek için kullanılan ele geçirilmiş bilgisayar cihazlarından oluşan ağlardır. "Botnet" terimi "robot" ve "ağ" kelimelerinden üretilmiştir. Bir botnet'in kurulması genellikle çok katmanlı bir planın sızma aşamasıdır. Botlar, veri hırsızlığı, sunucu çökertme ve kötü amaçlı yazılım dağıtımı gibi kitlesel saldırıları otomatikleştirmek için bir araç görevi görür.
Kaynak: https://www.kaspersky.com.tr/resource-center/threats/botnet-attacks
Leaked: Veri sızıntısı ya da veri sızdırma, hassas verilerin siber suçluların eline geçmesidir. Bilgiler kişisel olabileceği gibi bir işletme veya kuruluşla ilgili de olabilir. Sızıntı, internet veya e-posta gibi elektronik yollarla gerçekleşebileceği gibi, dizüstü bilgisayarlar ve diğer cihazlar ya da USB'ler ve harici sabit diskler gibi depolama aygıtları gibi fiziksel yollarla da gerçekleşebilir.
Mağdur ister özel bir kişi isterse yüksek profilli bir şirket olsun, veri sızıntısı büyük ve zararlı sonuçlara yol açabilir. Bir veri sızıntısının bir şahıs için sonuçları kişisel olarak yıkıcı olabilirken, bir kuruluş üzerindeki etkileri daha büyük ölçekte gerçekleşerek, kamu itibarına zarar verebilir veya büyük maddi kayıplara neden olabilir.
Bu nedenle, veri sızıntılarının nasıl meydana geldiğini, sonuçlarının neler olabileceğini ve veri sızıntılarını önlemenin çeşitli yollarını anlamak önemlidir. İşletmeler için, ister çalışanları eğitmek ister veri kaybını önleme teknolojisi veya karanlık ağ izleme kullanmak olsun, kurumsal düzeyde hafifletme stratejilerinin nasıl uygulanacağını öğrenmek özellikle önemlidir.
Kaynak: https://www.kaspersky.com.tr/resource-center/definitions/data-leakage
Crack: Kokain demekmis.
Herkes ogrendi mi?
Notlarimi aldim abu,sular seller gibi calisip emeklilikte yasa takilanlara bulasmak neymis gostericem o pije, la velet senin copunu toplayan kamyonun vergisini biz veriyoruz ne anlatiyon sen yok cop vergisi yereldi degil mi olsun sonucta sana ve liseli cikarlarina hizmet eden biseylerin vergisini kesin oduyoruzdur yani. Udemyden black hat hackerlik egitimi satin aldim iki aya kalmaz icindeyim.
-
CgtyAy bunu yazdı
Bir kere Sen malsın Amına koydugum Metcisi Başliğa bakar mısın Botnet İle Leaked... Yazmiş ? puhahahaha :D
Mal AMına koydugum Cocugu Cracker Ne demek bilmiyorsun daha onu öğrenememşisin 45 Yasında dayı Forum yaparsa bu olur amına koydugum S*ktir git Emekli maaşini ye
botnet ile leaked ? "Leaked ne demek" Bilmiyor bile Sağdan soldan duyma ile birşeyler yazmiş Annanı sıkerım Ben RootZeynus Orospu Cocugu Forumda Adam bırakmıycam hepsini Banlatıcam Benimle Eşşek gibi Anlaşicaksin yalvarıcaksın
eleman bu mu şimdi ?
bildiğin süzme ergen malıymış bu :D
-
ben rootdeyyus mu dedi bu şimdi bu ergen
bulaşmayın rootdeyyus a aman heee yıkar başımıza forumu filan eyvah eyvah -
bu çocugun bilmediği birşey var internet aleminde bulaşmıycagın tipler vardır bulaşırsan bulaşık yıkatılar sonra vazelin ile
-
EcHoLL bunu yazdı
bu çocugun bilmediği birşey var internet aleminde bulaşmıycagın tipler vardır bulaşırsan bulaşık yıkatılar sonra vazelin ile
burayı kanarya sevenler derneği sanıyor :D bide başka bi müride videolar atmış bazı panellere girip para filan çalıyormuş bide hırsız o.ç yok zenginim para yiyorum diyormuş :D
aklıma ChaO geldi :D
-
KaptaN bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
burayı kanarya sevenler derneği sanıyor :D bide başka bi müride videolar atmış bazı panellere girip para filan çalıyormuş bide hırsız o.ç yok zenginim para yiyorum diyormuş :D
aklıma ChaO geldi :D
ergen işte bilmiyor neyle ugraştını
-
eskiden bizler de kucuktuk
ama buyugumuzu kucugumuzu bilirdik boyle saygisizliklar yapmazdik
yapanlar olurdu bedelini donlarindan sallandirilarak oderlerdi
bu sekilde bir saygisizligi ve edepsizligi ne tariqat ne de seyhimiz 30 yilda haketmemistir
sen daha bizim ve seyhimizin kim oldugunu bilmezsin yavrucugumbu bebe tiz donundan sallandirilsin
o kufurleri okulda sira arkadaslarina soyle sen corap suzmesine bak xD -
Yeni yetmelerin sedat peker'e sallaması aklıma geldi..
-
Kardeşim bu adam ak sakallı bir hocaefendi... O sakalların hepsi tecrübe. Burası senin gibileri çok gördü, daha bebeksin :D 2 gün sonra kendin yalvarırsın aq.