BTC - Kripto Piyasası Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
-
Kripto piyasası sanırım uzun bir süre boyunca (ne kadar sürer bilmem) ara ara düşüşlerin de yaşandığı yatay hareketlerle yoluna devam eder. Sonra ise fişekkk :D
(Yatırım Tavsiyesi Değildir) -
Fantom'dan son zamanda güzel kazandım. Trenden son anda atladım. Oh mis. :)
-
mkyb bunu yazdı
Fantom'dan son zamanda güzel kazandım. Trenden son anda atladım. Oh mis. :)
Aslında şu an dip seviyede ve spot alım yapılabilir. Takibimdeki coinlerden ama şu an elimde uzun zamandır taşıdığım Mina, Dot ve Rose var.
-
Bu piyasada dibin dibi neresi hiç belli olmuyor.
-
improper bunu yazdı
Bu piyasada dibin dibi neresi hiç belli olmuyor.
Ben şu şekilde bakıyorum;
2020 öncesi çıkan bir coin ise cmc grafikten tüm zamanlar yapıp ilk olarak piyasaya çıkış fiyatına, daha sonra ath ye ve son zamanlardaki en dip fiyatına, bunlara ilaveten ath hacim + ath sonrası dip hacme bakıyorum.
Örnek olarak ftm;
https://coinmarketcap.com/currencies/fantom/
İlk borsaya çıkış fiyatı 0.024,
Ath fiyatı 3.1
Ath sonrası dip 0.195
güncel fiyat 0.26
Bu coin ath ye göre % 93.8 değer kaybı yaşamış ve düşüş sonrası en düşük değere çok yakın.
Ath hacim
Ath sonrası dip hacim
Güncel hacim
Bunları da incelersen şu anki seviyenin alınabilir olup olmadığına karar verebilirsin.
-
Bitcoin'de iyice bizim para gibi oldu. Günlerdir 50-100 dolar yükselip-düşüyor. Bilerek birileri frene basıp tutuyor sanki.
-
Lazım olmayan parayla Al kenarda dursun mal dusukten alinir
Borsa dolar altın Hepsi yükseldi sıra bunada gelir , 0 lanirsada nasip
Gidip amele coinnlerden de almayın bayrağı btc eth diker diğerleri sonra gelir yükselişe kanaat getirince alt coinlere kaydirin sermayeyi
Kesinlikle üzecek meblayla krediyle Vs bu işe girmeyin
Benim omg karşı bir sevgim var misal düştükçe topluyorum karımdan amg mercedes hayaliyle
Tamamen hayal ürünü ytd değil
-
2024'e kadar bu işler kesin bitik. 2023 için dünya geneli ressesyon bekleniyor. bu ressesyonda kimse btc'ye yönelmez. ressesyondan nasıl çıkacağımız btc'nin yükselip yükselmeyeceğini belirleyecek. parasal genişlemeye giderse ülkeler o zaman btc artabilir ama pandemi sırasında bunu denediler o zamanı iyi atlattık şimdi ceremesi çekilecek.
-
Kripto ların da içine ettiler ne kadar borsa varsa çoğu dünyanın efendilerinin denetimin de hacim kontrolünü çok iyi yapıyorlar.bilinen borsaların çoğu Britanya ve abd karapara subapları olarak karşımıza çıkıyor.bilinmeyenleri de dönen meblağ ile denetime zorlanıyor vs ama mecra bu işte burda oynama şansımız var o kadar.pandemi sonrası oluşan tsunamiler bitmediği için durum vasatın vasatın da karmaşık.
-
1200 ortalamayla 0.5 eth topladım.
800-900 ortalamayla bir 0.5 eth daha toplayıp 1 ethereumla boğayı beklemeye devam. Boğanın gelmesi uzarsa bir kaç eth daha toplarız sorun değil