Botnet İle Leaked Şifre Deneyen Arkadaş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

cloudflarede rate limit açarsın /Account/Login   sayfasına 5 periyod sonrasına 30 dakika bekleme koy geçsin gitsin

sorunda orada @holyone yapmıyor :D

belki de reis kendini heyecanlandırsın diye velet neler yapabiliyor diye bakınıyordur. Koskoca Şeyh. Kabugunu 14 yaşında bi pij kırar ve sonrası malum. Alta ekliyorum :))

alektamovikmovik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Botnet: Botnetler, çeşitli dolandırıcılık ve siber saldırıları gerçekleştirmek için kullanılan ele geçirilmiş bilgisayar cihazlarından oluşan ağlardır. "Botnet" terimi "robot" ve "ağ" kelimelerinden üretilmiştir. Bir botnet'in kurulması genellikle çok katmanlı bir planın sızma aşamasıdır. Botlar, veri hırsızlığı, sunucu çökertme ve kötü amaçlı yazılım dağıtımı gibi kitlesel saldırıları otomatikleştirmek için bir araç görevi görür.

Kaynak: https://www.kaspersky.com.tr/resource-center/threats/botnet-attacks

Leaked:  Veri sızıntısı ya da veri sızdırma, hassas verilerin siber suçluların eline geçmesidir. Bilgiler kişisel olabileceği gibi bir işletme veya kuruluşla ilgili de olabilir. Sızıntı, internet veya e-posta gibi elektronik yollarla gerçekleşebileceği gibi, dizüstü bilgisayarlar ve diğer cihazlar ya da USB'ler ve harici sabit diskler gibi depolama aygıtları gibi fiziksel yollarla da gerçekleşebilir.

Mağdur ister özel bir kişi isterse yüksek profilli bir şirket olsun, veri sızıntısı büyük ve zararlı sonuçlara yol açabilir. Bir veri sızıntısının bir şahıs için sonuçları kişisel olarak yıkıcı olabilirken, bir kuruluş üzerindeki etkileri daha büyük ölçekte gerçekleşerek, kamu itibarına zarar verebilir veya büyük maddi kayıplara neden olabilir.

Bu nedenle, veri sızıntılarının nasıl meydana geldiğini, sonuçlarının neler olabileceğini ve veri sızıntılarını önlemenin çeşitli yollarını anlamak önemlidir. İşletmeler için, ister çalışanları eğitmek ister veri kaybını önleme teknolojisi veya karanlık ağ izleme kullanmak olsun, kurumsal düzeyde hafifletme stratejilerinin nasıl uygulanacağını öğrenmek özellikle önemlidir.

Kaynak: https://www.kaspersky.com.tr/resource-center/definitions/data-leakage

Crack: Kokain demekmis.

Herkes ogrendi mi?

Notlarimi aldim abu,sular seller gibi calisip emeklilikte yasa takilanlara bulasmak neymis gostericem o pije, la velet senin copunu toplayan kamyonun vergisini biz veriyoruz ne anlatiyon sen yok cop vergisi yereldi degil mi olsun sonucta sana ve liseli cikarlarina hizmet eden biseylerin vergisini kesin oduyoruzdur yani. Udemyden black hat hackerlik egitimi satin aldim iki aya kalmaz icindeyim.

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    CgtyAy bunu yazdı

Bir kere Sen malsın Amına koydugum Metcisi Başliğa bakar mısın Botnet İle Leaked... Yazmiş ? puhahahaha :D

Mal AMına koydugum Cocugu Cracker Ne demek bilmiyorsun daha onu öğrenememşisin 45 Yasında dayı Forum yaparsa bu olur amına koydugum S*ktir git Emekli maaşini ye

botnet ile leaked ? "Leaked ne demek" Bilmiyor bile Sağdan soldan duyma ile birşeyler yazmiş Annanı sıkerım Ben RootZeynus Orospu Cocugu Forumda Adam bırakmıycam hepsini Banlatıcam Benimle Eşşek gibi Anlaşicaksin yalvarıcaksın 

eleman bu mu şimdi ?

bildiğin süzme ergen malıymış bu :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben rootdeyyus mu dedi bu  şimdi bu ergen 

bulaşmayın rootdeyyus a aman heee yıkar başımıza forumu filan eyvah eyvah 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bu çocugun bilmediği birşey var internet aleminde bulaşmıycagın tipler vardır bulaşırsan bulaşık yıkatılar sonra vazelin ile

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    EcHoLL bunu yazdı

bu çocugun bilmediği birşey var internet aleminde bulaşmıycagın tipler vardır bulaşırsan bulaşık yıkatılar sonra vazelin ile

burayı kanarya sevenler derneği sanıyor :D  bide başka bi müride videolar atmış  bazı panellere girip para filan çalıyormuş bide hırsız o.ç  yok zenginim para yiyorum diyormuş :D

aklıma ChaO  geldi :D

https://www.google.com/search?sca_esv=0c2f7fc6ddd47e94&sxsrf=ADLYWIIPFv0tHlDbRak3jkJP3MGKZ5WFgA:1733330704294&q=ChaO+kimdir&udm=2&fbs=AEQNm0CgMcZ11KbHg1uunEmuo39LYaLxf_n_v5Qu9vkTINnKPIuA1iIn347TUPHNcyNM1QkwMrXGMjpnqbXNpebG6oNggT1cHprMXGP_Jl1qDhOW40yojByUkUA_yW-D7vrjcwsLgvYEOj9PocRmOoQ35gPZZdDDAOezLBPDSLbX7YFmwHjzvUmvnXSHSlXEARCDTMRAk-S-EVzw8GuRGS5baOzmPet1_Fc3lti6Dhu-Yp-NztpDgiM&sa=X&ved=2ahUKEwiajqGHyI6KAxV_SvEDHTyPF08QtKgLegQIIhAB&biw=1920&bih=911&dpr=1#vhid=mSBhdthZ34n-hM&vssid=mosaic 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    EcHoLL bunu yazdı

burayı kanarya sevenler derneği sanıyor :D  bide başka bi müride videolar atmış  bazı panellere girip para filan çalıyormuş bide hırsız o.ç  yok zenginim para yiyorum diyormuş :D

aklıma ChaO  geldi :D

https://www.google.com/search?sca_esv=0c2f7fc6ddd47e94&sxsrf=ADLYWIIPFv0tHlDbRak3jkJP3MGKZ5WFgA:1733330704294&q=ChaO+kimdir&udm=2&fbs=AEQNm0CgMcZ11KbHg1uunEmuo39LYaLxf_n_v5Qu9vkTINnKPIuA1iIn347TUPHNcyNM1QkwMrXGMjpnqbXNpebG6oNggT1cHprMXGP_Jl1qDhOW40yojByUkUA_yW-D7vrjcwsLgvYEOj9PocRmOoQ35gPZZdDDAOezLBPDSLbX7YFmwHjzvUmvnXSHSlXEARCDTMRAk-S-EVzw8GuRGS5baOzmPet1_Fc3lti6Dhu-Yp-NztpDgiM&sa=X&ved=2ahUKEwiajqGHyI6KAxV_SvEDHTyPF08QtKgLegQIIhAB&biw=1920&bih=911&dpr=1#vhid=mSBhdthZ34n-hM&vssid=mosaic 

ergen işte bilmiyor neyle ugraştını

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

eskiden bizler de kucuktuk
    ama buyugumuzu kucugumuzu bilirdik boyle saygisizliklar yapmazdik
    yapanlar olurdu bedelini donlarindan sallandirilarak oderlerdi
    bu sekilde bir saygisizligi ve edepsizligi ne tariqat ne de seyhimiz 30 yilda haketmemistir
    sen daha bizim ve seyhimizin kim oldugunu bilmezsin yavrucugum

bu bebe tiz donundan sallandirilsin
    o kufurleri okulda sira arkadaslarina soyle sen corap suzmesine bak xD

copy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Yeni yetmelerin sedat peker'e sallaması aklıma geldi..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuRNN
    BuRNN's avatar
    Erkek

Kardeşim bu adam ak sakallı bir hocaefendi... O sakalların hepsi tecrübe. Burası senin gibileri çok gördü, daha bebeksin :D 2 gün sonra kendin yalvarırsın aq.

BuRNN tarafından 04/Ara/24 22:07 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 67663 Toplam Mesaj: 86
botnet mal